עבור לתוכן

לא מצליח להפטר מ"Default Monitor" בהגדרות תצוגה

Featured Replies

פורסם

קניתי מסך חדש L1732TQ של LG, לפני כן היה לי HITACHI ישן.

הבעיה הזו גם היתה בהיטאצ'י אבל עכשיו זה מציק כי המסך חדש וזה אמור "להכיר" אותו טוב יותר.

בהגדרות תצוגה אי אפשר לשנות את המסך, והוא תקוע על 60 או 75 MHZ בלבד.

monitoraj9.th.jpg

התקנתי את הדרייבר מהדיסק, לא עזר - נשאר ככה.

מצאתי באינטרנט אחד, גם לא עזר - נשאר ככה.

הלכתי אל device manager, הסרתי את הדרייבר וניסיתי למצוא מחדש - מצא מחדש את אותו דרייבר, ונשאר default monitor.

ניסיתי לעשות את זה ב-safe mode, אבל שם בכלל לא היה דרייבר של המסך ברשימה שם, וכשניסיתי להוסיף לא היתה לי אפשרות לבחור במסכים בהוספת חומרה, אלא רק דברים אחרים. כשעשיתי "כל החומרה" או משהו כזה (כי לא היתה קטגוריה שהתאימה), זה חשב שעתיים ובסוף הציג איזו רשימה של חצי מהחברות שקיימות אולי וכשניסיתי להוסיף את הדרייבר זה אמר שהוא לא יודע מה זה בכלל.

חבר'ה, אני נואש!

אם כבר מסך חדש אז שה-windows תעבוד כמו שצריך אתו! מערכת מפגרת.

במסך המסכן של קודם, ההיטאצ'י CRT 17'' שמת לי, הצליח לעבוד ב-1024.768 על רענון של 85! איך יכול להיות שבכל מצב שאני בוחר קצב הרענון המקסימלי הוא 75 בלבד?

תודה מראש,

PK

פורסם

גם אצלי זה על DEFEULT MONITOR

ואני יכול לשים רזולוציות שהמסך שלי בכלל לא תומך בהן ו ב REFRESH RATES

איך ניפתרים מזה?

פורסם
  • מחבר

אה, אוקי :)

תודה

אבל עדיין נותרת הבעיה למה זה לא מזהה את המסך בתור המסך, במקום default monitor...

פורסם

קודם כל יש זיהוי. עובדה שישנה הגבלה ל 75Hz.

עכשיו יש לך מסך LCD ומסכי LCD עובדים ב 60 או 75 Hz.

בימינו בדר"כ הכרטיס מסך מזהה את המסך. אין בהכרח צורך שזה יהיה כתוב שם.

פורסם

אצלי יש גם 76HZ .. למה עשו את זה?? מישהו יודע למה אפשר לבחור בין 75HZ ל 76HZ ?!? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

ענק ^_^ 76Hz :D

ובקשר לשאלה שאני עצמי שאלתי, הבנתי שרענון בCRT לא בדיוק מקביל לLCD... ובאמת העובדה שזה לא מציג את זה כמסך שלי אלא Default Monitor לא משנה.

וזה בעצם לא מציג את המסך עצמו כי זה פשוט הולך לכרטיס מסך וזהו? סבבה :)

תודה כולם

PK

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים