פורסם 2007 בינואר 918 שנים דרישות:פשוטה וידידותיתקלהורק לשם גזירת השיר ושמירתו חזרה בפורמט MP3 ושאיכותו לא תיפגע.תודה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני משתמש בזה:http://www.nch.com.au/wavepad/בדיוק למה שצריך ובלי הרבה בלאגן מסביב
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אתה יכול לקבוע באיזה איכות לשמור (עד כמה שאני זוכר)לגבי אם זה לא פוגע באיכות אחרים יוכלו להגיד לך אם המרה מאחד לשני פוגעת או לא, אני לא יודע
פורסם 2007 בינואר 918 שנים תשאל את גוגל... לא יודע מה איתך, אני שאלתי את אימיול, והוא צעק לי - כןןןןן
פורסם 2007 בינואר 918 שנים תראה, בדקתי בגוגל והוא יקרן...אז שאלתי את אימיול אם הוא יכול לסדר לי קומבינה ;D[sound forge]
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר audacity בייצוא שלה היא לא מנפחת קבצים? ומהם ההגדרות הנכונות לייצוא קובץ MP3 שאני רוצהלגזור ואח"כ לייצא אותו כ-MP3? [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לא שמעתי על תופעה של ניפוח.audacity משתמשת בlame החינמי כדי לקודד לMP3.הכל תלוי בצרים שלך. מוזיקה עדיף שתעבוד בbit rate גבוה מ192אתה יכול גם לעבוד ב ogg איתה, שתופס פחות נפח באותה איכות.עריכה:בתמונה השנייה שלך, למטה יש MP3אתה צריך לעשות find library ולשים שם את הקובץ של LAME
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.