פורסם 2007 בינואר 918 שנים מה שחשוב לי-שתהיה סטריאופונית,מסך שטוח ומבית טוב.אני מתכוון לחבר לה ממיר דיגיטלי,את הרסיבר ובעתיד גם DVD.התקציב הוא 1000+ גג עד 1200.נ.ב,אני מעדיף המלצות מחנויות בפועל ולא מזאפ,תודה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים ^^^^כן ולקנות איזה טלוויזיה מחנויות הדפוקות האלה שכל החברות שם זה חברות מדבקה והאיכות של הטלוויזיה בתחת כמו ה29 אינץ' של אלקטרה שיש בסלון שלי
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר מה העניין פשוט ללכת לחנות חשמל נורמלית ולקנות משם..יש מליון דגמים..אז זהו שאין.רוב הדגמים הטובים מופיעים רק בזאפ.בחנויות חשמל יש בקושי 5 דגמים והרוב זה זבל.אני יודע,כי עבדתי לאחרונה ברשת של חשמל,אז אני יודע מה מחזיקים במלאי.בעיקרון אני רוצה טושיבה,אבל יש כל כך הרבה דגמים שאני מבולבל ולא יודע כבר מה אני צריך.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים ^^^^כן ולקנות איזה טלוויזיה מחנויות הדפוקות האלה שכל החברות שם זה חברות מדבקה והאיכות של הטלוויזיה בתחת כמו ה29 אינץ' של אלקטרה שיש בסלון שליבגלל זה מחפשים חברות טובות....
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אני לא מזמן קניתי טלוויזיה והמבחר של הCRT בחנויות מאוד מצומצם שלא לדבר על איכות בסוף קניתי 25 מדבקה ב600 שקל וזה יספיק לי עד שהLCD ירדו למחיר סביר בכל מיקרה יהיה לך קשה למצוא CRT איכותית חנויות מפנות מקום מדף לLCD ופלזמה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר מה דעתכם על זאת?http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=2864&CatCode=7
פורסם 2007 בינואר 918 שנים נשמע משהו חזקאפילו יש קומפוננט שזה טוב אם מחברים עם זה את הDVD או קונסולת משחקאבל שים לב שזה גבוה ב300 שקל מה1200 שזה גג שאמרת
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר היא עולה 850.אבל משהו נראה לי חשוד,רשום מסך שטוח,ורשום גם לא ממש שטוח.קיצר,נראים לי לא רציניים החברה שם. :s05:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.