עבור לתוכן

8800GTS חדש חודש הבא

Featured Replies

פורסם

לא יודע מה הכוונה בחישוב אבל הוא לא ניראה לי סביר..

מה שכן יהיה מעצבן.. ואני שם לב לזה בכרטיס שלי (כשהליבה מסורסת ע"י נפח הזיכרון) זה תנודות קיצוניות יותר בין ה FPS'ים..

ולדעתי הGTS יסבול מיזה אפילו יותר .

למה הכוונה ?

בקטע שעמוס בכתיבה לזיכרון ה FPS נמוך כי הוא מגביל ובקטע שאין הרבה פניה לזיכרון הFPS גבוה כי הליבה מאפשרת בלי הפגיעה של הזיכרון..

המצב זה גורם לכך ששניה אחת יכול להיות לך 40FPS הפניה קטנה של העכבר ויש לך 15FPS.. מרגיז ברמות..

כי כשיש לך FPS נמוך אבל קבוע אתה פשוט לא מרגיש את זה וכאן זה הרבה יותר מוחשי .

• תגובות 76
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אוקיי, אבל אז יש להכפיל את ה-7% שלך בשלוש, כי ה-8800GTS חזק יותר מה-X1900, וההשפעה של מחסור בזכרון זמין תהיה ניכרת הרבה יותר.

ואז תקבל 21%, שזה מאוד משמעותי.

איך הגעת להגיון הזה ?

לי יש את הכרטיס 7900GT עם 256 MB זכרון , אבל ב-OC אני מקבל תוצאות יותר גבהות מכרטיס 7950GT עם 512MB זכרון !

בקיצור זכרון זה רק נתון אחד בכרטיס מסך

אם זכרון היה הכי חשוב אנשים היו קונים 6200 עם 512MB זכרון !

פורסם

אני עם ראול...

חוץ מזה, שאי אפשר לדעת בעצם לכמה זכרון אפיליקציות dx10 יהיו צמאות וכמה GTS צמא לזכרון- שני המשתנים שבאמת יקבעו את הפרש הביצועים

פורסם

הבדל מזערי?

אתם כולכם עיוורים?

ברגע שמוסיפים קצת AA ו-AF ההבדלים מתחילים מ10% ומגיעים להרבה יותר.

סוף סוף מישהו מחזק את מה שאמרתי. :xyxthumbs:

פורסם

www.tomshardware.com

יש שם VGA CHART

יש שם 7900GS 512mb ו 256 מגה..

הכרטיס ברמה של 1950PRO בערך...

תבחרו משחק ברזולוציה של 1600X1200..

ותעשו השוואות...

:xyxthumbs:

הבדל של FPS 1-2

פורסם

חבל על ההסברים

יש אנשים שקונים כרטיס מסך לפי כמות זכרון

יש אנשים שקונים מעבדים לפי מגהרצים

יש אנשים שקונים רמקולים לפי וואט

יש אנשים שקונים מסך לפי זמן תגובה

פורסם

איך הגעת להגיון הזה ?

לי יש את הכרטיס 7900GT עם 256 MB זכרון , אבל ב-OC אני מקבל תוצאות יותר גבהות מכרטיס 7950GT עם 512MB זכרון !

בקיצור זכרון זה רק נתון אחד בכרטיס מסך

אם זכרון היה הכי חשוב אנשים היו קונים 6200 עם 512MB זכרון !

מה הקשר בין מחת לשחת?

לא קשור OC.

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=582&model2=584&chart=223

פורסם

אוקיי, אבל אז יש להכפיל את ה-7% שלך בשלוש, כי ה-8800GTS חזק יותר מה-X1900, וההשפעה של מחסור בזכרון זמין תהיה ניכרת הרבה יותר.

ואז תקבל 21%, שזה מאוד משמעותי.

הבדל של 21% רק בגלל שאין לו 128MB עוד זיכרון :screwy:

פורסם

אני כנראה צריך להסביר לאט

הדוגמה של ה-OC נועדה להמחיש שתדר הליבה ותדר הזכרונות הרבה יותר משפיעה מכמות הזכרון

בקיצור שוב , אין שום בעייה לקחת כרטיס מסך עם 256MB זכרון שיהיה חזק יותר מכל כרטיס אחר עם 512MB זכרון

גם 8800GTS יותר חזק מ-7950GTX2 עם 1G זכרון

פורסם

אני כנראה צריך להסביר לאט

הדוגמה של ה-OC נועדה להמחיש שתדר הליבה ותדר הזכרונות הרבה יותר משפיעה מכמות הזכרון

בקיצור שוב , אין שום בעייה לקחת כרטיס מסך עם 256MB זכרון שיהיה חזק יותר מכל כרטיס אחר עם 512MB זכרון

גם 8800GTS יותר חזק מ-7950GTX2 עם 1G זכרון

מדובר בשני כרטיסים זהים, אשר השוני היחיד ביניהם הוא כמות הזכרון.

ההשוואה שהצגת בין שני כרטיסים שונים כלל לא רלוונטית לדיון.

הבדל של 21% רק בגלל שאין לו 128MB עוד זיכרון :screwy:

כן, אם כאן יש הבדל של 72% בגלל שאין לו עוד 256 מגה זכרון, למה לא?

http://www23.tomshardware.com/graphics.html?modelx=33&model1=582&model2=584&chart=223

Crown:

ולמרות הכל, בחלק מהבנצ'מרקים מוצג הפרש של כמעט 10% לטובת ה-512 מגה, בחלק ההשפעה זניחה, ובבנצ'מרק אחד חריג מראה הבדל של 72% לטובת ה-512 מגה.

יש לקחת גם בחשבון שה-X1900XT חזק בצורה מאוד מוחשית מה-7900GS, ולכן ה-7900GS יחנק הרבה קודם על ידי מגבלות כוח עיבוד טהור, לפני שיחנק על ידי העובדה שהוא צריך ללכת ולהביא נתונים על גבי ה-PCI Express האיטי יחסית.

ה-8800GTS יהיה חזק יותר מה-X1900XT, וכאן עלול לבוא לידי ביטוי המחסור בזכרון בצורה מוחשית אפילו יותר.

פורסם

ואני שוב שואל,

האם ה 10 אחוז האלו 5-8FSP

שווים תוספת של 500-1000 שקל בשביל זה?

פורסם

ראשית, למה קבעת שזה 10% בלבד?

שנית, כן. מי שמשחק על מסך גדול, ורוצה להנות מרזולוציות גבוהות ורמת פירוט מרבית, בהחלט עלול להיות כדאי עבורו.

פורסם

הכרטיס הזה נועד לאנשים שאין להם מסך גדול ורזולוציות גבוהות ולכן הוא במחיר "תקציבי" יחסית ל8800GTX ו 8800GTS..

פורסם

יחסית היא מילת המפתח.

היום רוב המסכים הם בעלי רזולוציה טבעית של 1280 על 1024.

וגם עלות הכרטיס ההתחלתית צפוייה להיות כ-1700 עד 1800 ש"ח. זול יחסית לכרטיס High End, אבל כלל וכלל לא זול בצורה אבסולוטית.

1280x1024 עם טקסטורות מפורטות ופילטרים זה עדיין בכלל לא קל לכרטיס המסך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים