פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אם אתה מתכוון להשתמש בנגן רוב הזמן באוטו, אז חיי הסוללה לא רלוונטיים לדעתי - אפשר להשאיר את הנגן מחובר למטען.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים X5L יש לך בבאג מחשבים...(הם גם היבואן הרשמי)תתקשר לחנות באג הקרובה אליך ותבדוק אם יש להם אותו במלאיאו תבדוק בזאפ.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר הבעיה היא שלא ברור לי אם ישנם מתהנים מהסוג הזה לכל הנגנים האלו לאייפוד אני יודע בטוח שיש לזיון כנראה בטוח שאין כי הוא נגן חדש יחסית האבזור שלו חלש בטחל אייהאודיו אין משהו רשמי למצת של הרכב אבל עם חיי סוללה כאלו מי צריך מצת של רכבביקרתי בבאג בראשון לציון בקניון הזהב והוא אמר לי שם שאין ולא יהיה גם את אותו הדבר אמר לי על האייפוד גם
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מטענים!לכל נגן עם דיסק קשיח של IAUDIO מגיע מטען לחשמל. זאת אומרת X5 מגיע עם מטען לחשמל, אם לא קיבלת, אז תדרוש אותו, כי הוא חלק מהחבילה.לאייפוד יש מטען שנמכר בנפרד מחיר בין 220-299 לא זוכר.ולא יודע איך מגיע החבילה של הזון לדעתי גם ללא מטען.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר מטענים לחשמל אולי מגיעים אבל אני צריך למצת של הרכב זה כמוון לא חובה אבל רצוי ביותר שיהיה אחד כזה לאותו נגן שאני אקנהלמרות שעם חיי סוללה של 35 שעות לא בעיה לקפוץ לחדר להטעין אותו קצתאני פשוט בתראומה של נגנים סינים שנגמרת להם סוללה תוך שניותלאייפוד ראיתי מטען למצת של רכב ב 70-150 שקלים שזה סביר ביותרהבעיה היא גם כן איפה אפשר לקנות את האייפוד כי ב BUG איןמחסני חשמל מישהו יודע?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים תתקשר למחסני חשמל תבדוק איתם... ובקשר למצת לרכב... תמיד אפשר לקמבן משהו... http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=417&scat=274&tcat= אפשר לחבר לזה אפילו קופה רושמת! :lol:
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר באתר שלהם אני רואה רק את ה X5טלפון לא מצויין שםאיפה לעזעזל אפשר לקנות בעיר המטומטמת הזאת כמו שלי ראשון לציון את ה X5L או האייפוד?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר אבל המוכר בדק היום בכל הרשת של החנויות ואמר לי שאין והאייפוד שם יקר משום מה ב 400 שקל משאר חנויות באינטרנט חוצפהלמרות זאת ה X5L במחיר טובאוף אני לא יודע איפה אפשר לקנות את זה איזה מוזר זהזה רק מראה עד כמה המדינה שלנו לא מפותחת
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר יש שם ים חנויות אבל זה משהו יקר אז רציתי לקנות את זה פיזית מאיזה שהוא מקום כדי שבמקרה הצורך אני יוכל לפנות למישהו דרך האינטרנט זה בעיה עברית אני ממש לא צריך לא שומע מוזיקה ישראלית בכלל
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מטענים לחשמל אולי מגיעים אבל אני צריך למצת של הרכב זה כמוון לא חובה אבל רצוי ביותר שיהיה אחד כזה לאותו נגן שאני אקנהלמרות שעם חיי סוללה של 35 שעות לא בעיה לקפוץ לחדר להטעין אותו קצתאני פשוט בתראומה של נגנים סינים שנגמרת להם סוללה תוך שניותלאייפוד ראיתי מטען למצת של רכב ב 70-150 שקלים שזה סביר ביותרהבעיה היא גם כן איפה אפשר לקנות את האייפוד כי ב BUG איןמחסני חשמל מישהו יודע?הבאתי לך לינק למטען לאוטו שהוא USB, זול, שווה.http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=usbcaradapter&Cat2Cat1ID=5037&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he#
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים האמת היא שאני חושב על שלושה IAUDIO X5L 30 G1 בחירה מעולה... לי יש את הנגן הזה בדיוק אבל שווה לקנות אוזניות אחרות כי האוזניות שבאות עם הנגן הם חרא ג'נרי אם אין כול כך בעיה של תקציב הייתי ממליץ על KOSS PORATAPRO 2 IPOD 30 G בעכס... אייפוד מוצר מתועב אם אינסוף באגים ותוכנות ובולשיט. אבל העיצוב והממשק נוחים מאד! 3 ה ZUNE ZUNE עליו עוד לא שמעתי הרבה אבל לפי מה שהספקתי לקרוא פשוט אל תקנה אבל החיי סוללה של ה X5L מנצחים בגדול וזה חשוב למרות החיסרון שלו שהעיצוב שלו לא משהו בהשווה ל זיון או האייפוד חשוב לי שאחד מנגנים אלו יוכל להתחבר לסופר קלטת הזאת שיוצא ממנה חיבור כמו של אוזניה ואז מחברים לזה את הנגן עם כל הנגנים הסינים זה עובד פשוט נימאס לי להחליף סוללה כל 20 דקות הפורדים הצבאים יש בהם נגן קלטות אבל הסופר קלטת עוזרת לחבר את הנגן אני מקווה שאתם יודעים על מה אני מדבר מישהו יודע אם יש את ה X5L במחסני חשמל כי ב BUG אין אותו יש גם נגנים של קריאטיב/IRIVER שהם עולים על הIAUDIO באיכות, אבל שלא תבין אותי לא נכון... גם הIAUDIO למיניהם איכותיים.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים דבר ראשון, ראיתי ששאלת למה צריך את המתאם, ולא ראיתי תשובה אז ככה:למתאם יש כניסה לחשמל, כניסה למחשב, ליין אין וליין אאוט..ולגבי המטען אני קניתי ב-70 שקל משדר FM לרכב שנותן לי מוזיקה באיכות של רדיו וגם מטעין לי את הנגן אז יוצא סבבה..אם אתה רוצה אני יכול להביא לך לינק!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.