עבור לתוכן

פנטיום 2 או סלרון?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף ?

celeron ניראה לי 600mhz

או pentium 2 אין לי מושג כמה אבל אני יודע שהוא לא בתוך קופסה כמו רוב פנטיום 2...

והאם שווה ליקנות ספק כוח חדש כדי להחליף?

פורסם

קודם כל עדיף לתת כותרת נורמלית (תערוך את ההודעה הראשונה כדי לשנות את הכותרת).

בקשר למעבדים - פרטים לגבי המעבדים יכולים לעזור - בין אילו 2 דגמים אתה בדיוק משווה? אם אתה בעצמך לא יודע, איך אנחנו אמורים לעזור לך?

לאחר שתברר את הפרטים האלו, תרשום מה השימושים של המחשב ומה עלות כל מעבד עבורך.

מה בדיוק הקשר לקופסא? איפה בדיוק ראית מעבדי פנטיום 2 חדשים, ועוד בקופסאות, בשנים האחרונות?

בקשר לספק הכח - לא ממש קשור לכאן, אבל למה בדיוק אתה צריך להחליף אותו? האם מדובר בספק כוח לאותו מחשב פנטיום 2? האם הוא עושה בעיות?

פורסם
  • מחבר

קודם כל עדיף לתת כותרת נורמלית (תערוך את ההודעה הראשונה כדי לשנות את הכותרת).

בקשר למעבדים - פרטים לגבי המעבדים יכולים לעזור - בין אילו 2 דגמים אתה בדיוק משווה? אם אתה בעצמך לא יודע, איך אנחנו אמורים לעזור לך?

לאחר שתברר את הפרטים האלו, תרשום מה השימושים של המחשב ומה עלות כל מעבד עבורך.

מה בדיוק הקשר לקופסא? איפה בדיוק ראית מעבדי פנטיום 2 חדשים, ועוד בקופסאות, בשנים האחרונות?

בקשר לספק הכח - לא ממש קשור לכאן, אבל למה בדיוק אתה צריך להחליף אותו? האם מדובר בספק כוח לאותו מחשב פנטיום 2? האם הוא עושה בעיות?

שמע אני לא חושב שאתה ממש יודע מה ההבדל בין פנטיום 2 לסלרון סלרון זה סוקט ופנטיום 2 זה סלוט ובדרך כלל אם שואלים דבר כזה... הכוונה היא להחליף ספק כוח at לatx בבקשה מישהו שמבין אולי טיפה יכול לעזור לי? יש לי חבר שדופק את הראש עם מחשב מעפן ודודה שלי רוצה כבר לזרוק את המחשב הישן... הסלרון הוא 600mhz ואין לי מושג כמה mhz יש לפנטיום שתיים אבל בוודאות הוא לא בין "החדשים" מהפנטיום 2
פורסם

טוב שאתה נותן לו את התואר "לא יודע" אז אם אתה יודע למה אתה שואל?

לי עד לא מזמן היה בבית פנטיום 2 בתצורה שוכבת ולא בתצורת סלוט.

חוץ מזה לידיעתך גם פנטיום 3 למיניהם היו בתצורה עומדת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים