פורסם 2007 בינואר 918 שנים שלום,רציתי לדעת האם קיים לוח אם שיכול להכיל מערך Crossfire/SLI של כרטיסי מסך HIGH-END , לדוגמה : 8800, X1950,כרטיס קול (כמובן לא ONBOARD),כרטיס TVוסתם אם דוחפים את השאלה למצב יותר קיצוני, אז גםכרטיס פיזיקלי,כרטיס רשת לא ONBOARDהשאלה פה היא לא למה צריך מחשב כזה, אלא האם זה אפשרי בפועל !תודה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הכל אפשרי - אבל יש לך כמה וכמה טעויות והן:א' אתה בפורום הלא נכון, נושא כזה מקומו במפורום מפרטים.ב' אתה חייב לרשום תקציב.ושאלה לי אליך, אתה מתכנן לבנות את המחשב או שאתה סתם מחפש לדעת האם זה אפשרי? כי אם זו האופציה השניה אז הרי שכל הנושא הזה טפשי - כי הכל אפשרי זו רק שאלה של כסף.-ג'ו
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר הכל אפשרי - אבל יש לך כמה וכמה טעויות והן:א' אתה בפורום הלא נכון, נושא כזה מקומו במפורום מפרטים.ב' אתה חייב לרשום תקציב.ושאלה לי אליך, אתה מתכנן לבנות את המחשב או שאתה סתם מחפש לדעת האם זה אפשרי? כי אם זו האופציה השניה אז הרי שכל הנושא הזה טפשי - כי הכל אפשרי זו רק שאלה של כסף.-ג'ולמה פורום מפרטים ?אני לא מבקש שתרכיב לי מפרט מחשב, ולכן גם לא נתתי תקציב,אני מחדד את השאלה, צא מנקודת הנחה שיש לי כברשני כרטיסי מסך 8800GTXכרטיס קול X-FIכרטיס TV כל שהואאיזה לוח אם יכול להכיל את החומרה הזאת ? + האם יהיה עוד איזה חריץ פנוי להרחבה עתידית ?אני חושב על בנייה כזאת,אבל שוב, לא צריך מפרט מחשב, רק לוח אם.תודה מראש
פורסם 2007 בינואר 918 שנים איזה מעבד מיועד?בהנחה שהכרטיס פיזיקה והכרטיס טלוויזיה לפחות הם בחיבור PCI-Express x1 אז אין שום בעיה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר איזה מעבד מיועד?מעבדי CORE 2 DUO כרגע,רצוי שהלוח יתמוך גם בQUAD.בהנחה שהכרטיס פיזיקה והכרטיס טלוויזיה לפחות הם בחיבור PCI-Express x1 אז אין שום בעיהיש כאלה ? אתה יכול לתת לי לינקים דבר אחר, יש אפשרות להוציא את קירורי כרטיס המסך ולשים במקומו קירור כל שהוא אחר שתופס חריץ אחד ? ואז בכלל אין בעיה, אפשרי ? יש קירור כזה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הבעיה היא אחרתלא ראיתי בארץ כרטיסי הרחבה ב-PCI-Express x1הם קיימים למשל בארה"ב
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר הבעיה היא אחרתלא ראיתי בארץ כרטיסי הרחבה ב-PCI-Express x1הם קיימים למשל בארה"באז אי אפשר ?מה בקשר לאפשרות להוציא את קירורי כרטיס המסך ולשים במקומו קירור כל שהוא אחר שתופס חריץ אחד ? ואז בכלל אין בעיה, אפשרי ? יש קירור כזה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים כבר אמרתי לך שהכל אפשרי, זה רק תלוי בכסף, אתה יכול לייבא בעצמך חלקים מחו"ל [משלוח בין לאומי + מע"מ].-ג'ו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.