עבור לתוכן

30 ג'יגה לאובונטו יספיק?

Featured Replies

פורסם

לא. 8 טרה זה ההגבלה לגודל מחיצה.

• תגובות 63
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

FAT32 יכול לאכסן קבצים עד לגודל של 4 ג'יגה (גודל הקובץ המקסימאלי), לעומת NTFS שאין מגבלה.

פורסם

לא. 8 טרה זה ההגבלה לגודל מחיצה.

עוד מעט זה באמת יהווה בעיה, אבל בנתיים אני חושב שזה מספיק לכל שימוש..

תוכנות הורדה אתה יכול להשאיר שיורידו ל NTFS, ובכל שאר המקרים, אין ממש צורך במעל 4 גיגה.

פורסם

לי יצא פעם אחת להוריד דיסק DVD, וזה היה מעל 4 ג'יגה כאשר פתחתי אותו.

פורסם

אני בספק, אתה לא יכול להתגבר על מגבלה בסיסית של המערכת קבצים. אלא אם כן זה היה כמה קבצים.

פורסם

אולי לא הבנת, אבל לי יש NTFS, ככה שזה לא הפריע לי.

פורסם

אה, קבל התנצלות.

אבל בתכלס כמה פעמים באמת יוצא לך לטפל בקבצים שהם יותר מ4ג'יגה?

לא תכוף במיוחד, אבל בכל מקרה FAT32 לא כזה רצוי היום, במיוחד אם באמת אתה צריך גדלי קבצים גדולים.

פורסם
  • מחבר

צדקתי. יש הגבלה ל32 ג'יגה בXP. אבל יכול להיות שתוכנות צד שלישי מאפשרות להתחמק מההגבלה הזאת:

http://www.petri.co.il/install_windows_xp_on_large_fat32_partitions.htm[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 19:05:44

אה, קבל התנצלות.

אבל בתכלס כמה פעמים באמת יוצא לך לטפל בקבצים שהם יותר מ4ג'יגה?

לא תכוף במיוחד, אבל בכל מקרה FAT32 לא כזה רצוי היום, במיוחד אם באמת אתה צריך גדלי קבצים גדולים.

בכל יום. אני עורך סרטים. סרט אצלי מתחיל ב20 ג'יגה ונגמר ב250(פרוס ללא דחיסה).

פורסם

אוקי, זה בXP. באופן כללי גודל מחיצה מוגבל ל8 טרה.

אבל בלינק שהבאת גם מציינים דרך לעקוף את ההגבלה.

אז לך ממש לא שווה FAT32, אם אתה עורך סרטים.

פורסם
  • מחבר

לא שווה לי את כל הסיפור של להעביר את כל המחיצות לFAT32, ולעשות טריקים כדי שזה יעבוד. זה גם לא יתאפשר לי כי כמו שאמרתי אני עורך סרטים, וגודל של סרט יכול להגיע ל250 ג'יגה (קובץ אחד) אצלי.

30 ג'יגה בהחלט מספיק בשלב ראשון אני מניח. אם הבעייה היחידה היא הורדות - אז מקסימום מדי פעם נעביר אותן מווינדוס למחיצת NTFS.

פורסם

יש אפשרות נוספת, שאותה לא ניסיתי אבל שמעתי שאפשר, זה ליצור מחיצת EXT3 גדולה, ולגרום ל XP לזהות אותה, כך שיוכל לקרוא ולכתוב עליה.

פורסם

איך "גורמים" למערכת לזהות EXT3?

פורסם
  • מחבר

תודה :).

נעזוב את זה לרגע לטובת משהו אחר.

אני מנסה להתקין themes לKDE מKDE-LOOK.ORG.

אני לא מצליח. ניסיתי להתקין את kdmtheme וההתקנה עברה בהצלחה. למרות זאת - לא נוצר לי אליו קיצור דרך בשום מקום. איתרתי אותו ב: /usr/share/applications/kde#

אבל כשאני רושם - ./kdetheme.desktop אני מקבל:

kdmtheme.desktop: Permission denied

מה לעשות?

פורסם

צדקתי. יש הגבלה ל32 ג'יגה בXP. אבל יכול להיות שתוכנות צד שלישי מאפשרות להתחמק מההגבלה הזאת:

http://www.petri.co.il/install_windows_xp_on_large_fat32_partitions.htm[br]פורסם בתאריך: 17.01.2007 בשעה 19:05:44

בכל יום. אני עורך סרטים. סרט אצלי מתחיל ב20 ג'יגה ונגמר ב250(פרוס ללא דחיסה).

אפשר לשאול אילו סרטים? :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים