פורסם 2007 בינואר 1218 שנים בגלל ה-CES שמתקיימת בימים אלה, החלטתי לשאול את השאלה הזו.אני פשוט מתכנן לקנות את ה-ZV:M בעוד שבועיים לערך בארץ, (אני מקווה במחיר סביר של 1500 שקל),ורציתי לשאול אם צפוי משהו בחודש-חודשיים הקרובים שעלול להחליף אותו ולהיות עדיף אליו?פשוט זה הנגן שנראה לי הכי משתלם והכי טוב בטווח ה-1500-2000 שקל, שהוא יודע לנגן סרטים ומוסיקה באיכות טובה,כי PMP לא ממש מתאים בשבילי כי גם הוא גדול בגלל המסך וגם בגלל שאני לא צריך ממש עוד אחד. (יש לי כבר PSP שבקרוב אני עומד לקנות לו כרטיס זיכרון 4 ג'יגה).תודה לעוזרים מראש
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים יש את ה ZUNE ב 1400 שקל...http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=479023אחלה מכשיר.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים בכל הנוגע לוידאו- לאהוא דורש המרה של כל וידאו ל WMV, זה כל כך מעצבן -__-מה שאני אוהב ב ZVM זה שאפשר לזרוק עליו הכל- והוא מנגן את זה ללא המרה.ממליץ על ZVM.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מה שאני אוהב ב ZUNEזה הרצון לפרוץ אותו ואני בטוח בעתיד יהיו לו הרבה מאוד FIRMWARE צד שלישי http://www.zuney.net/zune-hacks-mods/כבר עובדים על ROCKBOX לזון.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר אני לא מתכוון להתחיל להתעסק בפריצות גם בנגן MP3...אם אפשר לענות על השאלה שלי אני אשמח... ה-ZUNE לא נראה לי ממש גם בגלל יכולות הוידאו העלובות וגם כל מיני ההגנות שיש עליו...בעיקרון אני כבר סגור על ה-ZV:M... אלא אם כן יש לכם מה להוסיף/לגרוע מהבחירה הזו.השאלה שלי היא האם ייצא איזה משהו יותר טוב ומשתלם ממנו בזמן הקרוב (כמו שפירטתי בהודעה הראשונה)
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים ממש עכשיו עברנו את CES, ולא הוציאו שום דבר בקטגוריה של ה ZVM. מה שאומר שגם לא ייצא בקרוב.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אם כשאתה אומר "מוזיקה באיכוץ טובה" לFLAC לא כדאי לך לקנות את הzune או את הZVM
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אויש, אכזר שכמותך! ;Dלמה ZVM לא מומלץ לניגון FLAC (אגב, מי בכלל משתמש בזה), ומה בנוגע ל MP3 רגילים?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר אני לא ממש מתכוון להמיר את כל אוסף המוסיקה שלי לפורמט אחר ה-MP3 מספק אותי... יש אפשרות בנגן לסדר את השירים לפי תיקיות כאלה? (גם אם זה לא אלבום?) הבנתי שהוא יכול לעבוד גם כהארד-דיסק נייד, לא אמור להוות בעיה אם אני שם גיבויים? (אפשר לעשות את זה ב-DRAG&DROP?) זה השאלות שלי עד עכשיו.... נראה לי שאני אלך על הנגן, כי הבנתי שלא אמורים לצאת לו מתחרים בקטגוריה הזאת. רק שאלה אחרונה האם IPOD אמורים להוציא דור חדש בקרוב שאמור להתחרות בקטגוריה הזאת? דרך אגב, יש לי כבר CX300 שרק ממתינות לנגן כזה
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אם כשאתה אומר "מוזיקה באיכוץ טובה" לFLAC לא כדאי לך לקנות את הzune או את הZVMהקטע הוא שהפלט ש ZVM מוציא בנגינת MP3 איכותי יותר מהפלט שה X5 למשל מוציא בנגינת FLAC.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים שמעטוס, 1. כי הוא לא תומך בפורמט הזה 2. אני ועוד די הרבה אנשים ;X 3. קבצי MP3 הוא מנגן מצויין GigaDude, 1. אפשר לסדר את השירים לפי תיקיות 2. הוא תומך בD&D 3. אין כרגע שמועות על מתחרים מבית אפל 4. תתחדש עריכה: ביקע, עכשיו אתה כבר מדבר בולשיט רציני
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים ממש לא, אתה מוזמן לחפש על זה חומר ולראות, מבחינת תגובה לתדרים וסטיה מהמקור, ה ZVM לוקח גם שאתה שם עליו MP3.וב ZVM אין אפשרות לסדר את השירים לפי תיקיות, אפשר פלייליסטים.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים וכל אודיאופיל שיגיד לך את זה הוא לא אודיאופיל.בכל מקרה המושג אודיאופיל די אידיוטי, זה דבר שהוא לגמרי self-proclaimed.בנוסף לזה שה ZVM נותן יחס snr/db גבוה יותר, הוא גם סוטה פחות מתדרי המקור.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.