עבור לתוכן

חשבתם פעם איך זה יגמר?? :S

Featured Replies

פורסם

תראו היום את המישחקים - תיראו את הכרטיסי מסך

עכשיו סתכלו כל שנת 2000!

רואים את ההבדל!? :-X

טוב אז קצת חשבתי ושאלתי מה יקרה כשהגרפיקה תיהיה מושלמת ?? :S

כשהמשחק יראה בידיוק כמו מציאות :S???

פורסם

כבר פתחו על זה דיון

פורסם

* אני מניח שאז יתחילו באמת לחבר עלילה טובה למשחק!

* או שיכול להיות שיתחילו לפתח לכיוון חדש... כמו רינדור ערים שלמות ומדינות כוכבים גלקסיות יקומים!! (יכול להיות מעניין 8) ) זה דורש כרטיס מאוד חזק... שיכול להתמודד עם כמות עצומה של מידע).

* מציאות מדומה?

פורסם

מה שמעניין זה...האם נגיע לרגע הזה שהגראפיקה תהיה מושלמת ואנחנו עדיין חיים בשביל לחוות את זה :-X

פורסם

בחיים זה לא יגיע לשלמות גראפית...

גם אם הם יגיעו לתמונה מציאותית (יקח הרבה זמן)- תמיד הם ירצו עוד ועוד, פשוט אין סוף לזה :P

פורסם

א. אין לזה סוף (המורכבות של העולם המציאותי על כל מימדיו הוא אינסופי)

ב. אין אף אחד (אף אחדים.. :) )שיבזבז\ו את כל החיים שלהם בשביל ליצור את הדברים האלה.

ג. גרפיקה זה לא הכל. MAFIA לדוג' היה עם גרפיקה מעפנה אבל מה שהדהים אותי בו היה העלילה שפשוט סוחפת, אז גרפיקה זה לא הדבר החשוב.

CRYSIS לדוג' (קיצונית משהו) יכול להיות המשחק הכי יפה אבל אם העלילה והמשחקיות שבו תהיה גרועה הוא ישעמם אותי ואותך בקלות.

פורסם

מציאות מדומה?

זה הדבר שאני הכי פוחד ממנו, שלאנשים לא יהיו חיים וכל היום ישבו בבית ולא יזיזו את התחת שלהם לשומקום.

ראה דוגמת WOW

פורסם

כמו שאמרו, גראפיקה זה בכלל לא הכל.

תחשיב את זה כמו לצילום של סרט, הגראפיקה ריאליסטית אבל זה לא הכל.

זה הדבר שאני הכי פוחד ממנו, שלאנשים לא יהיו חיים וכל היום ישבו בבית ולא יזיזו את התחת שלהם לשומקום.

ראה דוגמת WOW

כמה שאתה צודק.

פורסם

MAFIA משחק טוב :screwy: :screwy: :screwy:

יש דוגמאות מספיק טובות למשחקים אם גרפיקה פשוטה ומשחקיות כיפית

לדוגמה "אנחנו אוהבים קאטמרי"

ולדיון עד שלא יגיעו לאולגרמות כמו בST

אפשר ליתקדם

השאלה זה אם יגיעו לאולגרמות איכותיות כאלה

ליפעמים לא תירצו לשחק במאריו דו מימדי?

פורסם

MAFIA משחק טוב :screwy: :screwy: :screwy:

יש דוגמאות מספיק טובות למשחקים אם גרפיקה פשוטה ומשחקיות כיפית

לדוגמה "אנחנו אוהבים קאטמרי"

1. מאפיה משחק מעולה (לא רק אני אמרתי את זה :) ) והוא דוגמא מעולה למשחקים עם גרפיקה בינונית ומשחקיות מושקעת, והוא יצא מצויין.

2. מעולם לא שיחקתי קטמארי אבל הבנתי שזה קשור לאיזה מישהו עם כדור סקוטצ' ואוסף דברים... דווקא נשמע מקורי .

פורסם

דווקא כשהוא יצא(2002), MAFIA היה אחד המשחקים הכי יפים מבחינה גרפית (בתור משחק פעולה מגוף שלישי).

פורסם

בדיוק מה שבאתי להגיד...

מאפיה נחשב לשיא הגרפיקה כשהוא יצא...

פורסם

מאפיה לא משחק טוב???

יש לי אותו כבר 3 שנים, וכול פעם שאני מתחיל אותו מחדש אני נהנה!

זה פשוט אחד המשחקים הכי כיפים שיש לי, גרפיקה מעולה, עלילה קצת.. מסובכת :\

אבל לנהוג בצורה ריאליסטית כזאת, פשוט כיף :)

Mafia לעד!

פורסם

אני חושב שהעבר הוכיח שקשה מאד לדמיין אילו התפתחויות טכנולוגיות תהיינה. לא צריך ללכת רחוק מדי לאחור; מספיק להעיף מבט לאמצע שנות השמונים או תחילת התשעים, ולהבין שלא יכולנו בכלל לתאר מה עתיד להתרחש. אני נוטה להאמין שלצד ההשקעה בשיפור האיכויות הגרפיות, תלך ותגדל תשומת הלב לאינטליגנציה המלאכותית של הדמויות. גם אם הטכנולוגיה לא תמשיך להתפתח בקצב הנוכחי, אלא תתרחש האטה כלשהי, אני בטוח שצריך לא מעט דימיון כדי לנסות לשער לאן כל זה יכול להגיע. המהפכה הטכנולוגית, במושגי הזמן של הפלנטה שלנו, התחילה לפני פחות משבריר שניה.

הבעיה היא שאני ממש לא בטוח שישאר כאן משהו בטווח של העשורים הקרובים...

פורסם

אני לא אהיה מרוצה עד שעולם המשחק יהיה הדמיית מחשב של כל מולקולה ומולקולה בעולם.

אבל זה רק אני :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים