עבור לתוכן

כרטיס AGP חדש למחשב ישן - עד 400 ש"ח

Featured Replies

פורסם

ברשותי מחשב פנטיום III שהייתי מעוניין לשדרג לו את כרטיס המסך (כרגע מותקן בו ATI ALL-IN-WONDER 128 של 32 MB). איך אוכל לדעת שכרטיס מסך חדש (בסיסי, מהדגמים הזולים יותר) לא יכביד על המעבד? כרגע מותקן במחשב מעבד של 1GHz וזיכרון של 1G. קיימת דרך כלשהי לבדוק מה תהיה הרכישה הכדאית עבור המפרט הקיים (בהנחה שאין לי כוונה לשדרג את המחשב בעתיד הקרוב).

תודה רבה!

פורסם

המינימום למחשב כזה הוא R9550 וזזה גם יותר מידי עבורו...

שנה את הכותרת שתכלול תקציב ואפיק (AGP\PCI-E)

פורסם

יש לי את ה9550 והוא אחלה, אני מריץ איתו משחקים כמו CS:S על גראפיקה כמעט הכי גבוהה כולל פילטרים ורזולוצייה של 768X1024

פורסם

אם התקציב שלך הוא 300-400 שקל הייתי הולך על ה-9800 לסוגיו או על ה-6600gt או מה שאתה יכול למצוא בכמה שיותר זול (או כמובן אם אתה מוכן לקנות יד שניה)

פורסם

המעבד שלו גם ככה לא ינצל את הכרטיס כמו שצריך אז למה להשקיע יותר מדי, שיקנה ב200 שקל את הכרטיס 9550 של GECUBE

פורסם

המעבד שלו אולי לא ינצל את מלו השימוש של הכרטיס (דרך אגב גם אם אתה שם פנטיום 4 ו-C2D, ככל שהמעבד יותר חזק יהיה לו תמיד יותר FPS גם אם ההפרש קטן, זה לא נגמר) אבל עדיין זה יהיה לו הבדל מה-9550, אבל זה תכלס הבדלים לא כאלה גדולים ותעשה מה שיותר משתלם לך

פורסם

אבל בנתיים יש לו את המחשב הזה ולא משהו אחר אז שיקנה כרטיס זול ב200 שקל ויגמור את הסיפור

פורסם

צודק :xyxthumbs:

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכר כרטיס מסך 9600XT ב300 ש"ח בטרייד זון

פורסם

אם אתה רוצה אני מוכר כרטיס מסך 9600XT ב300 ש"ח בטרייד זון

למה לעבוד על הבן אדם? ב 300 ש"ח +- אתה קונה 9600 חדש כדאי שתחתוך במחיר אם אתה רוצה להיפטר ממנו.

פורסם

עדיף 6600 רגיל ונגמר הסיפור הם עולים עכשיו בסביבות ה300 + גם SM3 וגם כרטיס סבבה למרות שלא ינוצל אבל עדיף על ה9XXX למיניהם אלה אם מצאתה 9800 ממש זול

חחחח שכחתי איזה AGP מדובר פה 4X או 2X ? (בלחץ 8X)

פורסם

אפשר בבקשה קישור של 9600XT חדש?

מצאתי רק9600 פרו שעולה 400 ש"ח חדש

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=424517

הכרטיס מסך שלי זה הגירסא הכי מהירה של9600XT אם מהירות זיכרון של 2.1 NS ו AVIVO הכרטיס חברה ASUS לא סתם קקה

ונשאר עוד אחריות לחצי שנה

אם אתה חושב שהוא שווה 150 שקל אתה מטורף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים