פורסם 2007 בינואר 1818 שנים חלאס יא מעצבים מה אתם נטפלים אליהםהמחשב שלי משם והוא אחלה פשוט אתם ילדים מעאפנים אתם הולכים וכמו דגים לא מדברים הם רואים שאתם תמימים ועובדים עליכם לכו תדברו לא יפה תאיימו ויביאו לכם חדשדוגמה קלאסית לישראלי הטיפש.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אנחנו לא צריכים לדבר לא יפה בשביל לקבל תמורה מלאה לכסף שלנו, אם כן אז למה לקנות שם?ב ד י ו ק!!למה בשביל להשיג משהו במדינה הזאת צריך לצעוק ולאיים? למה לא לקבל את השרות כמו אנשים מתורבתים?אני צריך להתעצבן? לצעוק? לאיים? והכל בשביל שיעשו את מה שהם מחוייבים לו? למה?!
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים טוב אני טיפשבגלל זה יש לי מחשב טוב במחיר זול ואין בו שום חארטות נכון?עזוב לא אמרתי כלוםלך תקנה ב3,500 שקל או כמה שזה עולה שיהיה לך לבריאות אוקייולא אמרתי להתעצבןמספיק שתילך אליו לאוזן ותגיד לו שאתה מקווה מאוד שאין במחשב שום חארטות וזהו
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אז זהו, אני אולי טיפש אבל לא עד כדי כך.אני מצפה מחנות שאני קונה ממנה להיות אמינה, זה חשוב לי יותר מהמחיר והמרחק ממקום המגורים שלי.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים טוב אני טיפשבגלל זה יש לי מחשב טוב במחיר זול ואין בו שום חארטות נכון?עזוב לא אמרתי כלוםלך תקנה ב3,500 שקל או כמה שזה עולה שיהיה לך לבריאות אוקייולא אמרתי להתעצבןמספיק שתילך אליו לאוזן ותגיד לו שאתה מקווה מאוד שאין במחשב שום חארטות וזהואם אתה הולך למקום שאתה מרגיש שאתה צריך להדגיש בפני המוכר שלא יסבנו אותך - זה אומר דרשני!אין לי מה לחפש שם.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים אני אישית לא אוהב את הקטע של לקנות בזול ואח"כ להיות בפאראנויה של אם שמו לי זבל או לא :-\
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים בדיוקובגלל זה חשוב לי השרות והאמינות.מחיר זול אתה יכול למצוא כמעט בכל מקום היום. אבל שרות? אמינות? יש פחות ממה שחושבים וחבל.החיסכון של 200 ש"ח יתברר לאחר שנה ומעלה כהוצאה של 500 ש"ח כתוצאה משרות לקוי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.