עבור לתוכן

דיווח: סוני אומרת לא לפורנו ב-Blu-Ray

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה די ברור שהעתיד שיך לSTREAMING

אבל זה לא יקרה ביום אחד לוקח זמן למכור תכנים בSTREAMING לקונה הפשוט

ואתה צריך לזכור שסוני השקיעה הרבה מאוד כסף בבלו רי וזה אמור להיות אחד מהדברים הרווחים

שלה לשנים הבאות

ואם הבלו רי יפול סוני תיהיה חיבת מקורות הכנסה אחרים

כי בלי זה החברה או תיקטן משמעותית או תפשוט רגל

חוץ מבמיקרה שיכנסו בעלי מניות חדשים שיזרימו כסף לחברה

אבל כמה אנשים יקנו מניות של חברה בנפילה?

פורסם

זהו המסמר האחרון בקבר של סוני בכל מה שנוגע לבלו-ריי

מגיע להם.

על יהירות משלמים.

ועכשיו כשיש דיסקים של HD עם 10 שכבות ונפח עצום אין שום סיבה לחשוב בכלל על BR.

ל-HD פורנו יש ביקוש בכלל?

בהחלט.

האיכות מנצחת ;)

פורסם

זה די ברור שהעתיד שיך לSTREAMING

אבל זה לא יקרה ביום אחד לוקח זמן למכור תכנים בSTREAMING לקונה הפשוט

ואתה צריך לזכור שסוני השקיעה הרבה מאוד כסף בבלו רי וזה אמור להיות אחד מהדברים הרווחים

שלה לשנים הבאות

ואם הבלו רי יפול סוני תיהיה חיבת מקורות הכנסה אחרים

כי בלי זה החברה או תיקטן משמעותית או תפשוט רגל

חוץ מבמיקרה שיכנסו בעלי מניות חדשים שיזרימו כסף לחברה

אבל כמה אנשים יקנו מניות של חברה בנפילה?

הפעם ההקבלה היא: בגלל שפרוייקט החץ של מדינת ישראל עלול ליפול לטמיון, ההפסדים הכלכליים עלולים לגרום לכך שמדינת ישראל תפשוט רגל.

פורסם

עוד קורבן של "אין לי מושג אבל יש לי דעה"

במיוחד כתבתי "כל מי שמכם שראה אי פעם פורנו בHD, יכול להבין שבעצם סוני עושים את הדבר הנכון", אז חבל שלא הבנת שהספקולציות המוטעות שלך לא רלוונטיות. קודם תראה על מה בכלל מדובר, ואחרי זה אולי לדעה שלך יהיה איזשהו בסיס לגבי זה. אני מדבר מנסיון, וכל מי שדיברתי איתו, שראה חומר HD אמיתי כזה(ולא UPSCALEים למיניהם), מסכים איתי. הגיון תיאורתי לא עובד במקרה הזה, גם אני חשבתי כמוך לפני שראיתי על מה מדובר. אז אני מקווה שבפעם הבאה שתגיב לגבי הנושא הזה, התגובה שלך תהיה מבוססת לפחות על משהו, ולא דברים באויר שצריך לשלול בשביל שאחרים לא יוטעו. יכול להיות שאתה כן תאהב פורנו HD אמיתי, אבל קודם תבדוק מה הדעה האמיתית שלך לגבי הנושא.

תפסיק בבקשה לקשקש בשכל.

אמרתי מראש שלא יצא לי לראות תכני HD, אבל יחד עם זאת אני שב ואומר שכל בעיה שקיימת כרגע - וודאי ימצא לה פיתרון בעתיד בצורה זו או אחרת.

הניסיון שלך לא רלוונטי לעתיד.

"העובדה שלא פרצו עדיין את פורמט ה-BLU RAY ולעומת זאת ה-HD-DVD כן נפרץ (חלקית), ממש לא עוזרת לסוני, להפך.

רק תחשוב: העובדה ש-WINDOWS נפרצה והפכה זמינה לכל, כן עזרה למייקרוסופט להשתלט על השוק או לא? התשובה ברורה."

השוואה חסרת הגיון לחלוטין. WINDOWS אכן השתלט על השוק, בגלל שבזמנו לא היו בכלל אלטרנטיבות. בוודאי שלא אלטרנטיבות USER FRIENDLY. ולא היה בכלל אלמנט של חברות הפצה שמחליטות באיזה פורמט הן יוציאו את הסרטים שלהם.

על איזה זמן אתה מדבר לעזאזל? לא היו אלטרנטיבות? עוד מימי ה-OS/2 WARP ועד לימינו עם ה-SOLARIS וה-LINUX היו אלטרנטיבות לחלונות.

שים לב שמייקרוסופט התחילה להיכנס בפיראטיות רק בשנה וחצי האחרונה - לאחר שהבינה שהשוק כבר רווי לחלוטין מבחינת הפצת המערכת, ורווח נוסף יבוא רק מהעלת מחיר המערכת, או יצירת לקוחות נוספים בכוח (והרי לך WGA).

כאן אין בכלל מקום להשוואה. לא קהל היעד הוא זה שיחליט מי ינצח במאבק בין 2 הפורמטים, אלא חברות ההפצה, בדיוק כמו שקרה בזמנו עם הDVD, וגם בזמנו עם הVHS. וחברות ההפצה רוצות מקסימום אבטחה לתכנים שלהם, בשביל שלא יהיו תכנים פירטיים שפוגעים להם בהכנסות, או שגם עם זה אתה לא מסכים? אבל בכל מקרה 2 הפורמטים בקרוב יפלו, וכל החברות כמו בלוקבאסטר יפשטו רגל במוקדם או במאוחר, כי בעתיד הלא רחוק הכל יעבור להיות STREAMING, מה שהרבה הרבה יותר נוח ופונקציוני, שוב פעם, בדוק ולא דברים באויר.

לא קהל היעד מחליט מי ינצח? אתה חושב שלא קהל היעד החליט מי ניצח במלחמות הבטאמקס, כשכל העולם ואחותו קנו VHS והשאירו את סוני מאחור?

לסוני יש באמתחתה אולפנים, וחברות מדיה והפצה לא קטנות - ועדיין כל זה לא עזר לה.

אנשים קנו את הפורמט השני כי הוא היה פשוט יותר, וזול יותר, אפילו שהבטאמקס סיפק איכות טובה יותר.

והנה משפט חוכמה שלך: "בעתיד הלא רחוק הכל יעבור להיות....בדוק ולא דברים באוויר".

מהמשפט הנ"ל ניתן להבין שאני מתנצח עם נביא.

אם אתה אומר שבעתיד זה יהיה ככה וככה וזה בדוק, אז ברור שאתה צודק.

העיקר שזה בדוק.

ודרך אגב: אין מילה כזאת פונקציוני. בעברית אומרים פונקציונלי.

פורסם
  • מחבר

החץ זה פרויקט אחד

לסוני יש הרבה תחומים שהיא יורדת בהם

1בנגנים נידים מי מצב של שליטה בתחום היא נפלה יותר ויותר

2-בטלוויזיות היא איבדה הרבה נתח שוק

3-במשחקי וידיאו היא איבדה הרבה נתח שוק

כל הדברים האלה גדולים ושוק הDVD לא ישאר לנצח

צריך ליתקדם בלו רי היה הימור שאם יצליח יתן לה הכנסות לא רעות

ככה שכן סוני בבעיה רצינית

וצריכה ליתעורר

מה יקרה בעתיד אני לא יודע אבל המצב שלהם לא טוב

והכח של המותגים שלהם בירידה

תחשוב מה יקרה אם המצב של הPS3 והPSP ימשיך להיות לא טוב

כל המותג PS כבר לא יהיה חזק בדור הבא

בטלוויזיות ומסכים הם כבר לא נחשבים לאחד מהמותגים המוצלחים

בקיצור סוני של היום בצרות

פורסם

אני לא יודע עד כמה זה משנה אם פורנו ב-HD יהיה אהוב או לא, כי עצם העובדה שחלק גדול מתעשיית הפורנו התכוון לעשות שימוש בפורמט הבלו-ריי של סוני ולא בפורמט המתחרה, והיא סירבה לכך, היא הפסידה. עכשיו תעשיית הפורנו הענקית תאלץ לפנות למחנה המתחרה. ולמקרה שזה כן יצליח, מה שבכל זאת הגיוני מאוד ואפשרי, סוני צפויה למכה רצינית, בעוד שמחנה ה-HD DVD צפוי לרווחים רבים.

ואם סוני תמשיך עם אותה מדיניות שהיא הנהיגה תמיד, אני חושש שהבלו ריי לא ישרוד הרבה זמן, או לפחות לא יהווה הצלחה מסחררת כמו שסוני רוצים.

קחו לדוגמה את המינידיסק של סוני. הרבה יותר קומפקטי, נפח אחסון גדול, הדיסק הרבה יותר עמיד ומוגן. אין ספק שהמיני דיסק היה יכול להוות תחליף מושלם ל-CD הרגיל והעדין שאנחנו מכירים. אבל בדיוק בגלל אותה מדיניות, ובדיוק כמו דברים ש-shuy ציין, המינידיסק כמעט נעלם מהעולם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים