עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מתכנן לקנות מחשב ובמפרט הכנסתי את

SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950XT 256MB DDR3 DUAL DVI VIVO TV/O - RETAIL

שהבנתי שהוא כרטיס די טוב , אמנם לא בקטגוריה של גיימרים רציניים , שם כרטיסים מגיעים ל 2000 ו 3000 שקל, אבל הבנתי שהוא כרטיס די טוב

שממליצים עליו הרבה..

שאלתי בפורום אחר שאלות בנוגע ליכולת הכרטיס להריץ משחקים חדשים כמו CRYSIS וכו' ומשחקים שעתידים לצאת וכבר מציבים רף גבוה מאד של דרישות מהכרטיס

ושמעתי שם מונח אחד יחסית הרבה, DX10... אמרו לי שכדי לחכות כמה חודשים שיצא כרטיס DX10 וכי עוד כמה זמן כבר משחקים שיצאו לי יתמכו בDX9

אשמח לקבל הסברים ברורים ומנומקים יותר כמו שרק אתם יכולים לתת לי .. תודה רבה ! :yelclap::xyxthumbs:

פורסם

תראה, מבחינת חומרה ה-x1950xt לא תומך ב-dx10 כי הכרטיס יצא לפני התקן הזה, אבל הוא עדיין יריץ משחקים כבדים, פשוט התמיכה שלו תהיה פחות טובה מהתמיכה החומריתית של כרטיסים שנבנו בשביל שיעבדו יותר טוב עם dx10

פורסם

ועד כמה שידוע לי הוא יוכל להריץ משחקי DX10 פשוט לא תהנה מכל ה"דברים" שבאים רק עם DX10

המאמר הזה מסביר בין היתר מזה DX בכלל ומזה DX10 בפרט

פורסם

יש שם פסקה מעניינת :

DirectX 10" יכלול גירסה חדשה של Direct3D, (שיקרא Direct3D 10), שתוכננה להעביר חלק מעבודת החישובים הגרפיים מהמעבד לכרטיס

NVIDIA GeForce 7900. גם הוא לא יתמוך ב-DirectX 10

הגרפי. ניתן יהיה להעביר מידע מהכרטיס מסך ולהשתמש בו שוב מבלי להזדקק לעזרת המעבד."

השאלה היא האם זה טוב שיותר עומס יהיה על הכרטיס, כלומר אם יש לך מעבד מספיק חזק לא עדיף שחלק מהמשקל יפול עליו?

פורסם
  • מחבר

תודה חברה :xyxthumbs: :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים