עבור לתוכן

המשחקים המצופים ביותר לשנת 2007

Featured Replies

פורסם

זה של Codemasters בטח יצא טוב

• תגובות 288
  • צפיות 54.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אני הכי מצפה השנה ל Unreal Tournament 3.

אגב משחקי אונליין, גם Enemy Territory: Quake Wars אמור לצאת ב2007.

פורסם

אני מרגיש ששכחתם את המשחק באמת הכי מצופה של השנה..... GTA FUCKING IV.... אנשים זה יוצא השנה לא שנה הבאה!!! השנה ל PS3\XBOX360 אמנם אבל השנה תוכלו לראות את המשחק בשלמותו..... אז מה זה הדיבורים האלו על UNREAL 3 בלה בלה... גם ככה זה יעבוד לכם 800X600@25FPS... תפסיקו לפתח ציפיות חחחח

פורסם

בחור, בשביל כזאת הצהרה קיים פורום קונסולות, פה אנחנו מדברים על PC :screwy:, ואני אישית מחכה מאוד ל-GTA4 ל-PC...

חוץ מזה, אז נכון ששכחנו את GTA 4, אבל כמו שאמרתי, הוא יצא בהתחלה רק לקונסולות, אז "מותר" לנו לדבר על מה שאנחנו רוצים :pissed::nono::bash:

פורסם

לא יצא GTA 4 למחשב אחרי כול מה שקרה לרוקסטאר עם פרשת הקפה החם לא נראה לי... אבל גם לא ממש איכפת לי מהמשחק המסכן הזה עומדים לצאת משחקים הרבה יותר מעניינים

פורסם

לא יצא GTA 4 למחשב אחרי כול מה שקרה לרוקסטאר עם פרשת הקפה החם לא נראה לי... אבל גם לא ממש איכפת לי מהמשחק המסכן הזה עומדים לצאת משחקים הרבה יותר מעניינים

עזוב אותך

בטח שיצא למחשב

מקשימום אחרי איזה חצי שנה (אולי ואני מקווה שלא אז שנה)

פורסם

אכן, גם אני מקווה מאוד שתצא גרסאת מחשב ומהר.

מה שאני מקווה שלא, לעומת זאת, זה שזאת לא תהיה המרה ישירה של גרסאת ה-PS, XBOX' 360, WE

פורסם

לא אמור לצאת GTA4 לWII (זה WII לא WE )

אבל אולי תיצא גירסה אחרת

בעניין הפורטים זה בטח מה שיקרה פורט מה360 למחשב

פורסם

קרירין

WE זה ראשי תיבות של WhatEver, אני יודע איך לכתוב את שם הקונסולה החביבה עלייך, תודה :lol:

ולגבי ה-360, די מדובר במחשב על בסך הכל, יש לו כמה מעבדים גראפיים (של ATI אם אני לא טועה), אולי הוא באמת דומה בצורה כלשהיא ל-PC

פורסם

לא מחשב על ולא בטיח

יש לו מעבד אחד מבוסס PPC אם שלוש ליבות

כרטיס חזק של ATI

ו512 זיכרון שמיתחלק אם המעבד ואם הכרטיס מסך

וגם סביבת פיתוח שנחשבת ידידותית למפתחי משחקי PC

נכון מכשיר חזק אבל לא מחשב על

פורסם

בטח שיצא למחשב הרי הם רוצים להרויוח...

הקטע שהיה פרשה זה היה אשמתם בפשלה שלא פקחו מספיק על המתכנתים שפיתחו והסתירו את זה במשחק. :kopfpatsch:

פורסם

זה אחד מהאבסורדים שיותר הצחיקו אותי. אלימות - כן וסקס - לא?

פורסם

אמריקאים שמרנים, לך תבין..

פורסם

האמת? ההתפוצצות של הפרשה הזאת רק גרמה ליותר אנשים להתקין את ה-HOT KAFF'E PATCH :lol:

חוץ מזה, גם הפרשה הזאת לא תמנע מ-GTA IV לצאת למחשב האישי, כמו שאמרו פה, רוקסטאר רוצים להרוויח כסף, ומשתמשי המחשב רוצים את המשחק ;D

פורסם

מה לדעתכם? חודש מאי אמור להיות טוב לשחקני ה- PC-המחשב האישי?!

נקווה לפחות ככה... יש לנו את ספיידרמן 3 שאמור להיות משחק די טוב.

יש את שודדי הקרייבים מה אתם אומרים עליו? עוד אכזבה של משחק?

ויש כמובן את טומב ריידר שאמור להיות הפעם די טוב כי הוסיפו כול מיני דברים חדשים :yelclap:

והלו 2 אני כבר רואה תנפילה... ותנחשו למה? בגלל VISTA אנשים לא יעזבו את XP רק בגלל איזה משחק אחד בלבד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים