עבור לתוכן

מישהו ראה 8800GTS יותר זול מזאפ?

Featured Replies

פורסם

בכל מקרה גם אם היא תתבע אותי וגם אם לא אני מעדיף לא להסתכן בהוצאת דיבה כי לא בא לי לשלם להם כסף עכשיו

• תגובות 67
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ועל סמך מה אתה אומר את זה? שמועות? יש לך הוכחות אם אייבורי יתבעו אותך אישית על הוצאת דיבה?

חח כן אני רוצה לראות את איבורי תובעים קונה שלהם, או משתמש כאן...ממש, כי הם יקחו את האיפי שלו, יבררו אצל הספק אינטרנט שלו מי זה המשתמש הזה (שזה לא חייב דווקא להיות הוא כי יש כמה אנשים שיכולים להשתמש באותו מחשב..), ויתבעו אותו על...1000 שקל? אני רוצה לראות את זה..

בכל מקרה מחוויה אישית אני יודע (כי קניתי אצלם וגם אח שלי קנה אצלם), שלדוגמא כשאח שלי הייתה בעיה עם הדיסק הקשיח הם פשוט פירמטו לו אותו כשהוא הביא את המחשב לתיקון בלי לנסות אפילו לגבות מידע שהיה מאוד חשוב אצלו, וזה אחרי שהוא היה צריך כל שניה "לרדוף" אחריהם שאשכרה יעשו משהו בנידון..

ואני יודע שהייתה בעיה אצלי במחשב, כשהמחשב היה בטמפרטורה גבוהה ובמאמץ הוא פשוט נתקע, לדוגמא במשחקים. אז הבאתי אותו לתיקון אצלם והם אמרו שהוא "תקין לחלוטין", וזה אחרי שהייתי אמור לשלם להם 150 שקל על התיקון כמובן, אבל בסוף (דבר אחד שאפשר לאמר לטובתם) הם לא גבו כי הם לא עשו כלום...

אז אמרתי לעצמי שאני אברר בעצמי מה הבעיה של המחשב, אז סובבתי אותו ובדקתי וראיתי שהמאוור של הספק כוח לא עובד בכלל, הוא היה תקוע לחלוטין, בקושי זז אפילו אם מנסים לסובב אותו עם היד, אז באתי לחנות מחשבים שהייתה יחסית קרובה אלי, החליפו לי את המאוורר והספק ב-100 שקל בסה"כ.

פורסם

מה שאני מנסה להגיד זה שאף חברה לא מספיק מטומטמת בשביל לתבוע משתמש בפורום על דבר כזה כי:

אם היא מצליחה למנוע מהמשתמש לפרסם את המקרה היא לא השיגה כלום כי זה מקרה בודד

אם היא לא מצליחה הפרסום השלילי שהיא משיגה עובר בהרבה את המניעה של הפרסום השלילי שהיא השיגה.

אני לא סתם טוחן בשכל, אני מנהל מחלקת יחסי ציבור של חברת אינטרנט גדולה יחסית

אני מזהיר אותך כי בהחלט יתכן ויזמנו בעזרת צו בית משפט את פרטיך לפי ה-IP שלך.

מציע לך כי לכל דבר שאתה כותב יש לך אסמכתא.

פורסם

^^^

איך ivory אמורים לדעת שהוא רושם את זה בפורום.

רק אם הם באקראיות רואים את התראד הזה.

פורסם

אולי מישהו מהפוסט מכיר חבר שלו שעובד באייבורי, אולי מישהו שעובד באייבורי נמצא פה, מאיפה אתה יכול לדעת

פורסם

אתה חושב שחנויות החומרה הגדולות בארץ לא עוברות על פורומים בסדר גודל כמו זה ?

פורסם

ואיך הם ידעו את האיי פי שלו,רק אם המנהלים יתנו להם את האיי פי שלו.

וגם אם זה יגיע למצב כזה הוא פשוט יכול לערוך את ההודעות וכך הוא לא ידפק.

פורסם

הם יבקשו את ה-IP בצו בית משפט. אם אתה חושב שאין רישומים של כל מה שנאמר אתה טועה. זה כבר לא משחק של ילדים קטנים.

בכלאופן, חזרה לנושא הדיון בבקשה.

פורסם

אני מזהיר אותך כי בהחלט יתכן ויזמנו בעזרת צו בית משפט את פרטיך לפי ה-IP שלך.

מציע לך כי לכל דבר שאתה כותב יש לך אסמכתא.

אוקיי, מכיוון שאתה מרגיש כזה צורך להזהיר אותי משום מה, תן לי להסביר לך משהו,

אייבורי צריכים קודם כל לקחת עורך דין, לגשת לבית משפט, להוציא צו על החשבון שלי, לקבל תשובה מהספק, להוציא מהספק את הIP שלי ואת המיקום שלי, ואז החלק הקשה הוא להוכיח שהמשתמש שלי זה אני ולא מישהו אחר שהשתמש בחשבון מעל ספק סביר. אחרי זה, הם צריכים להוכיח שמה שכתבתי מתפרש בפירוש כהוצאת דיבה ולהוציא צו שמורה למנהלי HWZONE להוריד את מה שכתבתי וממני לכתוב את זה שוב.

נגיד הם עשו את זה? זה רק ידרבן אותי בסופו של דבר לפתוח אתר אנונימי על שרת ממדינה שאין לישראל שום הסכם איתה ולכתוב מה שבראש שלי על אייבורי.

אבל עזוב שניה, זה בכלל לא הטיעון שלי במקור :)

הטיעון שלי שגם אם הם באופן חלק וב30 שניות גורמים להורדת התוכן מכורח החוק, עצם פרסום העובדה שהם 'משתיקים' את הדעות של אנשים עליהם ועושים דברים בסגנון תגרום להם כל-כך הרבה יחסי ציבור שליליים שהם יפסידו הרבה יותר לקוחות משהם יקבלו.

במדיה אחרת זה עובד כמו שאתה חושב, באינטרנט לא. אם הייתי מפיץ עלונים או משהו בסגנון, היה להם קל. אבל אני באינטרנט, ויש לך דבר שנקרא שיווק ויראלי מיידי, המרחק ממידע הוא לא ללכת, ליסוע, או אפילו טלפון, המרחק בין זה שהם משתיקים לקוחות לא מרוצים לבין הפצה ויראלית הוא קליק.

פורסם

אני בטוח לא הייתי קונה מחשב מורכב מאייבורי ,אבל אני קונה מהם חומרה מדיי פעם והם זולים משמעותית והמוצרים חדשים לגמרי , ושהייתה לי תקלה הם החליפו ללא בעייה את המוצר (כרטיס מסך במקרה זה).לעומת זאת בKSP קניתי לוח אם של ASUS P5N32 והוא התקלקל לאחר חודש והם לא רצו להחליף לי אותו ,שרות ממש מתחת לכל ביקורת יש להם שם.אני חושב שבארץ אנשים מגזימים ומנפחים דברים סתם ללא הצדקה ,אם למישהו יש נסיון גרוע עם חנות אז שיאמר זאת ומי ששמע שמועות אז זכותו להחליט אם לקנות שם או לא אבל לא צריך להפחיד סתם אנשים.ודרך אגב השרות באייבורי ,לפחות בסניף בראשון הוא מעולה .

פורסם

למה ניראה לך שהמחיר באייבורי כל כך זול?

פורסם

למה ניראה לך שהמחיר באייבורי כל כך זול?

בגלל שהם היבואנים של MSI, והם מוכרים ישר לצרכן בלי פערי דילר שיש ,לדוגמא אני קניתי ממור לוי דרך חבר שהוא דילר שם 8800GTX של ASUS ב3300ש"ח והם לא מוכרים לפרטיים ,אם תנסה לקנות במחיר הכי זול בחנויות תמצא 3600ש"ח , בגלל זה אייבורי זולים.

פורסם

אני מוכר את הכרטיס שלי 8800gts ב2000שח evga

פורסם

בכל מקרה אני ממליץ לך לקנות את ה8800GTS של מפה:

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=6578

נועה נמצאים בזאפ, עד כמה שאני זוכר.

אני מוכר את הכרטיס שלי 8800gts ב2000שח evga

יש את הטריידזון בשביל זה ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים