פורסם 2007 בינואר 1418 שנים ובכן כל הדיבורים האלה על 8800 הדליקו אותי ובגלל שיש לי מחשב דנדש אני רוצה את הכרטיס הזה כמה שיותר מהר במחיר של 1600-1800 ככה להרגיש שלא יצאתי מופסד לגמרי עוד חודש עשיתי בדיקה באיביי ויש כמה כרטיסים שגם עם משלוח והכל מגיעים ל1800 שאלתי היא , אומנם זה יחסית זול וגם במשלוח מהיר , האם זה שווה לעשות קנייה דרך EBAY ? מישהו עשה כבר קנייה של כרטיס מסך דרך שם או איזשהו פריט אחר ? יש אחוזים על כל מוכר כמה הוא אמין וכדומה , הרבה מהאנשים היה להם 99.6 או 100 ואחוזים דומים אז זה נראה לי די בולשיט אז רציתי לדעת אם זה באמת משתלם לקנות דרך EBAY תודה לעוזרים
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים אח שלי קנה משם ומכר (דברים לפלאפון), עוד לא נתקלתי במישהוא ששילם ולא שלחו לו. האנשים שם הם די אמינים!. וברגע שאתה נכנס למוצר שאתה רוצה בצד יש כוכב עם מספר בצד - המספר בצד הוא כמות שאנשים שקנו ממנו, ולא נראה לי שיש אפשרות לרמות את המונה. מקווה שעזרתי
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר מה לגבי מכס או זמן המשלוח יש לך עוד אינפורמציה שתוכל לתת פה על כך. אני אישית ראיתי הרבה מאוד אופציות של הכרטיס ה8800 במחיר זול באופן יחסית , השאלה היא אם המכס והזמן משלוח אכן יהיה שווה את זה
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר האם תהיה לך אחריות? ראיתי בכמה מהמקרים שרשום אחריות לכל החיים , אני חושב שהאחריות היא רק במשלוח אבל זה לא נורא , אם הכרטיס טוב (ולא נראה לי שכבר התחילו למכור מחודשים ) אז ספק שנתקן אותו , נסחוב איתו 3 או 4 שנים נזדקן יחדיו ונחליף אם נצטרך
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מכס אני לא מבין בזה אני אצתרך לשאול את אח שלי (הוא בצבא), זמן - נראה לי שכתוב שם (בדף של המוצר)ואחריות לא נראה לי, רוב הדברים שם משומשים.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים ^^^ איזה שטויות, רוב הדברים דווקא לא משומשים.אני קונה באיביי כל הזמן, ובנתיים אין בעיות.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים בסדר,אבל מה שלא משומש - אין עליו אחריותמה הקשר?לדוגמא כרטיסי BFG ו EVGA יש להם לרוב אחריות "לכל החיים" בינלאומית.
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר כן ראיתי הרבההההה EVGA שווה לקחת EVGA ? זה נמצא באיביי כמו זבל אני דווקא חיפשתי GIGABYTE או איך שלא רושמים את זה אין הרבה באיביי
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים כל השאלות על EBAY יש פורום מצויין בYNET של EBAY אתה מוזמן לשאול שמה על בטיחות וזהמידע שלי הם אמינים מאוד אלה שיש להם 99.8%+ פידבק חיובירק תראה שאין לי איזה 2 פידבקים וזה אלה שיש להם הרבה יותרואם רושמים אחריות לכל החיים זה בטח מטעם החברה(לדוגמא EVGA) אתה שולח אליהם ולא למוכרכמובן שזה החיסרון הכמעט יחיד של EBAY של קניות מהם מול מהארץ
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.