עבור לתוכן

חדשות טובות למי שמחפש את ה-2007WFP

Featured Replies

פורסם

כל מי שמחפש את הדגם הנ"ל או ה-2007FP של DELL, אז מתארגנת הזמנה קבוצתית של המסכים האלה.

המסכים צפויים להגיע לישראל עד ה-30 לחודש (ינואר).

תכתבו לי PM ואני אכתוב לכם למי להתקשר וכמה זה עולה (המחיר נמוך משמעותית מכל מה שראיתם באינטרנט).

אני לא יכולתי להתאפק יותר ורכשתי את ה VP930 של VIEWSONIC (שהוא אגב מסך מצויין ואני אוסיף ביקורת שלי עליו בקרוב) אבל אם הייתי יודע שתהיה לי אפשרות לקנות את ה-2007WFP הייתי כמובן ממתין.

אז תזדרזו כי ההזמנה צריכה להסגר בימים הקרובים.

פורסם

אם ההזמנה מחו"ל, מה קורה עם האחריות וכו?

אשמח לטיפה יותר פרטים.

פורסם
  • מחבר

ההזמנה מתבצעת דרך חנות אמיתית בישראל, זה לא הזמנה של איש פרטי. עד כמה שאני מבין, זה אומר שיש אחריות של החנות וכו', כלומר יש "אבא ואמא" למסך.

בכל מקרה תכתוב לי PM ואני אשלח לך את כל הפרטים, ואיך ליצור קשר עם החנות וכמה זה עולה כמובן.

אני מציע להזדרז כי הבחור שם לחוץ לסגור את ההזמנה.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון, למי שלא הבין PM זה קיצור של PRIVATE MESSAGE או בעברית "הודעה פרטית".

דבר שני, כדי שלא יבואו אלי בטענות אחרי זה, אני מציע שתשאלו את זה שמארגן את הקניה, לגבי אחריות ומדיניות פיקסלים שרופים/ תקועים.

לא בררתי לגבי הפרטים האלה, כי לצערי כבר רכשתי מסך אחר.

בהצלחה

פורסם

אם החנות לא מחליפה אם יש פיקסל מת אחד ומעלה או בעיה כזו או אחרת במסך בימים הראשונים זה לא שווה כלום

פורסם

ואיי כמה חבל...גם אני הזמנתי VP930 ואמור להגיע היום...

פורסם

שמע, קנית את הVP930, לא איזה מסך פושטי, אין לך מה להתבאס... למרות שהדל עדיף..

פורסם

ואיי יכול להיות שזה הגורל....

המסך פשוט לא הגיע ואני מבטל את העיסקה..

פורסם
  • מחבר

אלכסטזי

אל תבטל עוד שום עיסקה ;) תתקשר לחנות, שלחתי לך את הפרטים. תברר קודם אם זה באמת מה שאתה רוצה (פאנל, אחריות וכו'). כי אני עובד כרגע עם ה VP930 והוא מסך סוף. אני גרפיקאי, ואין לי שום תלונות על הצבעים, הקונטרסט וזוית הצפיה, שאלה שלושת הדברים שהכי חשובים לי. יש טיפונת בנדינג בירוקים אבל נראה לי שזה קטנוניות להזכיר את זה אפילו. בסופו של דבר שילמתי 2050 ש"ח ולא 2800 על "איזו". המסך הזה מעולה.

לגבי כל הקונים הפוטנציאליים של ה-2007WFP, תבררו בחנות איזה REVISION המסך (למי שזה בכלל אכפת). A02 או A03. אם זה פאנל IPS או MVA (לא בטוח שבעל החנות ידע לענות על שאלות נודניקיות ותכלס מאוד חשובות כאלה) וכמובן כבר כתבתי, אחריות ומדיניות פיקסלים מתים.

לכל מי שכתב לי לענות לו למייל, אז שלחתי לו את כל הפרטים בהודעה פרטית במקום.

הסיבה היחידה שאני כל כך טורח שהעניין הזה יצליח, היא כי הייתי בדיוק במקום שלכם עד לפני שבוע ואני יודע כמה זה חשוב.

(בקשה: לשמור על כל העסקה בפרופיל נמוך. מי שמתעקש לדעת למה אני יכול להסביר לו ב PM)

פורסם

בו נגיד ככה עוד לא ביתלתי כלום...המסך לא הגיע היום ולכן עכשיו ראיתי שיש עוד כמה אפשרויות חוץ ממנו...

יכול להיות שהוא אפילו יגיע מחר אבל לא יודע...

פורסם

רק 2007WFP ? אין אפשרות למסכים גדולים יותר (כגון ה2407WFP\2405WFP)?

פורסם
  • מחבר

תברר במספר טלפון ששלחתי לך

פורסם
  • מחבר

כל מי ששאל אותי על אחריות וכו' אז הנה ציטוט של יעקב מנקסטופ מאשכול אחר:

שלום לכם חברי פורום נכבדים

אני מקווה שעד סוף החודש המסכים יהיו פה זה לא תלוי בי אלא באניה (מזג אוייר זמן פריקה במדינות בדרך וכו )

האחריות הינה לשלוש שנים מיום הקניה

מינימום 3 פיקסלים להחלפה

בשבוע הראשון אחליף לכם את המסך החל מהפיקסל הראשון ועל חשבוני

מכיוון שמלאי מוגבל רק חבר פורום שיבצע הזמנה באתר ( WWW.NEXTOP.CO.IL ) ללא פרטי כרטיס אשראי (ולא משנה מה המחיר שרשום באתר )

יקבל מסך כי אין לי מספיק אבל חברי הפורום יקבלו לפני כולם

המחיר לחברי הפורום נקבע על 2165 ש"ח לחברי הפורום בלבד

בכל שאלה ניתן לפנות אלי באימייל SALES@NEXTOP.CO.IL

בברכה

יעקב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים