עבור לתוכן

מחפש כ.קול, רמקולים, אוזניות

Featured Replies

פורסם

שלום לכם!

אז ככה החלטתי לשאני רוצה קצת יותר ממה שהיה לי עד עכשיו ולפני כתיבת ההודעה הזאת בדקתי בפורום פה ובעוד איזה מקום וזה לא כזה עזר לי כי לא היה משו שמדבר אליי אז החלטתי לנסות פה שאולי תעזרו לי עם מה שאני רוצה לקנות.

כרגע יש לי כ.קול און בורד והרמקולים זה של מערכת sansui לפני איזה 10 שנים או יותר וזה לא מספק אותי.

אני צריך את השילוב של הכ.קול והרמקולים בשביל מוזיקה בעיקר מסוג טראנס פסיכודאלי ומטאל שיר לדוגמא: 02-double_r.e.l_-_scum_of_the_earth-jfk

עדיפות לזוג רמקולים וגם החדר שלי לא גדול במיוחד 11 מ"ר אבל שבווליום דיי גבוה עדיין יהיה צליל באס איכותי ולא שעוד רגע יתפוצץ הרמקול.

יש לי לוח אם של gigabyte ga-k8nf-9

האוזניות זה לאייפוד וידאו ה30 ג'יגה, אני מעוניין באוזניות קשת אטומות עדיף(דודים שלי טסים לארהב בקרוב אז אפשר להביא הצעות מחול)

כ.קול + רמקולים 1200 שקלים

אוזניות 300 +-

אני מאוד אשמח עם תעזרו לי

תודה מראש

אלכס.

פורסם

בשביל אוזניות - CX300.

פורסם

בשביל אוזניות אם אפשר להביא מחו"ל, אני ממליץ על ה-PX100 של סנהייזר, לדעתי הן מאוד נוחות ונשמעות טוב מאוד (למרות שהן לא אטומות).

בנוגע לכרטיס קול ורמקולים. לך על רמקולים 2.1, ללוג'יטק ולאלטק יש כמה דגמים מעניינים בתקציב שלך. כרטיס קול אני לא הייתי משקיע יותר ממשהו כמו 200-300 שקלים גג על כרטיס אודיג'י 2 פשוט.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

שכחתי לציין האוזניות הן לריצות...

ו ה CX300 הבנתי שהרבה אנשים לא מרוצים מזה שכבל אחד יותר קצר מהשני והיו לי פעם כאלה אוזניות וזה ממש מעצבן

אבל תודה בכל מקרה

אשמח לעוד הצעות כי אני פשוט ממש רחוק מהתחום הזה וכל דבר נראה לי טוב

תודה.

ו הPX100 הן יעופו לי כשאני ארוץ איתן אז אם מדובר פה בלהגדיל תקציב או משו אז תגידו לי ונראה איפה אפשר לעשות את זה

באמת ממש תודה לכם על העזרה

פורסם

לא יודע למה שהן יעופו לך מהראש. אבל אם בא לך אוזניות עם קשת על העורף, KOSS SportaPro יתאימו לך. בארץ הן עולות הרבה, בחו"ל באיזור ה-20 דולר.

Anatoli.

פורסם

אם אוזניות מחו"ל קשת ניידות סגורות אטומות מחו"ל --- בחירה אחת בלבד akg 81dj עולה בסביבות 59 -70 דולר.

http://www.amazon.com/AKG-Closed-Back-Foldable-DJ-Headphones/dp/B000BDD56W/sr=8-2/qid=1168528050/ref=pd_bbs_2/002-3934605-9476864?ie=UTF8&s=electronics

החשש שלי מאוזניות כאלה וריצה זה הזעה :silly: אפשר להחליף לאוזניות את הפדים לvelore ואז המצב ישתפר :smile1:

פורסם

עם ולור כל הזיעה תיספג בו, לא? :)

Anatoli.

פורסם

עדיף מהרגשה הדביקה של pleather על עור מזיע,והענין שמזיעים פחות בגלל שהאזור נושם.

אני מכיר את הרגשה הייתי מסתובב בחוץ בקיץ עם ה- 497 שלי, איחס, גם ככה אוזניות זה דבר מחמם לא צריך להוסיף עוד.

פורסם
  • מחבר

עכשיו שהזכרתם את הקטע של זיעה והכל נראה לי יותר יתאים אוזניות קטנות כאלה ושזה גם לריצה אז זה לא ישב על הראש וזה פסיכולוגית כזה מפריע נראה לי...

ומה בנוגע לכ.קול והרמקולים מישו יכול להביא לי דגמים?

אוזניות שממש שומעים בהם טוב בתקציב של עד 300 שקל עם אפשרות מחול, ושיהיו כאלה שמכניסים בתוך האוזן.

תודה רבה לכל מי שעוזר

פורסם

sennheiser pmx70 למרות שלא שמעתי את אלה אף פעם זה בכל זאת סנהיזר

,ואיזה איכות אתה מצפה לקבל שאתה רץ גם ככה אתה שומע בעיקר את עצמך נושם.

פורסם

אני יכול להעיד שהpx100 מאוד נוחות בריצה, לא נופלות יושבות יציב, (אם יש לך שיער קצר...)

רק אחרי זה צריך לייבש אותם בערך ...

ואטומות יש את הpx200

למרות שאני לא יכול לערוב לאיכות שלהן

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה אני אלך על הpx100, תודה על העזרה חבר'ה.

מה בנוגע לכ.קול ורמקולים למוזיקה במחשב(mp3) מוזית טראנס עם באסים עמוקים ממש ומטאל

פורסם

ATP3 + XFi XtremeMusic

(340NIS + 690NIS)

או לחילופין

Z2300 + Audigy 4

(800NIS + 260NIS)

לגבי האוזניות הייתי מציע לך את ה HD280 של Senheisser, פירוט מעולה, אטומות כמעט לחלוטין ומזמן ירדו מה 100$ בארה"ב, אבל אז הכנסת את עניין הריצות... :silly: הן ממש לא קשורות לריצות

פורסם

עדיף Z2300 עם AUDIGY4

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים