עבור לתוכן

AMD 3700 1MB חוות דעת על המעבד .

Featured Replies

פורסם

די עם השטויות האלו!

אין ספק לגבי נתוני המכירות של AMD

ומאיפה הקטע הזה ש-AMD לא אמינים?!

• תגובות 48
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה לי שאתה מתחיל לקלוט.

אם אתה חושב בזכותך AMD הכפילה את המכירות בארץ אתה לא ממש מציאותי ..

לא, וזאת בכלל לא המטרה שלי.

בזכותי אנשים קנו מוצר טוב יותר, והבינו סוף סוף איך הכל מתופעל.

במקומך (מוכר מחשבים) גם אני הייתי מוכר מחשבים מבוססי אינטל, אבל פה זה משהו אחר - אני ממליץ על מה שטוב יותר, אני לא מקבל על זה כסף.

פורסם
  • מחבר

רשמתי ש AMD לא אמינים ?

רשמתי שאינטל אמינים והוכיחו את עצמם .

לאנשים אין קנה מידה לדעת איזה מעבד טוב יותר ..

כמו שרשמתי בהתחלה :

המחשב עובד ? "מעבד מטוס " , מחשב כבד ? "מעבד זבל " ככה זה אנשים ..

וירוסים ? חומרה ? אותם לא מעניין "המעבד אשם" ((:

לא ניתקלתי בלקוח שאמר לי "שמע אינטל זבל "

רק גיימרים קונים AMD ופריקים שרוצים להרגיש מיוחדים "שונים" ונוסיף את העובדה שברוב המקרים AMD זולה יותר .

לדעתי שרוכשים מחשב השיקול אמור להיות "יציב" לטווח ארוך ובזה אין ספק שאינטל זה סוס טוריאני .

פורסם

ביצועים....איכות......

המחשב הראשון שלי-AMD750 , וגיסי כנה באותו זמן INTEL P3 733 . המחשב שלי עבד אצלו עד לפני כשנתיים (הוא מכר אותו למישהו ב500 ש"ח) , וםנטיום שלו נשרף לו.

מחשב השני שלי הוא AMD ATHLON XP BARTON 2500+ , שממנו נהנתי המון !

אחרי זה בה AMD A64 3000+ ושודרג לליבה כפולה AMD 3800X2 , גם סוס עבודה לא נורמלי.

איפה חוסר יציבות ?

אי-תאימות ? יש גם לזה פתרון - לא לקנות לוחות עם VIA CHIPSET.

פורסם

90% מההודעה שלך היתה נכונה עד המשפט הזה

רק גיימרים קונים AMD ופריקים שרוצים להרגיש מיוחדים "שונים" ונוסיף את העובדה שברוב המקרים AMD זולה יותר .

מה הקשר בכלל נו באמת? אני לא גיימר בכלל בכלל ולא פריק ולא כלום,המעבד שלי בזמנו (כשקניתי) היה חזק הרבה יותר מ-D820 שהיה באותו המחיר שלי,ולכן קניתי,זה הכל.

פורסם

טוב, אבל אתה מסכים איתי שכל מה שאתה אומר עכשיו קשור לשיווק?

בסדר, הבננו שאתה עובד בחנות מחשבים, אבל זה לא קשור לעובדה שממליצים פה רק על מה שבאמת טוב יותר.

אתה יכול להמשיך למכור מחשבי P4 ואף אחד לא יגע בך, אבל אל תבוא לכאן ותנסה להוכיח שהם טובים יותר, את זה תעשה ללקוחות שלך.

אני חושב שאפשר לסכם את הדיון הזה? או שיש לך עוד משהו לומר?

פורסם
  • מחבר

אתה עוד חי עם הסטיגמה של VIA ?

יש ל VIA ציפסטים מעולים .

מה שבטוח ש VIA ציפסט יותר איכותי מה ATI המסריח RC410 שיש לנו איתו בעיות כל שני וחמישי.

ומספיק עם הסיפורים " היה לי AMD750 פנטיום נשרף "

על כל פנטיום שנשרף לך כמה AMD נשרפו ?

אני לא ארד כזה נמוך

אתה מוזמן לשלוח לי את הת.ד. שלך אני אשלח לך מאות מעבדי AMD ישנים שרופים שאני מחזיק בתור אספנות .

דרך אגב מוכרים מעבדי SLOT1 ב ZAP בניגוד ל AMD שאין לו זכר ((: רק תמונות באלבומים.

פורסם

תגיד, מה עובר עליך?

AMD אמינים כמו אינטל עוד מימי ה-athelon הראשון, אתה חושב כמו טכנאי P4 שרואה רק את הכסף ואת האנשים שלא יודעים כלום. (ולכן אתה מוכר להם P4)

AMD ואינטל שווים בהכל חוץ ממכירות וביצועים, אינטל תמיד היתה חזקה יותר במכירות, אבל מבחינת ביצועים לאינטל היו את התקופות שלה ול-AMD את שלה.

אני אגיד את זה פעם אחת ואחרונה, אין הבדל בין AMD לאינטל מבחינת אמינות.

ל-VIA יש צ'יפסטים מעולים? איפה אתה חיי?!

ל-AMD (ATI) יש צ'יפסטים מצויינים, זה שאתה מתעסק עם הזבל הישן והזול של החברה לא אומר ש-VIA, חברה שמתעסקת רק בשוק הנמוך היא חברה מעולה.

אה אגב, לא נשרף לי מעבד אחד בכל החיים, לא משם ולא משם ולמשפחה שלי היו הרבה. (יש לנו אפילו 286, והוא עדיין פועל)

פורסם
feedtroll.gif
פורסם
  • מחבר

"אין הבדל בין AMD לאינטל מבחינת אמינות."

צר לי לבאס אותך אבל רק אתה חושב ככה ..

זה מתחלק ל 2 :

1 )לקוחות שלא מכירים את AMD חושבים שזה מעבד תחליפי של אינטל או סוג של מדפסת לייזר

2 )לקוחות שאמינות בשבילהם זה "אינטל" ו AMD בשבילהם זה "הוא מנסה לדפוק אותי "

יש בכלל כאלה ששאלו אותי אם AMD זה סוג של סלרון ((:

נ.ב.

יצא לך לעבוד בחברה מחשבים ( מכירות ) ?

אם היית מנסה למכור AMD ושר את שיר "האמינות" היית מקבל משכורת 2000 ש"ח בחודש והיית מפוטר מזמן .

פורסם

אתה ממשיך להתעלם...

טוב, אבל אתה מסכים איתי שכל מה שאתה אומר עכשיו קשור לשיווק?

בסדר, הבננו שאתה עובד בחנות מחשבים, אבל זה לא קשור לעובדה שממליצים פה רק על מה שבאמת טוב יותר.

אתה יכול להמשיך למכור מחשבי P4 ואף אחד לא יגע בך, אבל אל תבוא לכאן ותנסה להוכיח שהם טובים יותר, את זה תעשה ללקוחות שלך.

אני חושב שאפשר לסכם את הדיון הזה? או שיש לך עוד משהו לומר?

פורסם
  • מחבר

משהו אחרון

אתה מדבר על "שיווק"

שיווק , איכות / אמינות זה חלק מהדיל ...

אתה לא יכול להגיד "זה שיווק" ולהתעלם שיש משהו במעבד ובמותג שנקרא אינטל שזכה לכזה עוצמה כלכלית.

אינטל לא הייתה מגיעה למצב של טייקון רק בגלל שיווק נטו היא מייצרת מעבדים מצויינים והלקוחות מצביעים עם הארנק

כמו שתגיד "מרצדס " אבל איך מרצדס הגיעה למעמד הזה ? זה שנים של מחקר ופיתוח והוכחות בשטח .

=========

סיימתי .

פורסם

למרצדס יש הוכחות בשטח, לאינטל במקרה עם הפרסקוט לא!

לפני ה A64 אינטל שלטו גם בביצועים, לכן בתקופה שה A64 באו אינטל הייתה עוד מותג חזק מאוד בקרב המשתמשים הלא מבינים

והמשתמשים האלה הסתמכו עוד על הדעות הקדומות, הדעות שהיו לפני ה A64, וככה זה עבר מפה לאוזן וכולם לוקחים P4.

הבטחת שתסיים, נתתי לך תשובה, אני מקווה שהפנמת משהו מהדיון הזה.

פורסם
  • מחבר

אחרון חביב :

יש לי מערכת מחשב עם מעבד פרסקוט שבניתי לאחי ( שלל מהלקוחות - אם לצה"ל מותר אז גם לי :lol: ) ..

והמחשב בניגוד למה שאתה קורא "זוועה" עובד מצויין והוא מרוצה תודה לאל .

3GHZ PRESCOTTE 478

EPOX 478 SIS 661FX

PQI 512MB 400

HITACHI 40 GB

ASUS CDRW

פורסם

לא אמרתי שמחשב מבוסס אינטל הוא זוועה.

פשוט כשיש לי כסף, אני אנצל את כולו בדרך הטובה ביותר בשביל להשיג את הביצועים הטובים ביותר לאותו סכום הכסף שיש לי.

ונכון לתקופת הפרסקוט-A64 , ה AMD משתלמים יותר - אז אני אקח אותם.

שמישהו יביא מנעול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים