עבור לתוכן

ZXR 500 vs. Z-640 vs. 5300

Featured Replies

פורסם

לאחר כמה שנים של שימוש ברמקולים של מערכת סטריאו ישנה משהו, החלטתי שנמאס לי - אני רוצה צליל הקפי עם סאבוופר נורמלי, אבל במחיר סביר.

עומד לרשותי תקציב של כ 950 שקל (עם מתיחות קלות למעלה ולמטה [כמובן שעדיף כמה שיותר למטה]) ושלושה סטים של 5.1 שנראים בעיני סבירים (שלושתם חלשי עוצמה, וזה מספיק לי - אני מעדיף לא להשאר חירש ולא לשלם קנסות לאגודה לתרבות הדיור, אבל מצד שני חשוב לי להרגיש את הסאבוופר):

Creative Inspire 5300

Logitech Z-640

VideoLogic ZXR-500

שלושתם עולים בערך אותו הדבר ושלושתם עונים על הצרכים שלי, אם כי בשלושתם מצאתי מספר חסרונות, נלך לפי הסדר:

Creative Inspire 5300 - סאבוופר חלש מדי (18W) יחסית והספק כללי נמוך (הנמוך מבין השלושה - 48W), צליל לא הכי טוב (עפ"י ביקורות שקראתי).

Logitech Z-640 - חסר שלט

VideoLogic ZXR-500 - חסר שלט, לא ניתנים לתליה על הקיר (חסרון משמעותי ביותר) לפי תמונות שראיתי - תקנו אותי אם אני טועה, נגמר המלאי בארץ על פי מה ששמעתי - שוב, תקנו אותי אם אני טועה.

בהנחה שה ZXR-500 אכן אזלו בארץ, זה משאיר אותי עם הסטים של Logitech ו Creative; אישית, אני מעדיף את הלוג'יטק - המוניטין שלהם בתחום טוב למדי ובפעם האחרונה ששמעתי את ה 4100 של קריאייטיב לא ממש התרשמתי.

כאן אתם נכנסים ( :)) - ראשית, דעות על כ"א מהסטים הנ"ל יתקבלו בברכה; שנית, האם ישנם עוד סטים שפספסתי שמתאימים לתקציב שלי ועונים על הדרישות?

Thanks in advance

Whoops, שכחתי עוד משהו: כרטיס הקול אליו יחוברו הרמקולים הוא הכרטיס שמשולב בלוח האם שלי (ראו מפרט) שמאפשר חיבור של מערכת 5.1; האם ההבדל בינו לבין, Say, פורטיסימו 3 הוא מורגש מאוד עד כדי כך שהקניה פשוט לא כדאית? או שמא ההבדל זניח יחסית לאוזניו של אדם שהוא לא אודיופיל?

פורסם

אני אישית מאמין שהסט הטוב ביותר מאלו הו ה-VL.

החסרון היחיד שלו הוא שלא ניתן לתלות את הרמקולים בגלל מעמדם. אני אישית לא אוהב את המערכות של לוג'יטק, לא את

ה"פשוטות יותר שלה בכל אופן" אז אני אישית מעדיף אחרי ה-VL את הקריאטיב. למרות שהדבר הכי טוב זה ללכת ולשמוע

בעצמל מה האוזן לך הכי אוהבת ולא מה שלטעמי יותר טוב...כל אחד אוהב את הסאונד בצורה שונה יש כאלו שאוהבים בס

מרעיד ויש כאלו שאוהבים צליל יותר חם. בקיצור כל אחד והטעם שלו. אז לפי דעתי לך תשמע אותם ואז תחזור ותגיד לנו

מה אתה חושב. רמקולים לעולם לא קונים לפי המלצות לפני ששמעת אותם !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים