עבור לתוכן

שיא העצלנות

Featured Replies

פורסם

חחח... גם אני פעם אחת שתיתי מים מהברז באמבטיה, ווי זה כבר שיא העצלנות...

מה שכן, עצלנות אצל זה כבר נהיה הרגל,

אני כמעט אף פעם לא מכין לעצמי אוכל, אמא הקדושה שלי כמעט תמיד מכינה לי ( אבל למי יש כח להכין חביתה על הבוקר ).

אני כבר משתמש ברגל לכמעט כל דבר, הרגל שלי פשוט הרבה יותר ארוכה/נמוכה ( קרובה יותר למגירה התחתונה ) ואין לי כח להתקופף...

במקומות שצריך לרוקן את המגש לתוך פח כזה ולשים אותו מעל, אז לזרוק גם את המגש לפח :lol:

ואיך זה טכ"מ? שווה משהו?

טכ"ם... זו כיתה שלומדים בא מלא(!) שעות, אין שם בנות, ואם כן אז הן כלכך כונפות ( כבר עדיף בלי בנות! אתה לא מבין איזה יצורים יש לי בכיתה ), כל הקטע של המחשבים הוא בנתיים ממש נחמד, אבל אם אתה לא הולך לטכ"ם בשביל העתיד שלך וכאלה, אז זה סתם קריעת תחת! חוזר הביתה ב-3 ו-4 :P

• תגובות 226
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני עצלן גם עד כדי כך שאני לא מכין אוכל

אבל אמא שלי עושה לי קונצים וגם לא מכינה לי, אולי אחרי יומיים היא מתחילה לפחד שאני יתמוטט

פורסם

טכ"ם... זו כיתה שלומדים בא מלא(!) שעות, אין שם בנות, ואם כן אז הן כלכך כונפות ( כבר עדיף בלי בנות! אתה לא מבין איזה יצורים יש לי בכיתה ), כל הקטע של המחשבים הוא בנתיים ממש נחמד, אבל אם אתה לא הולך לטכ"ם בשביל העתיד שלך וכאלה, אז זה סתם קריעת תחת! חוזר הביתה ב-3 ו-4 :P

בתור בוגר טכ"מ- פיסיקה, לפי דעתי זה באמת לא שווה את זה... כבר עדיף להוציא בגרות עם כמה שפחות יח"ל ועם ציונים כמה שיותר גבוהים בפיסיקה\ מתמטיקה\ אנגלית וזהו. אולי להגיע לשיעורי תיכנות בסיסיים (לללמוד מה זה אלגוריתמים ואיך לבנות אותם...), אבל עקרונית זה לא משהו שאי אפשר ללמוד לבד, בבית, בסוטול, במקום ב4 בצהרים בכיתה מגעילה עם מורה אהבל וילדים שממש לא בראש שלהם ללמוד...

פורסם

אני כל כך עצלן שכשאין לי כוח לישון אני נח קצת לפני. :jump:

פורסם

לכבות את המחשב מהסלולרי , כי אין לך כוח להזיז את היד חצי מטר כדי להגיע למקלדת האלחוטית כדי ללחוץ על לחצן הכיבוי על המקלדת ...

איך אתה מכבה את המחשב דרך הסלולרי ?

פורסם

אני לא יודע איך זה אצלו אבל אצלי:

יש לי סוני אריקסון ואני יכול להתחבר למחשב דרך הBT ולשלוט על העכבר!!

פורסם

לקחת מהמקרר פחית קולה רק כי אין לך זין למזוג מהבקבוק לכוס...

פורסם

tools->options->general->click items as follows ->"single - click to open an item(point to select)"

פורסם

שיא העצלנות?

יש לי שעון ליד המיטה שכשלוחצים עליו הוא מקרין את השעה על התקרה ולא צריך להסתובב עם הראש הצידה.

פורסם

ללחוץ על כפתור הSTART במקלדת כדי שיהיה פחות דרך להגיע עם העכבר עד לתפריט PROGRAMS.

להשתמש בALT +TAB לעבור בין חלונות.(אם תשימו לב התפריט נראה מגעיל, אני חושב שMS שכחו שזה בכלל קים עוד מחלונות 3.X)

פורסם

אבל יש עוד כמה מצבים:

1. מתעצל לחרבן מההתחלה, מה שמביא לכך שפעמים רבות אני מחרבן על הבוקר, מצד אחד זה ממש תענוג (!) וזה מעורר, אבל מצד שני זה גורם לך לאחר לבית ספר.

2. אם אני ממש מנהל קרב בשירותים אחרי "על האש" או משהו כזה, אחרי כמה גושים גדולים אני עושה הפסקה, יושב בשירותים כשהתחת שלי נוטף שאריות חרה רכים, חושב על החיים: לא הגעתי ולאן דרכיי מובילות אותי, ואז אחרי 10 דקות ממשיך בקרב ומטיל עוד כמה גושים על שטח האויב :cool2:

בן אדם, אני אוהב אותך!

אגב, אני מתחבר ל90 אחוז מהדברים שרושמים פה, פשוט גאוני!

בעיקר לעניין עם ההילוכים, מלא פעמים אני לוקח סיבובים על רביעי רק מהמחשבה הזוועתית שצריך להוריד לשלישי ואז שווווב להעביר לרביעי...

לענות לאנשים במסנג'ר חצי שעה רק בסמיילים כי אין לי זין להקליד

ובימים ארוכים חושב 8 פעם אם לשים ווקס, מהבאסה של לחפוף ב11 בלילה :<

פורסם

- אין לי כוח להוריד את הגופייה בלילה, מכיוון שאין לי כוח ללבוש אותה בבוקר.

- אין לי כוח לעשות לעצמי תה לבד, מכיוון שאני שוכח לקחת אותו והוא מתקרר.

- אין לי כוח להוריד שירים חדשים, מכיוון שהנוכחיים עוד לא נחרשו מספיק.

- אין לי כוח למחוק משחקים שאני לא משחק בהם במחשב.

- אין לי כוח לקום לבית ספר, אבל אני בכל מקרה קם.

- אין לי כוח לעשות שיעורי בית, מכיוון שלא תמיד בודקים.

- אין לי כוח ללחוץ על הקיצור "Google" בדפדפן, מעדיף לסמן את שורת הכתובת ולרשום "GOOG" ואז לבחור מהרשימה - מוזר.

- אין לי כוח להוסיף עוד דברים לרשימה, מכיוון שחפרתי מספיק וצריך לשמור כמה לתגובה הבאה.

:kopfpatsch:

פורסם

אני כבר לא מחפש בטורק

פורסם

בן אדם, אני אוהב אותך!

אגב, אני מתחבר ל90 אחוז מהדברים שרושמים פה, פשוט גאוני!

בעיקר לעניין עם ההילוכים, מלא פעמים אני לוקח סיבובים על רביעי רק מהמחשבה הזוועתית שצריך להוריד לשלישי ואז שווווב להעביר לרביעי...

לענות לאנשים במסנג'ר חצי שעה רק בסמיילים כי אין לי זין להקליד

ובימים ארוכים חושב 8 פעם אם לשים ווקס, מהבאסה של לחפוף ב11 בלילה :<

איזה סיבובים אתה עושה על רביעי? :screwy:

פורסם

- אין לי כוח להוריד את הגופייה בלילה, מכיוון שאין לי כוח ללבוש אותה בבוקר.

- אין לי כוח לעשות לעצמי תה לבד, מכיוון שאני שוכח לקחת אותו והוא מתקרר.

- אין לי כוח להוריד שירים חדשים, מכיוון שהנוכחיים עוד לא נחרשו מספיק.

- אין לי כוח למחוק משחקים שאני לא משחק בהם במחשב.

- אין לי כוח לקום לבית ספר, אבל אני בכל מקרה קם.

- אין לי כוח לעשות שיעורי בית, מכיוון שלא תמיד בודקים.

- אין לי כוח ללחוץ על הקיצור "Google" בדפדפן, מעדיף לסמן את שורת הכתובת ולרשום "GOOG" ואז לבחור מהרשימה - מוזר.

- אין לי כוח להוסיף עוד דברים לרשימה, מכיוון שחפרתי מספיק וצריך לשמור כמה לתגובה הבאה.

:kopfpatsch:

גדול i said ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים