פורסם 2007 בינואר 1318 שנים לפני כמה ימים המאוורר של הצ'יפסט על הלוח DFI nForce 4 Ultra-D התחיל להרעיש בצורה מוגזמת במיוחד... ממש מעצבןהטמפ' שלו נעות בין 48-52 מעלות, מה כדאי לעשות ? ואם כדאי לקנות קירור מיוחד לקנות קירור פסיבי או אקטיבי ? כמו כן בגלל המבנה של הלוח אם... כרטיס המסך עולה על הקירור בסלוט הPCI-E הרגיל.. לא בדקתי אם זה עולה לגמרי על השניכך ש אם כדאי להחליף קירור הוא חייב להיות או שטוח או שלא ירד לעבר הסלוט השני (בהנחה שהוא מתחת לצ'יפסט)תודה
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר אתמול עשיתי ניקוי קציני לכל המחשב הוא כמעט נקי לגמרי מאבק עכשיו... והרעש עדיין ממשיך.. אבל לא משנה כי היום קניתי קירור של ZALMAN ב45 שקל לשים עליו...שאלה אחרת אם כבר... בשביל להוציא את המאוורר הנוכחי מהלוח צריך להוציא את הלוח מהחלק האחורי של המארז (1088AMG) או שאפשר בלי ?
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים עד כמה שזכור לי כמעט כל החברות מחברות את הקירור ע"י קפיץ ופין פלסטיק מתרחבז"א שתצטרך להוציא את הלוח אם ללחוץ על שני הצדדים של הפין ואז הוא יקפוץ החוצה
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים מחבר איזה באסה לפרק עכשיו את הלוח מה הדרך הכי טובה לעשות את זה ? הכי מהר בלי לפרק יותר מדי חלקים ...
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים עד כמה שזכור לי כמעט כל החברות מחברות את הקירור ע"י קפיץ ופין פלסטיק מתרחבז"א שתצטרך להוציא את הלוח אם ללחוץ על שני הצדדים של הפין ואז הוא יקפוץ החוצהזה תקף גם לגבי DFI אינפיניטי 975X? כי הקירור שם מחובר עם 2 קליפסים של ברזל ב-2 בצדדים והם מחוברים לכמו ספייסרים קטנטנים כאלה...אי אפשר פשוט להוציא אותם?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר אתה יכול לעשות כמוני, פשוט לנתק את המאוורר הסורר וחסל.חחח ומה עם הטמפ' של הצ'יפסט ? הוא לא ישרף ?
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים זה תקף גם לגבי DFI אינפיניטי 975X? כי הקירור שם מחובר עם 2 קליפסים של ברזל ב-2 בצדדים והם מחוברים לכמו ספייסרים קטנטנים כאלה...אי אפשר פשוט להוציא אותם?עד כמה שזכור לי אז כןוהברזלים רק נותנים יותר לחץ על הצ'יפסט
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים חחח ומה עם הטמפ' של הצ'יפסט ? הוא לא ישרף ? עשיתי את זה בהמלצתו של OMRIJ עד כמה שאני זוכר שעשה כך גם הוא. הצ'יפסט על 70 מעלות במאמץ, ובינתיים עובד יופי.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים מחבר טוב פירקתי את הלוח מהמארז ופירקתי את המאוורר והוצאתי את הפינים... אבל ההיטסינק לא זז בכלל ואין שום דבר שמחבר אותו (ברגים או משהו)אני כותב את זה ממחשב אחר והלוח בינתיים יושב פה לידי... יש הצעות ? אני מפחד להפעיל יותר מדי כוח בשביל להוציא את ההיטסינק ולהרוס את הצ'יפסט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.