עבור לתוכן

בכמה כדאי למכור fx5200?

Featured Replies

פורסם

KING LONG עוד פעם התחלת עם השטויות שלך?

• תגובות 46
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בתור אחד שעבר מ-GeForce 2 ל-9600XT 256mb ובחזרה ל-GeForce 4 ובתקווה עוד חודש ל-x1950xt , (יש לי כבר את הכרטיס עכשיו רק צריך את המחשב...)

GF4 עושה בינתיים את העבודה כמו שצריך, אפשר לשחק בו W3 TFT, StarCraft Broodwar, call of duty וראות סרטים וכו'..הוא משרת אותך טוב בתקופות מעבר..

פורסם

אני לא בטוח שצריך בכלל כ"מ בשביל להריץ STARCRAFT... :lol:

פורסם

גם לי יש GeForce 2MX פועל מצויין.

כל המשחקים שאני רוצה לשחק פועלים עליו מצויין - GOTHIC 1,2 HEORES 3, Enemy Territory.

למרות שכבר כמה חודשים שלא מותקן אצלי שום משחק...

כשאני רוצה לשחק משהו חדש אני פושט הולך לאיזה חבר שקנה מחשב חדש, משחק קצת רואה כהמשחקים החדשים לא משהו, חוזר הביתה :-*

(עד שיצאו עוד כמה פאצ'ים ל GOTHIC 3 ואז אני אקנה מחשב חדש...)

בכל מקרה כשיש לך מסך איכותי (2007WFP) מי צריך מחשב טוב :)

פורסם

אם הירוס 3 זה משחק מעולה והמשחקים החדשים מעפנים אז רק יכול להגיד עליך משהו...

פורסם

כדאי למכור ב3 מיליון שקל !

פורסם

כדאי למכור ב3 מיליון שקל !

למה ניראה לך?

את הכרטיס הזה הייתי מוכר לפחות ב10 מיליארד

עכשיו ברצינות, תשתמש בו בתור כרטיס חרום כזה או שתדחוף אותו למחשבים אחרים בבית או לחבר

פורסם

אני לא מאמין שמחשב עם GEFORCE 2MX מפעיל את GOTHIC 2 כמו שצריך(עם הגדרות נורמליות).

פורסם

לי גם יש 5200 של פאליט סגול כזה.. והוא מספק אותי בנתיים.. עד מרץ, שיבוא ה1950PRO שלי.

פורסם

אני לא מאמין שמחשב עם GEFORCE 2MX מפעיל את GOTHIC 2 כמו שצריך(עם הגדרות נורמליות).

למעשה כן, על ההגדרות הכי גבוהות וכל הפיצ'רים במקס' :)

אם הירוס 3 זה משחק מעולה והמשחקים החדשים מעפנים אז רק יכול להגיד עליך משהו...

או שזה יכול להגיד עליך משהו (למיטב ידיעתי יש קונצנזוס שהמשחק הזה הוא אחד הגדולים)

פה ושם יוצאים משחקים לא רעים אבל חוץ מגרפיקה הם לא מחדשים כלום, בכל מקרה כל אחד וטעמו הוא אז אין טעם להתווכח.

פורסם

אכן גוטיק 2 עבד לי על המחשב הישן שלי, פנטיום 3 733 מגה הרץ כשהיה לי גיפורס 2, אבל הוא לא עבד כל כך טוב כי הוא קרטע כשהיו חלקים שדרשו הרבה זכרון וביצועים או כל מיני auras למיניהם אבל עדיין ניתן לשחק בו ו-1 גם כן עבד טוב

פורסם

חחחחחחח

כולם יכולים לצחוק אבל אני חושב שלפחות 70% מאיתנו היה כרטיס כזה בזמנו!!

לי עדיין יש אותו :(

פורסם

יש לי שאלה במדור "איחסון" משהו דחוף !!!

"צורב ASUS " תודה .

פורסם

מה זה קשור לפה ? ספאמר

פורסם

טוב מה פתחתם פה דיון עתיקות ? גם לי יש ענתיקה מהסדרה הזאת (מימין, במפרט המחשב), אני די מרוצה ממנו בינתיים (מריץ COH כמו גדול), אבל מחשב חדש דחוף...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים