עבור לתוכן

דיווח: סוני אומרת לא לפורנו ב-Blu-Ray

Featured Replies

פורסם

Damn

פורסם
:screwy: :screwy:
פורסם

אתם יכולים לצחוק אבל היסטורית הפורמט שהפורנו בוחר בו מנצח במלחמת פורמטים ועוזר לקדם פורמטים חדשים

פורסם
  • מחבר

מי צחק?

זה :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy: :screwy:

לא בדיוק דומה לזה :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

פורסם

זהו המסמר האחרון בקבר של סוני בכל מה שנוגע לבלו-ריי, איך הם יכולים להיות כאילו טיפשים?

פורסם

ל-HD פורנו יש ביקוש בכלל?

פורסם
  • מחבר

השאלה הנכונה היא לא אם יש ביקוש

אלה איזה ביקוש יש

תיראה הסרטים מוזיקה וכו הולכים לכיוון ההורדות

ויש מקומות אם אינטרנט מספיק מהיר לHD

אבל יש עדין הרבה לקוחות שיקנו HDDVD או בלו רי

ורוכשי הפורנו וזה לא רוב הישראלים שמורידים בחינם

בדרך כלל קונים טכנולוגיות חדשות מהר

אני אישית לא קונה בכלל חומר פורנוגרפי ומעדיף להוריד פה ושם

אבל אם סוני רוצה שהבלו רי באמת יהיה רלוונטי לכמה שנים הבאות זה בכלל לא צעד נכון

הPS3 לא מוכר טוב כרגע ולא ידחוף מספיק תבלו רי בקרוב

ועד שהמכירות יגדלו כבר יכול להיות מאוחר מידי לבלו רי להיות פורמט נפוץ

פורסם

תעשיית הפורנו אוכלת את תעשיית המוזיקה והסרטים ביחד, כבר יצאו כמה סרטים בפורמט המתחרה HD-DVD, ובשלב שה DVD הרגיל (זה שאנחנו מכירים היום) יהיה נחלת העבר, כל מה שישאר לסוטים זה לקנות סרטי פורנו ב HD-DVD.

פורסם

טוב נו, דבר אחד אפשר להגיד על סוני, היא עיקבית.

היא אף פעם לא מפספסת הזדמנות לפספס הזדמנות, זה ידוע שתעשית הפורנו (ולא משנה בכלל מה חושבים על התעשייה הזאת) מקדמת טכנולוגיות חדשות.

כל תינוק יודע שזו תהיה טעות פאטאלית לדחות את תעשיית הפורנו...אבל סוני תמיד בדרך שלה, החל מהבטאמקס דרך הממורי סטיק, ה-UMB וההתעקשות המטומטמת שלא לתמוך ב-MP3 ועד ההחלטה הזאת.

טוב, מעט מאוד הסימפטיה שהיתה לי לחברה הזאת נמוגה עם פרסום פרשת הרוטקיט, מבחינתי שיפשטו רגל (לא שזאת אפשרות ריאלית אבל...).

פורסם
  • מחבר

אז זהו שזה כן אפשרות ריאלית היום

סוני ספגה הפסדים וצימצום רווחים בהרבה תחומים

ככה שכרגע היא לא במצב טוב

הPS2 עדין מוכר טוב באירופה וארצות הברית ויש לה עוד כמה דברים שעוזרים לה

אבל ביפן הPS2 חלש במכירות הPSP לא בדיוק תחליף טוב ויקח הרבה זמן עד שהPS3 יהיה נפוץ אם בכלל

בטלויזיות היא מוכרת פחות

בנגנים היא לא מוכרת טוב ועוד

בקיצור אני לא הייתי קונה מניות סוני כרגע

פורסם

אממ... אז זהו.. שלא :kopfpatsch:

להגיד שסוני במצב ריאלי לפשוט רגל בגלל מחירות חלשות של PS2 ביפן זה בערך אותו דבר כמו להגיד שישראל במצב ריאלי להימחקות מעל פני האדמה בגלל פיגוע התאבדות... לא פחות ולא יותר.

וחוץ מזה, כל מי שמכם שראה אי פעם פורנו בHD, יכול להבין שבעצם סוני עושים את הדבר הנכון, כי קשה להאמין שפורנו HD הולך לתפוס. ברגע שאתה רואה את השחקנית עם חצ'קונים, ורידים על כל הגוף וצלוליטיס פה ושם, זה לא בדיוק TURN ON מי יודע מה(בדיוק להיפך). פורנו באיכות SD נראה הרבה, הרבה יותר טוב מאותם סיבות בדיוק. אין מה לעשות, יש דברים שHD לא טוב להם.

וחוץ מזה שרק לא מזמן נפרץ הHD-DVD(יש לי כבר כמה כותרים, בעע, 20-25 ג'יגה כל סרט) והBLU RAY עדיין לא, זה רק עוזר לסוני.

פורסם

אתה טועה לחלוטין.

פורנו HD יתפוס ועוד איך - הסיבה הפשוטה היא ש-HD נראה "אמיתי" מתוכן רגיל, וזה בדיוק מה שקהל הפורנו מחפש. מי שקונה את הסרט רוצה לחשוב שהשחקנית הזאת שהוא מפנטז עליה, כמעט ונמצאת ממש אצלו בסלון.

רק עם HD אפשר לעשות כזה רושם.

לא יצא לי לראות סרטי HD עדיין וגם לא פורנו HD, אבל נראה לי שכל צלוליטיס שאינו במקום ודברים מסוג זה, אפשר להוריד בריטוש ועריכה.

זאת רק ההתחלה - מוקדם לשפוט.

העובדה שלא פרצו עדיין את פורמט ה-BLU RAY ולעומת זאת ה-HD-DVD כן נפרץ (חלקית), ממש לא עוזרת לסוני, להפך.

רק תחשוב: העובדה ש-WINDOWS נפרצה והפכה זמינה לכל, כן עזרה למייקרוסופט להשתלט על השוק או לא? התשובה ברורה.

בקיצור - כל מה שאמרת, רק ההפך.

להתראות BLU-RAY.

פורסם

העובדה שלא פרצו עדיין את פורמט ה-BLU RAY ולעומת זאת ה-HD-DVD כן נפרץ (חלקית), ממש לא עוזרת לסוני, להפך.

אם אני לא טועה מיקרוסופט מקבלת אחוזים על כל משחק xbox שנמכר, כמו sony שמקבלת אחוזים על כל משחק ps שנמכר.

רק תחשוב: העובדה ש-WINDOWS נפרצה והפכה זמינה לכל, כן עזרה למייקרוסופט להשתלט על השוק או לא?

כאן אני מסכים איתך ב 100%.

פורסם

אתה טועה לחלוטין.

פורנו HD יתפוס ועוד איך - הסיבה הפשוטה היא ש-HD נראה "אמיתי" מתוכן רגיל, וזה בדיוק מה שקהל הפורנו מחפש. מי שקונה את הסרט רוצה לחשוב שהשחקנית הזאת שהוא מפנטז עליה, כמעט ונמצאת ממש אצלו בסלון.

רק עם HD אפשר לעשות כזה רושם.

לא יצא לי לראות סרטי HD עדיין וגם לא פורנו HD, אבל נראה לי שכל צלוליטיס שאינו במקום ודברים מסוג זה, אפשר להוריד בריטוש ועריכה.

זאת רק ההתחלה - מוקדם לשפוט.

רק תחשוב: העובדה ש-WINDOWS נפרצה והפכה זמינה לכל, כן עזרה למייקרוסופט להשתלט על השוק או לא? התשובה ברורה.

בקיצור - כל מה שאמרת, רק ההפך.

להתראות BLU-RAY.

עוד קורבן של "אין לי מושג אבל יש לי דעה"

במיוחד כתבתי "כל מי שמכם שראה אי פעם פורנו בHD, יכול להבין שבעצם סוני עושים את הדבר הנכון", אז חבל שלא הבנת שהספקולציות המוטעות שלך לא רלוונטיות. קודם תראה על מה בכלל מדובר, ואחרי זה אולי לדעה שלך יהיה איזשהו בסיס לגבי זה. אני מדבר מנסיון, וכל מי שדיברתי איתו, שראה חומר HD אמיתי כזה(ולא UPSCALEים למיניהם), מסכים איתי. הגיון תיאורתי לא עובד במקרה הזה, גם אני חשבתי כמוך לפני שראיתי על מה מדובר. אז אני מקווה שבפעם הבאה שתגיב לגבי הנושא הזה, התגובה שלך תהיה מבוססת לפחות על משהו, ולא דברים באויר שצריך לשלול בשביל שאחרים לא יוטעו. יכול להיות שאתה כן תאהב פורנו HD אמיתי, אבל קודם תבדוק מה הדעה האמיתית שלך לגבי הנושא.

"העובדה שלא פרצו עדיין את פורמט ה-BLU RAY ולעומת זאת ה-HD-DVD כן נפרץ (חלקית), ממש לא עוזרת לסוני, להפך.

רק תחשוב: העובדה ש-WINDOWS נפרצה והפכה זמינה לכל, כן עזרה למייקרוסופט להשתלט על השוק או לא? התשובה ברורה."

השוואה חסרת הגיון לחלוטין. WINDOWS אכן השתלט על השוק, בגלל שבזמנו לא היו בכלל אלטרנטיבות. בוודאי שלא אלטרנטיבות USER FRIENDLY. ולא היה בכלל אלמנט של חברות הפצה שמחליטות באיזה פורמט הן יוציאו את הסרטים שלהם.

כאן אין בכלל מקום להשוואה. לא קהל היעד הוא זה שיחליט מי ינצח במאבק בין 2 הפורמטים, אלא חברות ההפצה, בדיוק כמו שקרה בזמנו עם הDVD, וגם בזמנו עם הVHS. וחברות ההפצה רוצות מקסימום אבטחה לתכנים שלהם, בשביל שלא יהיו תכנים פירטיים שפוגעים להם בהכנסות, או שגם עם זה אתה לא מסכים? אבל בכל מקרה 2 הפורמטים בקרוב יפלו, וכל החברות כמו בלוקבאסטר יפשטו רגל במוקדם או במאוחר, כי בעתיד הלא רחוק הכל יעבור להיות STREAMING, מה שהרבה הרבה יותר נוח ופונקציוני, שוב פעם, בדוק ולא דברים באויר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים