עבור לתוכן

לא קונים PS3

Featured Replies

פורסם

נינטנדו שיחקו אותה

פורסם

בינתיים הוא יקר מאד (מאד) ואין הרבה משחקים.

הWII זול וכבר יש לו די הרבה משחקים בתור התחלה.

ובאמת עכשיו- שמעתי יותר על ה WII מאשר על ה PS3 (לא רק בפורום ::))

פורסם

כי המחיר שלה מגוחך?

אפשר לקנות 360 + WII במחיר שלה + לסוני אין משחקים שיוצאים לו בלעדית..מלבד אחד או שניים.

פורסם

כמה הסוני עולה?

פורסם

500 לגרסה הרגילה 600 לפרימיום.

פורסם

יורו/דולר?

פורסם

יאפ. כמו שאמרו = מחיר מוגזם וחוסר משחקים הופכים כרגע את הקונסולה לבדיחה.

בנוסף לכך, המשחקים שכן קיימים בקונסולה וקיימים במקביל גם ל X360 נראים ורצים טוב יותר דווקא על ה X360..

סוני (והציבור שלה..) יאלצו לחכות למשחקים טובים ובלעדיים לקונסולה כדי שהיא תתחיל להיות שווה משהו..

* אולי כשייצא KILLZONE 2 בחודשים הקרובים הדברים יישתנו.. במשחק מושקעים כ 21 מיליון יורו והוא מפותח על ידי יותר מ 120 תכנתים בסטודיו של גורילה באמסטרדם שבהולנד.. והוא כרגע ההשקעה הכי גדולה במדיה בידורית (סרטים,משחקים וכו'..) בהיסטוריה של הולנד. למי שזוכר את הטריילר המדהים שהשאיר הרבה פיות פעורים כשהוצג ב E3 מנכ"ל סוני טוען שבהרבה תחומים המשחק הגמור כבר עבר את הרמה של הטריילר.. אם אכן כך יהיו הדברים זה הולך להיות אחד ממשחקי ה FPS הטובים בשנים האחרונות..

(לינק לטריילר - http://www.killzoneps3.net/killzoneps3_videos.php )

פורסם

אל תשכח שלמיקרוסופט גם יש את HALO3 שלפי הרשמים הרבה יותר טוב ואת גירס אוף וור שכבר יצא.

ד"א

ראיתי את הPS3 בפעולה עם המשחקים מוטורסטורם וRESISTANCE OF MAN, ממש, אבל ממש בדיחה.

(שניהם ניצפו על 37" 1080P), רק שאל תספרו לאף אחד אבל הקונסולוגה לא תומכת במעבר ל720P באף אחד מהמשחקים האלו...

הקונסולה עצמה עצומה בגודלה, כמו מחשב, רותחת מאחורה, לשלט כמעט אין משקל, אבל גם אין רטט.

השליטה של התזוזה כמו שמצופה גרועה ולא שמישה, ישבנו ארבעה בחורים לערב משחקים של 6 שעות אף אחד לא חשב לרגע להפעיל את זה.

יש כמה באגים של קונסולה נתקעת וכאלו, לא משהוא שלא קיים באקבוקס.

זמני הטענה במשחק מהדיסק גבוההים מאוד.

השלט עצמו מגיב נהדר, אין בעיות קליטה או לאג, הדבר העיקרי שהפריעה לי בא זה הגודל, לחבר שלי פחות, אני אישית לא הייתי קונה אותה רק בגלל שאני לא מכניס את זה לסלון שלי ויש לי כבר 360 ככה שזה לא שיש לי בעיה עקרונית להכניס קונסולות לסלון.

פורסם

יורו/דולר?

דולר כמובן..

פורסם

זה כבר לא חדשות

נינטנדו מיתקדמת כבר ל4 מליון

באירופה היא מכרה כבר יותר מ700 אלף

ובקצב המכירות הזה היא תעבור ת360 לפני סוף 2007

ל360 יש תארד קור שלה שקונים אותה

אבל לPS3 אין כלום כרגע

בהתחלה חשבתי שההשקה של הPS3 תיהיה מוצלחת אבל אחרי זה בגלל המחיר בעיקר

הWII תתחיל למכור בכמויות כמו שקרה אם הנינטנדו DS נגד הPSP

אבל המדיה כתבה כל כך הרבה ביקורות גרועות על סוני והרבה כתבות אוהדות על נינטנדו

וכרגע נינטנדו מוכרת את כל מה שהיא מצליחה ליצר

אפילו ביל אמר שנינטנדו היא היריבה העיקרית ולא סוני

פורסם
(שניהם ניצפו על 37" 1080P), רק שאל תספרו לאף אחד אבל הקונסולוגה לא תומכת במעבר ל720P באף אחד מהמשחקים האלו...

לא לגמרי נכון, המשחקים שציינת דווקא רצים על 720P ולא על 1080P..

http://ps3.ign.com/articles/707/707540p1.html

פורסם

הוא דיבר על זה שהטלוויזיה תמכה 1080P

מזכיר לי את הטלוויזיה של benq

פורסם

זאת הייתה BENQה, אחלא טלויזיה..

גם יחסית זולה.. אני חושב עכשיוו לקנות אחת כזו אבל אני מחפש יותר 32" לחדר ואין HDTV מלא 32"

פורסם

יאפ. כמו שאמרו = מחיר מוגזם וחוסר משחקים הופכים כרגע את הקונסולה לבדיחה.

בנוסף לכך, המשחקים שכן קיימים בקונסולה וקיימים במקביל גם ל X360 נראים ורצים טוב יותר דווקא על ה X360..

סוני (והציבור שלה..) יאלצו לחכות למשחקים טובים ובלעדיים לקונסולה כדי שהיא תתחיל להיות שווה משהו..

* אולי כשייצא KILLZONE 2 בחודשים הקרובים הדברים יישתנו.. במשחק מושקעים כ 21 מיליון יורו והוא מפותח על ידי יותר מ 120 תכנתים בסטודיו של גורילה באמסטרדם שבהולנד.. והוא כרגע ההשקעה הכי גדולה במדיה בידורית (סרטים,משחקים וכו'..) בהיסטוריה של הולנד. למי שזוכר את הטריילר המדהים שהשאיר הרבה פיות פעורים כשהוצג ב E3 מנכ"ל סוני טוען שבהרבה תחומים המשחק הגמור כבר עבר את הרמה של הטריילר.. אם אכן כך יהיו הדברים זה הולך להיות אחד ממשחקי ה FPS הטובים בשנים האחרונות..

(לינק לטריילר - http://www.killzoneps3.net/killzoneps3_videos.php )

למה אתה מתפלא שעל ה XBOX המשחקים רצים ונראים יותר טוב?

הכרטיס מסך שיש על ה XBOX הרבה יותר מתקדם מהכרטיס המעפן שיש על ה PS3.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים