פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שלום רב!רציתי לדעת מהו התעריף מskype לבזק, ואיפה אני יכול לבדוק תעריפים.ראיתי איזה אתר שכתובים תעריפים אבל לא הבנתי אם זה כולל מע"ם או לא וכו'...תודה רבה
פורסם 2007 בינואר 1418 שנים באתר של SKYPE תחת SKYPE OUT יש תערפים לכל המדינות.עד כמה שאני זוכר התעריף לישראל הוא יקר יותר משיחות פנים בתוך ישראל.
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים בשיחות פנים ארציות זה לא שווה להתקשר דרך סקייפי לבזק זה שווה רק אם אתה מתקשר לחו"לאם אתה רוצה לשלם פחות על שיחות תעבור לטלפון של הוטנ.ב. זה יוצא בערך 15 אגורות
פורסם 2007 בינואר 1518 שנים חבל לבלבל - טלפון של הוט לא יוצר יותר זול (כי אין לו תעריף לילה זול).יש כמובן את המבצעים - אבל אלו מבצעים דבר ראשון , והם טובים רק למי שמדבר הרבה מאוד לבזק (או הוט).
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מחבר העניין הוא כך:יש לי אינטרנט ברשת, ואין לי קו טלפון, כך שאת כל השיחות אני עושה מהנייד.ורציתי לדעת אם מסקייפ לבזק זה יותר זול מאשר הנייד לבזק.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים מה זה משנה שאין תעריף לילה זול אם אתה לא משלם על השיחות?מה שאתה מדבר עליו הוא מבצע (שמעלה לך את התשלום החודשי פי כמה מן הסתם) ולא החבילה הבסיסית, והמבצע לא כולל שיחות לפלאפונים שעליהם משלמים מחיר מלא.אם אתה מדבר בעיקר לפלאפונים - אז הוא לא תמיד משתלם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.