עבור לתוכן

מישהו ראה 8800GTS יותר זול מזאפ?

Featured Replies

פורסם

איבורי עושים הרבה דברים שהצרכן לא יודע כמו:

דבר ראשון השירות אצליהם על הפנים(לא מנסיון אישי)

הם מוכרים חלקים מוזלים (יד שנייה) בתור חדשים.

הם מוכרים חלקי ריפרביש כלומר חלקים שיצאו משימוש ותיקנו אותם AKA מחודשים והם מוכרים אותם בתור חדשים

ובגלל כל הסיבות האלו אם תשימו לב לחלק מהמוצרים שלהם אין בכלל אחריות

ומהסיבות האלה אני לא ממליץ לקנות מהם

ועל סמך מה אתה אומר את זה? שמועות? יש לך הוכחות אם אייבורי יתבעו אותך אישית על הוצאת דיבה?

• תגובות 67
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אישית מכיר הרבה לקוחות מאייבורי (פורומים,חברים,משפחה)

חלקם מרוצים וחלקם לא

אם חנות נותן לך מוצר פגום היא חייבת להחליף לך אותו

אם לא תחליף הקונה יכול לתבוע את החנות

פורסם

גם בזאפ ניתן לראות שהפרשי המחירים (לפחות ב- 5 החנויות הראשונות ברשימה) בד"כ בם לא משמעותיים.

ככה שזו רמת המחירים.

כך בחשבון שגם אם קיימת חנות זולה יותר זה לא יהיה בהרבה יותר זול.

פורסם

לדעתי הצנועה אין מקום טוב יותר מהפורום הזה לדון גם בתכונות החומרה, גם במחירים וגם בטיב החנוית שעוסקות במחשבים. אבל... תמיד עדיף נסיון אישי ולא סיפורים והכללות שמפיצים המתחרים. אולי אפילו מדור תלונות היה במקום בפורום הזה.

פורסם

אני מסכים.

אין סיבה שכל אחד יחווה על עצמו חוויה לא נעימה עם חנות.

צריך לארגן פורום שבו ניתן להלל או לקלל חנויות בתחום חומרת המחשבים.

(השאלה היא האם דבר כזה הוא חוקי ולא יחשב כדיבה.. בתחום השלילי כמובן)

פורסם

נמחק

פורסם

זה שקול לנהג מונית שעושה עבירות תנועה.

:lol:

וזה מאוד מאוד נדיר...

הייתי חייב... ::)

לנושא שאליו נגרר הדיון - אפשר לעשות דבר כזה מבחינה חוקית, אם מצרפים לדיון תמונות או מספיק הוכחות (קבלה, וכדומה).

פורסם

אני אגיד רק מה שאני יכול להוכיח חוקית לרמה של הימנעות מתביעת הוצעת דיבה.

אייבורי שמים (או שמו בעבר) במחשבים מורכבים חלקים refubrished, אבל עד כמה שאני יודע הם לא ימכרו לך חלק בודד יד שניה בלי להגיד לך

אייבורי שמים (או שמו) (בטעות או בזדון) במחשבים שהם מכרו חלקים 'דומים' כמו מעבד באותה מהירות קלוק אבל על פחות FSB (קרה במקרה פנטיום 4 עם 3 ג'יגהרץ ו533 FSB מול פנטיום 4 עם 3 ג'יגהרץ ו800 FSB)

אייבורי ניסו בעבר ואולי עדיין מנסים להמליץ לך על דברים לא שווים כמו למשל על 6200 כהכרטיס הכי חזק בשוק כשבאת לקנות X1950PRO או על FX5200 שבאת לקנות 7600GS)

אייבורי בעבר ואולי עדיין מתעלמים משיחות שירות בכוונה ואולי אף מסננים על פי מספר.

אייבורי בעבר ואולי עדיין העמידו פנים כי אינם מכרו מוצר שהם כן מכרו כדי להימנע מהוצאות החלפה, אפילו שזה לא כסף מבחינתם אלא רק התעסקות.

אייבורי בעבר ואולי עדיין אמרו שיש להם מוצר במלאי כשלא היה להם, ואז כשהם הזמינו אותו דרשו יותר כסף.

פורסם

אייבורי ניסו בעבר ואולי עדיין מנסים להמליץ לך על דברים לא שווים כמו למשל על 6200 כהכרטיס הכי חזק בשוק כשבאת לקנות X1950PRO או על FX5200 שבאת לקנות 7600GS)

מה האינטרס שלהם לעשות את זה? דווקא המטרה של חנות צריכה להיות למכור לך את הכרטיס הכי יקר ::)

פורסם

מחקתי את ההודעות מחשש להוצאת דיבה

פורסם

מה האינטרס שלהם לעשות את זה? דווקא המטרה של חנות צריכה להיות למכור לך את הכרטיס הכי יקר ::)

שמע, אולי המוכר באמת האמין בכך, אולי על הX1950 הם עושים פחות רווח, אולי משהו אחר, אני לא באמת יודע אבל אני מעיד פה על דברים שבאמת קרו ואני לא מתכוון לייפות או לשנות דברים שקרו או להריץ ספקולציות כי זה כבר לא חוקי.

וזה מוכיח גם את הטענות שלי.

ד"א יש עוד הוכחות שאפשר להביא חוץ מלכתוב בשביל להמנע ממשפט ודברים כאלה?

כל מה שכתבתי יש לי (בעיקר לחברים) בשיחות מוקלטות, באימיילים שעברו שרת אישור, ובהעתקים[br]פורסם בתאריך: 16.01.2007 בשעה 10:04:57

מחקתי את ההודעות מחשש להוצאת דיבה

שמע, אני נגד לשקר כי אני מאמין שלאנשים מגיע דעה כנה על החנות. אבל שום חנות באמת לא מספיק מפגרת בשביל לספוג את נחת זרועו של פרסום שלילי ויראלי באינטרנט על מנת להימנע מטיפה פרסום שלילי בהודעה בפורום באינטרנט.

פורסם

כל ההערות שרשמתי לגבי אייבורי נכונות אבל אין לי איך להוכיח את זה ואני מעדיף לא להסתכן בהוצאת דיבה

פורסם

כל ההערות שרשמתי לגבי אייבורי נכונות אבל אין לי איך להוכיח את זה ואנ ימעדיף לא להסתכן בהוצאת דיבה

מה שאני מנסה להגיד זה שאף חברה לא מספיק מטומטמת בשביל לתבוע משתמש בפורום על דבר כזה כי:

אם היא מצליחה למנוע מהמשתמש לפרסם את המקרה היא לא השיגה כלום כי זה מקרה בודד

אם היא לא מצליחה הפרסום השלילי שהיא משיגה עובר בהרבה את המניעה של הפרסום השלילי שהיא השיגה.

אני לא סתם טוחן בשכל, אני מנהל מחלקת יחסי ציבור של חברת אינטרנט גדולה יחסית

פורסם

חברה שלא מספיק חכמה וישרה בשביל להתנהג כשורה אולי לא מספיק חכמה בשביל לא לתבוע אנשים על הוצאת דיבה

פורסם

חברה שלא מספיק חכמה וישרה בשביל להתנהג כשורה אולי לא מספיק חכמה בשביל לא לתבוע אנשים על הוצאת דיבה

בולשיט, זה שחברה לא ישרה לא עושה אותה אוטומטית מפגרים :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים