עבור לתוכן

שאלה בנוגע להורדת רזולוציה

Featured Replies

פורסם

כרגע אני לא סגור על מסך, אבל אני יודע שאחד הפרמטרים שצריך לקחת בחשבון בקניית מסך הוא איך נראית התמונה לא רק ברזולוציה הטבעית של המסך,

אלא גם כשמורידים את הרזולוציה. הבנתי שיש מסכים שמתמודדים לא רע עם זה ויש כאלה שרואים על הפנים.

אני מתכוון לקנות GF8800 שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 2560x1600 (גם ב-GTX וגם ב-GTS)

האם כאשר אני לוקח כרטיס כזה אני יכול להיות שקט שאני לא אצטרך להוריד רזולוציה, ופשוט לא לקחת בחשבון את הפרמטר הזה בקניית מסך?

פורסם

כל מסכי ה-LCD לא תומכים ברזולוציה מעל הרזולוציה הטבעית (הם פשוט לא עובדים) ונראים גרוע כמעט באותה מידה ברזולוציה שנמוכה מהרזולוציה הטבעית

אם אתה רוצה רזולוציה גבוהה תקנה CRT או LCD גדול עם רזולוציה גבוה

פורסם

סביר להניח שלא תצטרך להוריד רזולוציה, אלא אם אתה קונה איזה מסך 30" ומעלה, שזה כבר יהיה בעייתי ל GTX, ועוד יותר ל GTS

עם 24" אני חושב ש GTX מסתדר ללא בעיה

לפי מה שהבנתי, הכרטיס מסך יותר אחראי מהמסך, באיך הרזולוציה של המשחקים נראה על המסך. כרטיסי נוידיה כנראה מתמודדים עם הבעיה ללא שום בעיה...

פורסם
  • מחבר

המסך יהיה 20" או 22" - אז לא תהיה בעיה נכון?

הרזולוציה שלהם היא 1680x1050

פורסם

אם הרזולוציה תהיה 1680x1050 אז תוכל לעבוד ב-1680x1050 ולא בשום רזולוציה גבוה יותר (כמו 2560x1600)

פורסם

תדע שאם למסך 22" יש את אותה רזולוציה מקסימלית טבעית של 20" אז סביר להניח שה pixel pitch של ה 22" גבוה יותר, מה שייתן פחות פירוט

פורסם
  • מחבר

אוקיי את זה אני יודע בקשר לפירוט, והבנתי שאני לא יכול להשתמש מעבר לרזולוציה הטבעית של המסך,

אבל במה אני תלוי אז? במשחק עצמו?

פורסם

לה הבנתי, מה השאלה?

פורסם
  • מחבר

ז"א נגיד שעכשיו אני על רזולוציה 1680x1050 במסך עם כרטיס GF8800 - הכל טוב

מה יכול לגרום לי להוריד את הרזולוציה במצב כזה? הדרישות של המשחק?

פורסם

כן (וקח בחשבון שמשחקים בעתיד יהיו כבדים יותר)

ובעבודה בוינדוס זו רזולוציה די גבוה ולא נוחה כל כך לכל אחד

פורסם
  • מחבר

אז בסופו של דבר אני לא יכול פשוט להתעלם מהעניין הזה של ההורדת רזולוציה בקניית מסך - לא משנה איזה כרטיס יש לי, נכון?

פורסם

ז"א נגיד שעכשיו אני על רזולוציה 1680x1050 במסך עם כרטיס GF8800 - הכל טוב

מה יכול לגרום לי להוריד את הרזולוציה במצב כזה? הדרישות של המשחק?

תלוי איזה כרטיס אתה קונה. כיום רק הGTX ברזולוציה הזו יכול את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות וגם הוא דיי נאבק לא לרדת מה30 FPS.

אני מניח שעוד חצי שנה, שנה גם הוא כבר לא יוכל להריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות ברזולוציה הזו.

אולי הR600 שצריך לצאת החודש הזה ייתן ביצועים יותר גבוהים שווה לבדוק.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה!

:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים