עבור לתוכן

E6100 ?

Featured Replies

פורסם

נכנסתי השבוע לחנות מחשבים באיזור שלי כדי לקבל הצעת מחיר לגבי מחשב לאחותי הקטנה (בכיתה א') והתעניינתי לגבי המעבד Pentium D 820. נאמר לי ששווה לי לחכות עוד שבוע מאחר ובתאריך הזה תחל מכירת מעבדים מדגם E6100, כלומר מעבד מהסדרה החדשה של אינטל, במהירות 1.8 (800HZ), במחיר של Pentium D.

האם זה נכון ? אם כן, באמת כדאי לי לחכות למעבד הזה ?

תודה מראש. :)

פורסם

כנירא סתם נתנו לך שם של מעבד שאין כזה...

כנירא מדובר על ה E4300....עם אתה אומר 1.8 ג'יגההרץ

פורסם

ולמרות הבורות של המוכר, אני מסכים שאין משתלם יותר מאשר לקנות את ה E4300 בסטנדרטים האלו.

פורסם
  • מחבר

למה ? הרי ל-E4300 ול-Pentiom D 820 יש אותם נתונים (ליבה כפולה, 2MB CACHE) אלא שה-Pentium D 820 עובד במהירות 2.8GHZ בעוד שהמעבד השני עובד במהירות של 1.8. אז למה בכל זאת עדיף ה-E4300 ? אני יודע שהוא מהסדרה החדשה יותר של המעבדים אבל מה זה נותן ?

פורסם

למה ? הרי ל-E4300 ול-Pentiom D 820 יש אותם נתונים (ליבה כפולה, 2MB CACHE) אלא שה-Pentium D 820 עובד במהירות 2.8GHZ בעוד שהמעבד השני עובד במהירות של 1.8. אז למה בכל זאת עדיף ה-E4300 ? אני יודע שהוא מהסדרה החדשה יותר של המעבדים אבל מה זה נותן ?

זה נותן המון דברים:

הזבל של מעבד PENTIUM D מול טכנולוגיית CORE 2 ?

התדר של 1.8 לא אמור להפחיד אותך, מול 2.8 , כי בתדר 1.8 בפעימת שעון אחת הE4300 מספיק לעשות הרבה יותר מPENTIUM D 820 , פניה ועבודה עם זכרון הRAM והCACH היא עבודה הרבה יותר יעילה, וכו' . יש עוד המון יתרונות, ובנוסף המעבד הוא אוברקלוקר מעולה, והוא נוצר ב65NM, זה אומר פחות חום נפלט, פחות חשמל נצרך ויותר ביצועים PER WATT.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים