פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני עומד לקנות מחשב חדש, כרגע יש לי מודם aztec 600E, בכל מקרה הבנתי שאני יכול להפוך אותו לראוטר חוטי (אם למישהו יש את המדריך שהביאו לי פעם איך להגדיר אותו כראוטר,תודה), והבנתי גם שצריך לקנות switch ולחבר את הswitch למחשב השני ואת הswitch לראוטר ואת הראוטר למחשב הראשי, ככה זה עובד?אז דבר ראשון אני צריך להזמין טכנאי של בזק כי המרחק הוא דיי גדול.האם זה אפשרי להזמין אותם לפני שעוד יש לי את המחשב החדש ועוד לפני שיש לי switch?.. תודה..ועוד שאלה, איזה switch כדאי לקנות? (לחבר 2 מחשבים)
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים הראוטר ושני המחשבים מתחברים לסוויץטכנאי של בזק לא יעביר לך כבל תקשורת מהסוויץ למחשב השני כי זו פשוט לא העבודה שלו, אתה צריך לעשות את זה בעצמך (או לעשות רשת אלחוטית).כל סוויץ פשוט יעשה את אותה עבודה בדיוק
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר אני לבד לא יכול להעביר את זה.. רשת אלחוטית אני לא רוצה לעשות.. למי אני יכול לקרוא לעזרה?
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים חשמלאי\איש תקשורתלגבי ההגדרה של המודם כראוטר:תכנס באקספלורר \פיירפוקס ל- 10.0.0.138שם\ססמא: Admin ואז תלחץ על "Login"יפתח הממשק של המודם.תקליד שם משתמש שלך.תקליד ססמא שלך.ותלחץ למטה על "Connect"אחרי זה לך ל-"Quick Start" ותראה מה מצב החיבור. אם רשומה לך שם כתובת IP והוא סופר זמן, זה אומר שהוא התחבר.לך ל"Tools" >> "System Commands" ואז תלחץ על "Save All" פעם אחת!וזה הכל.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים אני חושב שאתה מעט מתבלבל:אתה הולך לSETUPואז ל CONNECTION 0שם אתה משנה את ה TYPE ל PPPOEואז מזין שם משתמש וסיסמא של הספק, ולוחץ על APPLY.לאחר מכן אתה לוחץ למעלה על STATUS ואז בודק האםאתה מחובר בתוך CONNECTION STATUSואז הולך לSYSTEM COMMANDS ולוחץ על APPLY.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים היה לי את המודם הזה בסביבות שנה, לכן אני בספק שאני מתבלבל.בכניסה לממשק במצב BRIDGE המודם מציג בקשה לשם משתמש וססמא לספק והפרוטוקול (PPPOE כברירת מחדל).לחיצה על QUICK START מראה את מצב הקישוריות של המודם\ראוטר.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים מחבר תודה רבה לכם.האם switch במחיר של עד 100 שקל יהיה טוב? פשוט אין לי מושג ואני לא רוצה לקנות איזה משהו שיהרס לי תוך כמה חודשים.ואם למישהו יש את המדריך של המודם שלי אני עדיין מחפש ואני אודה לו מאוד
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים יש לי סוויטצ' פשוט של אדימקס, 8 פורטים.בנתיים (בלי עין הרע) הוא אחלה.מחזק.גם לי יש את הסוויץ' שלהם.יותר משנה בלי בעיות. רק פעם אחת בחיים שלו ההיתי צריך לכבות ולהדליק אותו כי הוא קצת התחרפן לי.
פורסם 2007 בינואר 1218 שנים סוויצ'ים מטבעם הם לא רכיבים בעייתים פשוט בגלל העובדה שהם רכיבים די פשוטים (ברמה הביתית כמובן). ולכן זה לא ממש משנה של איזה חברה, כמו שלא ממש משנה איזה חברה כרטיס הרשת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.