עבור לתוכן

Pioneer DEH-P4800MP

Featured Replies

פורסם

בעקרון זה נגן לרכב אבל מביני עניין בנגנים יעזרו גם כאן :)

בעקרון העניין הוא כזה אני מעוניין לשדרג נגן דיסקים לרכב

מבחינת העניין הכספי אני מוכן להשקיע עד 1200 שקל, שואף עד 900 שקל :)

לגבי החברה די נסגרתי על PIONEER לדעתי מעלים מחיר על השם של החברה אבל זה שווה את זה

בינתיים לפי מה שחיפשתי התלהבתי מן הDEH-P4800MP שלהם במחיר של 800 שקל

ברכב יש לי 2 רמקולים 9*6 של PIONEER בעלי 250 W ועוד 4 טוויטרים קטנים

מחפש מכשיר שימשוך אותם בלי מגבר

לדעתי הhttp://www.pioneerelectronics.com/pna/v3/pg/product/details/0,,2076_310069880_291048449_tab=D,00.html?compName=PNA_V3_ProductDetailsComponent

יעשה את העבודה:)

המלצות?

פורסם

ה-4800 הוא מכשיר לא רע בכלל. עם זאת, זו יותר שאלה של מה שאתה מחפש.

לי היה ברכב הקודם את ה-7600 של פיוניר. מדובר במכשיר מאוד רציני עם פאנל נופל, קרוס אובר פנימי, יציאות מוגברות למגבר עם bi-amping ועוד 1001 דברים שאף אחד כמעט לא צריך. הייתי מרוצה ממנו תאכלס מלבד דבר אחד עיקרי. מה שהפריע לי היה העיצוב שלו. בהתחלה זה מגניב כי זה הרבה צבע כחול מגניב כזה, וזה נראה ממש מגניב. אבל אחרי שבוע זה נמאס מעל השטויות האלה.

ה-4800 הוא מכשיר שיצא לי לשמוע אותו לא פעם אחת, האיכות שלו לא רעה בכלל, וההגברה שלו טובה יחסית. עם זאת, אני ממליץ לך ללכת בכיוון אחר לגמרי.

בכל מה שקשור לאודיו אני מאמין שקניה של משומשים זה עדיף. אני מבין שיש הרגשה יותר טובה כי זה חדש, אבל משומש יהיה הרבה יותר טוב. אני את הפיוינר קניתי (בזמן שהוא עלה בארץ כ-2300 שקלים) במחיר של 1100 שקלים (עדיין באחריות עם אריזה והכל) משומש במצב מעולה. עכשיו יש לי אלפיין 9830 (דגם שלא בייצור שנה ועלה לפני שנה כ--2500-3000 שקלים) וקניתי אותו בערך ב-1000 שקלים במצב מעולה מלבד שריטה אחת על הפאנל.

אני הייתי מציע לך לחפש משהו משומש גם כן. כמו כן, אם אתה רוצה איכות אמיתית, הייתי מציע לך לקחת את ה-1200 שקלים שיש לך, ובמקום לקנות רדיו דיסק חדש וטוויטרים, תקנה רדיו דיסק משומש טוב וחזק ותקנה לו זוג קומפוננטים לקדימה שיעשו לך סאונד מדהים. אני ממליץ מניסיון אישי שלי על המורל פולס. זה סט של בערך 600 שקלים חדש (350 בערך גג 44 משומש - אם תרצה אני יכול להשיג לך גם חדש במחיר זול יותר מאשר בחנויות, דבר איתי בפרטי) והוא סט מעולה. יש לי ככזה מקדימה ברכב שלי, ויצא לי לשמוע אותו עם הגברה של רדיו דיסק פשוט מאוד והוא נשמע טוב מאוד גם ככה (למרות שאם תשים לו מגבר תקבל סאונד פשוט מדהים).

זה כמובן הצעה שלי, למי שמחפש איכות סאונד אולטימטיבית במחיר הזה. אם אתה מעדיף לקנות משהו חדש בשביל ההרגשה הטובה אני מבין אותך, וגם לא כולם מחפשים את התמורה הטובה ביותר לכסף, אז זה החלטה אישית שלך.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על ההשקעה

אני יקח לתשומת לבי כול מילה ומילה

אבל בתכלס לקחת משומש אני בטוח לא יקח

רוצה לקנות משהו חדש מהשקית שיהיה רק שלי:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים