עבור לתוכן

בעל חווה בנגב נעצר בחשד שהרג 2 פורצים לחוותו

Featured Replies

פורסם

אם הולכים על פי משפט עברי, אז הבן אדם זכאי (לפי מה שאני למדתי).

כאשר גנב נכנס לתוך מרחב שלך, הוא יודע שאם יתפסו אותו אז הוא יעשה הכל (כולל לרצוח) בשביל להשתחרר, ולכן זה כאילו הוא נכנס למצב שבו הוא ירצח בכוונת תחילה. ומכאן מי שבא להרוג אותך, אתה יכול להרוג אותו.

כמובן שהכל תלוי בסיטואציה, ולא צריך להקצין את זה, אבל לפי דעתי זה נכון מאוד.

• תגובות 125
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לרוע המזל הכדור פגע בעורק מרכזי, ולמרות שהחואי טיפל והחיאה את אותו בדואי, לא הלך.

אגב, הבדואים האחרים שפרצו לדירה, הם כמובן, חופשיים בביתם, הם הרי לא ביצעו שום פשע כלל.

תיקון קטן. לרוע מזלו, לא לרוע המזל. אני חושב שהמזל של האזרחים האחרים במדינה שיחק לטובתם עם מותו של הפושע הזה (למרות שהוא חלק קטן מאוד מהפשיעה במדינה, עדיין אני שמח על כל אחד כזה שמפסיק לפשוע, בצורה כזאת או אחרת).

McMerc, אני מסכים איתך ב-100%, אבל במיוחד עקב הנסיבות ולא באופן כללי. השודדים הבדואים טובים מאוד בלגנוב בלי שיתפסו אותם - אבל זאת הסיבה המרכזית שברוב המקרים אף אחד לא נפגע. אם חלילה תהיה סכנה שיתפסו הם לא יבחלו בשום אמצעי - כולל רצח בדם קר. שי דרומי פחד - ובצדק. היו לו 2 אפשרויות - להתחבא בבית ולקרוא למשטרה - ובכך לאבד נכסים וכמובן לא היה יוצא מזה שום דבר, או להתעמת עם הגנבים - דבר מסוכן מאין כמותו, וטוב שהיה בידו רובה, אחרת כנראה שהוא היה נרצח בנוסף לכלב שלו. הפשיעה הבדואית בדרום עוברת כל גבול, חייבים לטפל בזה.

עריכה:

האתר בנושא הבדואים חזר...

http://bedouim.org/

ואגב, סתם שאלה לא לחלוטין קשורה... איך אני יוצר לינק שמה שכתוב בו הוא לא הלינק עצמו? (למשל, היכנסו ל"כאן" כשהמילה כאן היא הלינק).

פורסם

הוא ביצע בו החייאה? אם הוא רצה לירות על מנת להרוג הוא לא היה מבצע בו החייאה. וכמובן שגם הוא בעצמו הזעיק את המשטרה אחר כך. אין כאן שום מצב שמדובר ברצח או בהריגה אפילו. הגנה עצמית נטו.

פורסם

הוא ביצע בו החייאה? אם הוא רצה לירות על מנת להרוג הוא לא היה מבצע בו החייאה. וכמובן שגם הוא בעצמו הזעיק את המשטרה אחר כך. אין כאן שום מצב שמדובר ברצח או בהריגה אפילו. הגנה עצמית נטו.

לכי תדעי, עוד יגידו עליו שהוא הרגיש רע עם הירי וידע שהוא עשה דבר שגוי אז בגלל זה הוא ניסה להחיות אותו.

בארץ יש אנשים עם צורת חשיבה מעוותת.

פורסם

הורג אותי הצביעות של הבדואים... בכל תוכנית טלוויזיה עולה איזה בדואי "אינטליגנט" שאומר שהם רק חיפשו ארנבות וזה הכל בגלל הכיבוש...

ממש כמו כל שאר הערבים הפלסטינאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים