עבור לתוכן

איך צריך להיות מערך רמקולים של 5.1?

Featured Replies

פורסם

יש לי מערכת של 5.1 בחדר ואני רוצה לדעת איך אני באמת אמור למקם רמקולים של 5.1 בחדר שלי.

אני אסביר, לחדר שלי יש צורה מלבנית (כמו בתמונה) ומהמקום שאני יושב הצלחתי לסדר שהרמקולים הקדמיים והסנטר ישבו מולי כמו שניראה לי שצריך אבל לגבי האחוריים אני בבעיה... אני אמור למקם אותם רחוק ממני כמה שאפשר? או לקרב אותם יותר אלי? ז"א, איזה רמקול אחורי אמור ליישר קו עם מי? (כמו בתמונה)

או שבכלל כל המערך הזה לא טוב? כי אני באמת שומע מהרמקול האחורי שמאלי יותר חזק מהרמקול שמימינו

אני מקווה שהסברתי את עצמי בצורה ברורה אם לא תאמרו לו ואני אתקן

אה דבר נוסף, אין לי אפשרות למקם את השולחן מחשב במקום אחר או להרחיק אותו כי מאחורי השולחן של המחשב יש מיטה זוגית גדולה

[attachment deleted by admin]

פורסם

הרמקולים מחוברים לרסיבר?

אם כן ישנם רסיברים בעלי אפשרות שבהם אתה כותב לו כמה מטרים ממקום הישיבה שלך נימצא כל רמקול וככה הוא יודע להגביר את הרמקול הרחוק יותר וככה אתה תישמע אותם באותו הזמן באותה העוצמה

פורסם
  • מחבר

אלה ה Z5500 יש להם מן רסיבר כזה, אבל אין בו אפשרות לכוון עוצמה של כל רמקול בנפרד

לעומת זאת אפשר לעשות את זה דרך הכרטיס קול אבל זה על הפנים

פורסם

אני לא מבין למה לא לעשות את האחוריים באותו קוו?

השמאלי שעל הארון תשים אותו ממש בפינה של החדר על הארון כמו שהוא בטח עכשיו

רק שיהיה אותו קוו עם הימני

פורסם

נגיד כמו אצלך רק שהאחורי אצלי הוא באותו קו של האחורי ימני איפה שזה מעליי אמר לך לשים

והרמקולים הצדדיים של ה7.1 שלי מקדימה של הארון

וכולם באותו גובה

במקרה שלך פשוט תזיז את הרמקול השמאלי אחורי לאותו קו של הרמקולי האחורי ימני

פורסם
  • מחבר

אה ז"א שהרמקולים האחוריים אמורים להיות רחוקים יותר ממני? באותו מרחק שהרמקול האחורי ימני רחוק ממני?

דווקא חשבתי שצריך לקרב אותם אלי יותר כמו הרמקול השמאלי אחורי כי לפי תמונות שחיפשתי באינטרנט זה ניראה קצת שונה...

ולגבי הרמקולים הקדמיים והסנטר הם ממוקמים טוב נכון?

פורסם

כן כמו אצלי בדיוק

אל תדאג בקשר לרמקולים אחוריים רחוקים, יש לך z-5500!

אני עם 7900 שזה דגם בינוני וכשאני משחק במשחק עם סאונד טוב אז אני שומע את הצליל חזק כאילו זה הסנטר שנמצא מולי וקרוב יותר

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני חושב שמה שהצעתם עזר... אני יצטרך לעשות עוד כמה כיונונים קטנים תודה :xyxthumbs:

לא חשבתי שלהזיז רמקולים כמה ס"מ יכולים לשפר פלאים! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים