עבור לתוכן

כרטיס מסך עבור משתמש 3DMAX VRAY

Featured Replies

פורסם

שלום

שמי עדי ואני משתמש בתוכנת 3DSMAX עם מנוע רנדור של VRAY

אני בונה עמדה חדשה וזקוק ליעוץ לגבי כרטיס המסך שאני ארכוש

התקציב שלי הוא 1200 שח בקירוב

ואני מתלבט בין שלושה כרטיסים

1. LEADTEK QUADRO FX560 128MB

2. NVIDIA GEFORCE 7900GS 256MB

3. ATI RADEON 1900 256MB

אני מעונין לדעת מה השוני בין הכרטיסים בגדול וכיצד הארכיטקטורה שלהם משפיעה על העבודה היום יומית שלי

האם המודל נראה יותר ברור - VERTEX,POLYLINE וכד'

האם המודל "קל" יותר?

האם הרנדור מהיר יותר?

האם יש קשר לאנימציה?

לעיתים אני משתמש בתמונות HDRI כתמונות רקע לרנדורים האם אני צריך כרטיס מיוחד לכך?

מה הכרטיס המתאים ביותר?

ד"א שאר המפרט הוא כזה

לוח אם: GIGABYTE 9650 DS4

מעבד: INTEL E6600

זיכרון: 2X1024 DDR2 660MHZ KINGSTON

תודה מראש

עדי

פורסם

אמממ אני לא בטוח אם תמצא פה תשובה מספיק טובה מכיוון שרוב האנשים פה לא מתמחים במיוחד בתחופ הגרפיקה התלת-מימדית אלא יותר במשחקים וכו.

תנסה לשאול בפורומים של גרפיקאים בחו"ל כמו ב- 3dtotal.com או ב- 3dbuzz.com.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

פורסם

אמממ אני לא בטוח אם תמצא פה תשובה מספיק טובה מכיוון שרוב האנשים פה לא מתמחים במיוחד בתחופ הגרפיקה התלת-מימדית אלא יותר במשחקים וכו.

תנסה לשאול בפורומים של גרפיקאים בחו"ל כמו ב- 3dtotal.com או ב- 3dbuzz.com.

אני לא הייתי מדבר בשם 30 אלף גולשים.

בכל מקרה, עד כמה שידוע לי, סדרת ה-FXי (560) מכילה סדרת פקודות המותאמות לעבודה עם תוכנות לעריכה גרפית. מחיפוש קצרצר בגוגל הבנתי ש-3ds max תומכת בפקודות DCC ולכן זה כבר נותן לך יתרון משמעותי על כרטיסי משחקים פשוטים.

מה היתרונות מלבד זה? מן הסתם חישובים מהירים יותר מהמעבד (שלא תומך בפקודות אלו) והסרת העומס ממנו. כנראה שגם רנדור ביניים מהיר יותר.

בכל מקרה, מישהו כבד ידאג לעדכן.

פורסם

אני לא מבין גדול בתחום, אבל בהחלט כרטיס מקצועי (Quadro) עדיף על כרטיס גיימינג (גם כזה ש"על הנייר" חזק ממנו בהרבה) עבור CAD (כולל 3D Max).

הדרייברים של הכרטיסים האלה וכל מני תוספות בחומרה מאפשרים להם יכולות מעבר לכח הרינדור שיש לכרטיס גיימינג. הם בעצם מחשבים את מה שיש על המסך שצורה יעילה יותר ובהתאם לצורך. בדרייברים שלהם אפשר לקבוע preset יעודי ומיטבי לתוכנות מסויימות.

אני ממליץ לך לקרוא כמה ביקורות על כרטיסים דומים. לעיתים גם יש שם השוואות לכרטיסים סטנדרטים.

כרטיס גיימינג חזק יהיה טוב מכרטיס חלש מכיוון שהוא ירנדר מה שהוא עושה מהר יותר, כמובן.

אבל הוא עדיין יהיה חלש מכרטיס יעודי (גם כזה עם ליבה נחותה כביכול).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים