עבור לתוכן

חדר מלחמה : דיון בנושא המלחמה הקרבה והולכת

Featured Replies

פורסם

החודשים מתקרבים והשעות נוקפות וכידוע אנחנו עומדים במצב של Pull T'trigger...

איראן מתחמשת ומשפרת את הסד"כ שלה ללא הרף ויוצרת אבטיפוסים שעולים בעשרות אחוזי שיפור על המקור

בזמן קצר יחסית,ממש בקרוב,נשק גרעיני...New World Order

מאזן הכוחות משתנה לטובת ארצות ערב...

איך לדעתכם תתנהל המלחמה?

האם לדעתכם זה מעשה חכם לשלוח את חיילנו להלחם "בבית" של האויב? כשהוא מכיר כול אבן וכול שטח ואיננו יודעים בעצם מה לעזעזל הולך שם?

האם עוד אנשים חושבים כמוני בנוגע לזה שבזמן שאיראן תשלח טילים ולא חייל אחד לפלוש לארצנו וכול הסד"כ שלה יהיה ערוך ומוכן לקראת חיילנו?

מבחינה אסטרטגית זו השיטה הטובה ביותר:

*חזבאללה ושאר אירגונים ינסו להתיש אותנו בלוחמת גרילה (השיטה הטובה ביותר נגד צבא סדיר וחזק,ראו להלן לקחים ממלחמת העולם ה-2,וויאטנם ומלחמת לבנון-2)

*סוריה לא תשאר בצד תבצע את זממה בלנסות ולכבוש מעוזים אסטרטגים.

*איראן ביודעה שישראל לא תשאיר את אזרחיה ללא הגנה ישאיר חלק נכבד מצבאה בכדי להגן,ואיראן לא תשלח אף חייל אחד לכיווננו וכך כול הסד"כ שלה יישאר במוצביו וערוך למקרה של פלישה...

• תגובות 128
  • צפיות 13.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האמת, גם לי יש את ההרגשה הזאת של מלחמה בפתח, הסוף... או what ever .

במונחים גרעיניים, זה יהיה כמו - who's first?

פורסם

אם הייה מדובר בבני אדם הייתי חושב פעמים- אבל מכיוון שמדובר בערבים- באמת שלא יזיק לזרוק עליהם כמה ניוקים ויפה שעה את קודם... גם ככה אין לנו מה עשות עם המדבר שלהם...

פורסם

אם הייה מדובר בבני אדם הייתי חושב פעמים- אבל מכיוון שמדובר בערבים- באמת שלא יזיק לזרוק עליהם כמה ניוקים ויפה שעה את קודם... גם ככה אין לנו מה עשות עם המדבר שלהם...

מה עם הנפט?

פורסם

זאת תהיה מלחמת כפתורים וארה"ב תהיה לצידנו אנחנו לא נהיה פה לבד

והדבר הכי חשוב הקדוש ברוך הוא איתך אל תדאג!

פורסם

אירנים הם לא ערבים.

פורסם

אותו חרא...

מה עם הנפט?

הגיע הזמן לפתח משהו חדש...

פורסם

אירנים הם לא ערבים.

אותו חרא של אנשים.

פורסם

א - לא תהיה מלחמה בשנים הקרובות (ומה שהיה בלבנון עם כל הכבוד לא נחשב מלחמה)

ב - גם אם תהיה מלחמה אין מה לעשות...

ג - יש לי שלוש דרכונים אז אני אעבור לאיפה שאין מלחמה

ד - שוב, לא תהיה מלחמה, אף-אחד לא יכול להרוויח ממנה, ואין מנהיגים משוגעים מספיק (אולי חוץ מ צ. קוריאה)

פורסם

מצד אחד, כולכם המשכתם לקנות את נפט שלהם כי זה משהו שמאוד חשוב ליום יום

אבל מצד שני זה מימן להם את כל הנשק וכל זה

גם אם יעברו עכשיו למשהו אחר, לערבים יש כבר טונות של כסף מהמכירות של הנפט ככה שזה לא משנה

איזה עולם מטומטם, צריך דברים כל כך אבל לאט לאט הורג את עצמו

זה כמו לקחת סמים ולקבל הרגשה טובה אבל לפגוע במוח לאט לאט עם הזמן עד שזה הורג את הבנאדם

פורסם
  • מחבר

והדבר הכי חשוב הקדוש ברוך הוא איתך אל תדאג!

אינני דואג :)

הדיון נפתח בכדי לראות איך הייתם מנהלים את המלחמה מנקודת המבט שלכם במובן ריאליסטי ולא במובן של : "נשלח עליהם גזיליון ניוקים ונטאטא את השאריות אח"כ"

פורסם

לא צריך כל כך הרבה... 3-4 יעשו את העבודה... פשוט זה לא ריאלי לשלוח חיילים למדינה שכל האזרחים שלה הם פנאטים דתיים שמוכנים למות בשביל המנהיג ובשביל האל שלהם...

פורסם

צאו מהכאפות שלכם ומהר, המלחמה הכי צפויה ושמדברים עליה במונחים של תאריכים כבר זה מלחמה בעזה..

פורסם

לדעתי ישראל צריכה להכין תוכנית כאשר סוריה,לבנון,איראן תתקוף.

אם אפשר לתת מכה לאיראן לפני שיהיה מאוחר ,ולהיות מוכנים כאשר יהיה מלחמה בצפון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים