פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר קודם אני רוצה לקנות את הנגן אחרי זה את האביזרים שלוכרגע קנית הנגן היא בעיה לא קטנה משהו שלא האמנתי שיכול להיות במדינה מפותחת כביכול המתאם הזה זה לא חיסרון שצריך עוד תוספת כדי לחבר משהו לנגן נראה לי לא נוח במיוחדאיזה קריאיטיב יש בתקציב וברמה של X5L או האייפוד?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=400744אייפוד זה מתחת לרמה של קריאטיב בתחום הנגנים.חשוב לציין שהX5 תומך רק בפורמט AVI (סרטונים)
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים נגיד ואני קונה את ה X5Lאיזה אוזניות מומלץ איתו?תלוי באיזה תקציב. אם זה 250 ש"ח, אז CX300.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים מחבר טוב בסופו של דבר הזמנתי את ה X5L דרך הרשת עם משלוח של UPS עד הבית אפשר קישור לאוזניות המדוברות ?במה הן טובות 250 שקלים לאוזניות נראה לי קצת הרבהיש משהו טוב בפחות כסף?
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים אהה... ואני חשבתי שאיתו אפשר לגרום לו לתמוך בעוד פורמטים.ד"א מסך של 1.5 אינצ'+ קבצי וידאו בפורמט AVI זה לא משהוא בכלל.
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים להגיד שוב? בשביל זה יש את ה-JetAudio שממירה את הכל לפורמט של הנגן... טוב בסופו של דבר הזמנתי את ה X5L דרך הרשת עם משלוח של UPS עד הבית אפשר קישור לאוזניות המדוברות ? במה הן טובות 250 שקלים לאוזניות נראה לי קצת הרבה יש משהו טוב בפחות כסף? יש, תלוי בתקציב שלך..
פורסם 2007 בינואר 1318 שנים להגיד שוב? בשביל זה יש את ה-JetAudio שממירה את הכל לפורמט של הנגן... אני דיברתי על זה שחשבתי שהJETAUDIO יכול לגרום לנגן לתמוך בעוד פורמטים ואתה מדבר בכלל על זה שהJETAUDIO ממיר לAVI . תקרא!!! :bash:
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים השאלות הן:1 איך נגן זה בהשווה לאייפוד מבחינת איכות סאונד?2 מה חיי הסוללה שלו?3 אפשר להתעין אותו דרך החשמל ולא דרך המחשב?4 אולי יש איפה שהוא מטען למצת של הרכב בשבילו? אני נהג בצבא לכן זה מאוד חשוב לי!זהו פחות או יותר תודה מראש סרגיי1)בדקתי אותו עם מגבר אוזניות סביר (שעולה בערך 500 שקל), ואוזניות Super Fi 5 Pro (בארץ עולות בערך 1500 שקל) אז כך בחשבון שאם יש לך ציוד של 100 שקל ככה לא תרגיש הבדל.בMP3ים לא הרגשתי כמעט הבדלבLOSELESS FORMAT (כל נגן עם הנתמך) הגרשתי יתרון קל לאייפוד, אבל באמת שבקושי מורגש.2)החזיק בפרקטיקה 10 שעות כשבדקתי בניגון סאונד + דיפדוף מדי פעם.3)כן, אפשר4)יש.
פורסם 2007 בינואר 1618 שנים הוא החזיק לי 35 שעות בדיוק כמו שהחברה ציינה.איך הוא החזיק לך 10 שעות אין לי מושג.ובעניין האיכות... לכול אחד יש טעם שונה אני מעדיף את ה IAUDIO
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.