פורסם 2007 בינואר 1718 שנים GGuyZ, חיפשת בK Control Center>System Administration?D0R0NA, קיבלת אזהרה ראשונה על ספאם, בשלישית תורחק מהפורום.
פורסם 2007 בינואר 1718 שנים ^ קרפדון ! "אחראי פורום" מזל טוב ! רק עכשיו שמתי לב. (אני מקווה שלא אקבל אזהרה על ההודעה הזאת )
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר מזל טוב ובהצלחה קרפד!אני די בטוח שחיפשתי בכולם. כרגע אני לא בבית ואני אבדוק שוב בערב, אבל בהנחה שזה לא שם מה ניתן לעשות?הורדתי גם theme שהוא קובץ עם סיומת .emerald. אני מניח שזה לא ערכת נושא מלאה אלא רק סגנון לחלונות או משהו. מה אפשר לעשות עם זה?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים בהנחה שזה לא שם אתה יכול לנסת להריץ בטרמינל את הפקודה kdmtheme (לא סגור על זה)ואם אני זוכר נכון emerald זו סיומת של ערכות נושא לberyl
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר ייתכן. מה זה beryl?ניסיתי גם kdmtheme וזה לא עבד לצערי...עוד פתרונות חבר'ה?
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים לזה שמנסה להתקין סקינים אל תתקין על /usr תתקין במחית הום שלך, זה אמור להיות תחת theme או משהו ואז לא תזדקק להרשאת רוט
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים ייתכן. מה זה beryl? ZOMG !!!! חצי עולם עבר ל linux רק בגלל Beryl תעיף מבט בקישור הבא : או ביתר הסרטונים : http://www.youtube.com/results?search_query=beryl+0.1.3&search=Search ורק לפרוטוקול - beryl משתמש בכוח של הכרטיס מסך ולא מעמיס יותר מדי על המעבד בניגוד ל aero של windows שמצריכים סופר מחשב *cough* *cough*
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים מחבר kcontrol=system settings?כשאני מנסה להפעיל את kcontrol מהטרמינל אני מקבל את הדבר הבא(system settings עובד לעומת זאת):Xlib: connection to ":0.0" refused by serverXlib: No protocol specifiedkcontrol: cannot connect to X server :0.0DCOP aborting call from 'anonymous-7921' to 'kcontrol'ERROR: Communication problem with kcontrol, it probably crashed.root@guylinux:/home/guyz# kcontrolXlib: connection to ":0.0" refused by serverXlib: No protocol specifiedkcontrol: cannot connect to X server :0.0DCOP aborting call from 'anonymous-7923' to 'kcontrol'ERROR: Communication problem with kcontrol, it probably crashed.root@guylinux:/home/guyz# kcontrolXlib: connection to ":0.0" refused by serverXlib: No protocol specifiedkcontrol: cannot connect to X server :0.0DCOP aborting call from 'anonymous-7925' to 'kcontrol'ERROR: Communication problem with kcontrol, it probably crashed.
פורסם 2007 בינואר 1818 שנים עידכון קטן וקצת עוף (צלוי) טופיק: התקנתי את ה-NTFS 3G על EDGY אתמול.אחרי שפעלתי לפי ההוראות בפורומים של אובונטו ואיתחלתי את המחשב, לא קרה כלום.היום אני נכנס למערכת ופתאום WOW & BEHOLD, יש לי גישה למערכת חלונות כולל כתיבה ומופיע לי הכונן של ה-NTFS.לא יודע למה לקח לזה שני איתחולים להופיע - אבל אני לא מתלונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.