עבור לתוכן

המלצה לכרטיס רשת אלחוטי (אנטנה)

Featured Replies

פורסם

כרגע אני משתמש בראוטר של ALCATEL מדגם SPEEDTOUCH 570, עם אנטנה שמחוברת בחיבור USB במחשב השני.

האנטנה הזו עושה המון בעיות. למרות שהאות מוגדר כטוב, יש הרבה התנתקויות, ולוקח די הרבה זמן עד שהיא מתחילה לעבוד בהפעלה של מערכת ההפעלה.

לכן אני מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי, שיחובר ב-PCI עם אנטנה בחוט מאריך.

המרחק בין המחשב בעל הראוטר למחשב השני הוא כ- 10-12 מטר.

במקום אחר הציעו לי את ה- Edimax 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G, אך מחיפוש קצר פה בפורום אני רואה שזה כרטיס די ישן שדובר כאן בשנת 2004 אפילו.

יש כרטיס אחר עליו אתם ממליצים? האם באמת EDIMAX היא החברה הטובה ביותר לעניינים הללו?

מה ההבדל למשל בין הכרטיס הנ"ל לכרטיס Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-7325Ig שעולה כפול מהנ"ל?

אשמח לכל תגובה.

פורסם

ישו לאו דווקא אומר לא טוב....

יש לי את הכרטיס הזה ואני מרוצה מאוד.

אם זה מעניין אותך, הוא מבוסס על ערכת שבבים של חברת RALINK, שהיא אחת מהחברות הגדולות ביותר בתחום התשדורת האלחוטית (הרבה מהנתבים, במיוחד של EDIMAX משתמשים גם בערכות שבבים של RALINK אז התאימות בדר"כ מובטחת).

ה-Edimax Wireless Super-G 32bit PCI Adapter EW-7325Ig הוא כרטיס שעובד בטכנולוגית ביניים שנקראת Super G (בניגוד לסתם G), שביחד עם נתב שתומך בטכנולוגיה יכול להכפיל את קצת החיבור (108 מסל"ש לעומת 54 מסל"ש).... באופן תיאורטי לפחות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובה.

ברור שישן לא אומר לא טוב, אבל פשוט לא נראה לי הגיוני, שב-3 שנים לא ימציאו משהו טוב יותר, הרי שכל תחום במחשבים (מעבדים\מסכים\עכברים\ספקים\זכרונות וכל השאר) מתפתח בקצב מהיר מאוד, וכל תקופה מסויימת יוצאת לשוק טכנולוגיה חדשה בתחום מסויים, אז איך זה ייתכן, שבתחום כל כך רציני כמו תקשורת, לא יהיו גם שדרוגים?

אחד ששאלתי אותו את השאלה הזו אמר, שמעדיפים להשקיע יותר בחלק של השידור, לחזק את שידור האות כלומר- ראוטרים, מאשר בחלק שקולט את האות. עד כמה זה נכון?

מה המרחק אצלך בין שני המחשבים? וכמה הכרטיס עלה לך בזמנו?

לגבי ה-super G- האם "בהכפלה במהירות החיבור", הכוונה היא רק להעברת נתונים בין המחשבים? כי אם כן זה לא עוזר לי, מכיוון שהשימוש היחידי שלי ברשת היא הפעלת אינטרנט בשני מחשבים עם חשבון אחד. העברת נתונים בין המחשבים זה עסק משני.

חוץ מזה, האם הראוטר שלי- alcatel speedtouch 570 תומך בפרוטוקול של ה- SUPER G? לא הצלחתי ממש לברר..

פורסם
  • מחבר

מישהו בכל זאת יודע ויוכל לעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים