עבור לתוכן

מסך ישן

Featured Replies

פורסם

יש לי מסך ישן שלא מראה צבע אדום, 2 פינים של הכבל שמוביל את הכרטיס מסך שבורים, אני חושב שזאת הבעיה, יש מצב להחליף את הכבל הזה?

בבקשה רק עם מישהו יודע, לא תשובות כמו תקנה מסך חדש, לא שווה להשקיע בגרוטאה כזאת וכאלה.

פורסם

לפי הצליפות שלך בקאונטר, נראה שהמסך שלך מתפקד היטב... ;)

עכשיו ברצינות, אם הכבל הוא Built In במסך, עליך לקחת אותו למעבדת שירות ע"מ שיחליפו אותו.

אם עדיין יש על המסך אחריות, לא נראה לי שאמורה להיות בעיה.

במסכים מקצועיים יש כניסת נקבה של ה D-SUB שמאפשרת לנתק ולחבר כל כבל מסוכך עם שני מחברי "זכר" D-SUB שנקנה בחנות מחשבים.

פורסם
  • מחבר

חח תודה שגיא =]

המסך שלי בסדר גמור, זה מסך אחר.

אין אחריות, וזה לא מסך מקצועי זה מסך בן כמה שנים, עדיין יש אפשרות להחליף את הכבל? וכמה זה יעלה? והאם זו הסיבה לבעיה? :o

פורסם

ככל הנראה שהפינים של הצבע הירוק והכחול, הם השבורים. (התמונה שעל המסך מוצגת משלושת צבעי היסוד - אדום ירוק וכחול).

המקרה מחייב החלפה של הכבל שיכולה להתבצע במעבדת שירות או ע"י אדם שמוסמך לטפל בדברים האלה.

בנוגע לעלות, אין לי מושג.

פורסם

יש בחנויות אלקטרוניקה קיט להלחמה עצמית של המחבר בקצה בכמה שקלים אבל זו עבודה קשה מאוד.

פורסם

מניסיון, אל תתעסק על ההלחמות על הכבל. וכן, מה לעשות אתה גם תקבל תשובה בסגנון: לא שווה לך להשקיע בזה כי באמת לא שווה להשקיע בזה.

היום הטכנאי הכי מסכן ייקח לך איזה 150 ש"ח על החלפת הכבל ולכן לא ממש שווה להשקיע את הכסף וגם לא בטוח שזה יפתור את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים