פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים הורדתי היום סרט, ואני שומע ת'קול לפני שאני רואה תתמונה, בעיה בתיזמון...איך אני פותר את זה???windows media player 9 betaתודה לעוזרים...יונתן
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מחבר ניסית תוכנה אחרת ?micro dvd..same problemעוד רעיונות?ד"א, אצל חבר זה עבד תקין....אולי זה בעית codecs?שוב תודה
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מאוד הגיוני,תנסה להוריד משהו מעודכן ואם זיכרוני אינו בוגד בי, מישהו פתח דיון על זה תנסה לחפש יכול להועיל
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מחבר ניסית תוכנה אחרת ?micro dvd..same problemעוד רעיונות?ד"א, אצל חבר זה עבד תקין....אולי זה בעית codecs?שוב תודה
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מחבר אני ינסה להסביר שוב....כשאני פותח את הסרט שהורדתי עםwindows media player 9 betaיש בעיה, יש איחור בין הקול לתמונה, יאנו קודם שומעים ורק אחרי 2-3 שניות רואים ת'תמונה.... ואי אפשר ככה...מה אפשר לעשות??ניסיתי להוריד מקודדים שלא עזרו....יש רעיונות לעוד מקודדים ספציפיים או רעיונות אחרים...??תודה
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים בסרטי DIVX האודיו והוידא מופרדים, הניחוש שלי הוא שהמחשב שלך פשוט חלש מדי, והוא לא יכול לנגן את הוידאו בקצב פריימים גבוה (קרה לי פעם תנסה לראות את הסרט ב SKIN MODE ותגיד לנו אם משהו משתנה אוקיי? (הנגן פחות כבד ככה)
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים בכלל, תנסה להקל על המחשב כמה שיותר, תסגור תוכנות שאתה לא צריך וכו',ואגב, אם זה פרק מסדרת טלויזיה, אז לפעמים יש כאלה שמוקלטים ככה, כנראה בגלל שהמחשב שהקליט לא היה חזק מספיק.
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מחבר המחשב ריק מתוכנותתת, וזה לא פרק מסדרה טלוויזיה....מממ.... עוד רעיונות?
פורסם 2002 בדצמבר 1722 שנים מחבר nimo היה מותקן, הסרתי, נעלמה התמונה.... רק מוזיקה....הוספתי וחזרה התמונה...אבל התיזמון לא הסתדר...תשימו לב שהתיזמון כל פעם משתנה... פעם הקול 4 שניות לפני התמונה ופעם רק 2זה הבדל רציני...ניסיתי להריץ את הסרט שהמחשב במינימום תוכנות....מחשבp 3 450256sdramולא עובד טוב...עוד הצעות??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.