עבור לתוכן

"הלימודים יפתחו במסדר תנך"

Featured Replies

פורסם

זה לא שכל מה שיש כאן זה דת, אני ב-5 יח' ביולוגיה.

ממתי זה מנוגד לעשות גם דת וגם מדע?

לי יש 14 ידיחות של יהדות, ו-10 של מדעים, 18 יחידות של סתם (מתמטיקה, אנגלית, הסטוריה וכו'...).

• תגובות 101
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

איך עשית 14 יחידות של יהדות??

ואתם בוכים?

אני מתפלל פעם בשבוע, יש לי 6 שעות שבועיות של תושב"ע ומחשבת ישראל (5 יח' של תושבע ופילוסופיה יהודית שנכפו עליי בגלל שאני בבצפר הזה) ואני בכלל אתאיסט.

ואתה בוכה??

אני מתפלל כל יום יש לי כ30 שעות שבועיות של לימודי דת

פורסם

אני עוד לא גמרתי (כיתה י"ב).

יש לי 5 גמרא, 5 תנ"ך, 4 מחשבת ישראל ==> 14 יחידות שקשורים ביהדות.

פורסם

אוי וואוי... כל כך הרבה Z.Uני שכל :bash:

הייתי מתאבד\ מבריז מכל השיעורים אם הייתה לי מערכת כזו :P

אגב, אתם יודעים שאתם לא חייבים ללמוד מקצוע לא חובה שאתם לא רוצים... או פשוט לזרוק ז בשיעורים ולא לגשת לבגרות... רבע מהכיתה שלי עשתה ככה באיזה מקצוע שהייה השלמה של 2 יח"ל מתוך 3 (מסדי נתונים או משהו כזה... ההמשך של אקסל או אקסס... לא זוכר....).

פורסם

הייתי מתאבד\ מבריז מכל השיעורים אם הייתה לי מערכת כזו :P

אחרי שנים של יום לימודים ארוך (הכוונה לגמור בשש) מתרגלים.

השנה אנחנו לוקחים את זה באיזי.

פורסם

זה מה שקורה כשאתה לומד במסורתי...

אני למדתי שם ועברתי משם לליד"ה בכיתה י' (שהייתי הולך אליו אם הייתי מתקבל כבר בכיתה ז')

ואני שמח מאוד על כך שעשיתי את הדבר החכם ועברתי משם

בכלל, לא הייתי צריך להתחיל ללכת לשם, הייתי צריך ללכת לרנה קסין במקום למסורתי, זה

היה יוצא הרבה יותר טוב לדעתי, אבל מה לעשות, היה קצת מאוחר מדי כשכבר חשבתי על לעשות את זה...

ואוו, אתה לא קצת מגזים?

זה לא כזה נורא, וידע הוא כוח - אפילו שזה בנושא שיש לי סלידה כלכך גדולה ממנו.

ולהפך, לא הייתי הולך לליד"ה. רק מלראות את כיתות יא' שלכם בא לי להקיא, כאלה יצורים.

פורסם

אחרי שנים של יום לימודים ארוך (הכוונה לגמור בשש) מתרגלים.

השנה אנחנו לוקחים את זה באיזי.

הי, אני בי"א י"ב למדתי כל יום מ7 עד 3 לפחות... לפעמים עד 5...

אבל חצי מזה ללמוד תנ"ך ושות'? :puke:

פורסם

סתם חרא . אין שום טעם לעשות את זה . קטע גדול מהאוכלוסיה בישראל חילונים וזה לא מעניין אותום בגרוש . בכתבה אומרים שמה שטוב בתנך זה הערכים שבו - אז בישביל מה אני לומד בתרבות ישראל את ערכי ישראל? . מה עם אנשים שלא מאמינים בכלל?? הם צריכים להישתתף??? למה באנגליה או ארצות הברית יש מיסדרי נצרות כל בוקר? אידיוטים מנהיגים את הארץ.

פורסם

הי, אני בי"א י"ב למדתי כל יום מ7 עד 3 לפחות... לפעמים עד 5...

אבל חצי מזה ללמוד תנ"ך ושות'? :puke:

מה הבעיה?

זה משעמם אותך?, אתה לא מסכים עם זה? או שפשוט אין לך כח?

פורסם

גם לא מסכים עם זה, גם זה לא מענין אותי, וגם אני חושב שיש 1001 דברים יותר רציניים שאפשר לעשות בזמן הזה חוץ מלקרוא סיפורים ולנהל שיחות עליהם... זה "קצת" לא רציני לדבר על סנטה קלאוס כעל דמות אמיתית ועוד להקדיש לו שעות לימוד ולהיבחן על זה אחר כך... מילא אם זה הייה על הערנב הגדול, אבל תנ"ך?!

חצי מהסיפורים שם מונפצים והחצי השני מסופרים בצורה מוגזמת ובלי שום פרופורציה (ומתושלח חי 900 שנה :P).

בקיצור- בולשיט וביזבוז זמן.

פורסם

IG- אם אני לא אגש למשל לבגרות בגמרא אני פשוט אעוף מבית הספר וחוץ מזה שחלק זה חובה(אמונה למשל)

ואני יום נורמלי אמור אצלי להסתיים בשש

אבל זה כיף :smile1:

פורסם

לפי מערכת החינוך זה לא חובה.

חובה זה בגרות באזרחות, בתנ"ך, במתמטיקה, באנגלית, בספרות, בהיסטוריה, בחיבור, בלשון + מקצוע בחירה מוגבר, ועם כל זה צריך להגיע ל21 יח"ל.

ותאמין לי שלא תעוף לשום מקום...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים