פורסם 2007 בינואר 1518 שנים ניסיתי להחליף מעבדים בין שני מחשבים. המעבדים הם:Intel Pentium 4 1.6GhzIntel Celeron 2.66Ghzכמובן שהתושבת של שניהם היא 478. כאשר העברתי את הסלרון למערכתבו ישב האינטל (אמנם זה סלרון אבל הבדל של 1Ghz), המערכת הפעלה לא עלתה.מה שכן- המחשב עצמו נדלק אבל אפילו לא היה פוסט.בנוסף, לא ניתן היה לכבות אותו(גם לא ע"י לחיצה ארוכה), אלא ע"י הוצאת כבל המתח.מה לא עשיתי נכון?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר וזה אומר שגירסת הביוס שקיימת כרגע יודעת לתמוך במעבדי פנטיום 4 אך לא בסלרון? יש אפשרות כזאת?אני לא כ"כ בטוח שאני מעוניין להסתכן בנזקים שאני עלול לגרום עם עדכון ביוס... יש עוד רעיונות?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים אם זה לוח ישן תסתכל על הגימפורים שם ...ועצה שלי תתחיל להתפלל "אללה וואקבר " :'(
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר חבר, תפרט בבקשה על איזה ג'ימפורים אתה מדבר?לא ידעתי שיש ג'מפרים שקשורים למעבד...
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים כאילו WOWכאילו DA יש יש ..קח למשל פנטיום 3 ישן = 133*6 = 800הגימפור הוא להלן : 133ו 6 זה הגימפור של המעבד ..( ושוב זה בלוחות ישנים לא יודע כמה ענתיקה הלוח שלך )תסתכל אצלך על הלוח אם יש גמפרים או שתוריד ספר של הלוח באינטרנט .אם זה לוח אשכנזי סביר להניח שלא תהיה לך בעיה ((:
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מה הקשר גזען שגם לא חכם במיוחד?!?!?! WTF מה אתה מתנפל עליי כמו על איזה טרוריסט ?.. צחקתי בסה"כ ואני לא גזען ... אז כדאי שתנצור לשונך מרע רציתי לראות את התשובה שקינג קונג יתן לי
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים WTF מנ אתנ מתנפל עליי כמו איזה פוץ ?.. צחקתי בסה"כ ואני לא גזען ... אז כדאי שתנצור לשונך מרע רציתי לראות את התשובה שקינג קונג יתן לי ======================= חחחחחחח :lol:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.