עבור לתוכן

תקוע במשחק משיח אפל יש תמונה תיכנסו!, Dark Messiah of Might and Magic

Featured Replies

פורסם

texture=טקסטורות

בשביל מכה חזקה תחזיק את כפתור של העכבר כמה שניות

פורסם

זה נקרא באנגלית Texture detail או משהו דומה.

כדי להרוג מישהו בפחות מכות כדאי לתת מכה חזקה- ע"י החזקת הכפתור של העכברל-2 שניות ורק אז לשחרר את המכה. אתה יכול לנסות להכות תוך כדי תנועה כדי להדוף את היריב לכיוון של המכה.

תיעזר בסביבה כפי שהסבירו לך בהתחלה- תפיל את האויבים מצוקים, תמוטט קורות ותזרוק חפצים שבסביבה.

כדי לעשות קסמים (חלקם מועילים מאוד) אתה חייב לצבור נקודות זכות ולפתח את היכולת לקסמים. בדיוק כמו שאתה יכול להשקיע בכוח ובבריאות של סראת' אתה יכול לפתח למידת לחשים, כאשר כל קסם עולה מספר נקודות בהתאם לדירוג שלו.

אם אתה רוצה את הטיפים יותר מפורטים אני אעשה את זה מחר, פשוט אין לי כוח כרגע להיכנס למשחק ולהיזכר באופציות...

פורסם
  • מחבר

אהה אוקיי תודה אחייייייי אני העיזר במה שאמרתתתתתתתת ועם אפשר מחר תפרט לי יותררר תמכות תכפתורים וכדומה תודה גבר!

פורסם

טוב אז הנה קצת טיפים בצורה יותר מסודרת :)

קסמים:

קודם כל אני אציין שסיימתי את המשחק ברובו בלי להשתמש בקסמים. הם מרהיבים אבל רובם לא כ"כ מסייעים.

2 קסמים שכן השתמשתי בהם הם:

Heal- שבעצם מרפא אותך. מאוד שימושי לקרב מתמשך מול קבוצה גדולה של אויבים או אויב חזק.

Charm- גורם לאויב להילחם עבורך לזמן מסוים. זה סתם מגניב לארגן קרבות של האויבים שלך ולהסתכל עליהם נלחמים ;D

פיתוח יכולות:

ככל שתתקדם במשחק תצבור נקודות זכות, שניתנות דרך אגב במהלך ההתקדמות במשחק ובלי קשר לכמות הקרבות שאתה מתנסה בהם...

את הנקודות כפי שאתה יודע אתה יכול להשקיע באחד מ-3 קטגוריות שונות אצל סארת'.

תיקח בחשבון שאתה לא תוכל לפתח את היכולות שלו עד הרמה האחרונה, לכן תאלץ לבחור במה להתמקד.

אם למשל תרצה יכולות מאוזנות ב-3 הקטגוריות, אתה כנראה לא תצליח להגיע למשל לרמה האחרונה בקטגוריה של החוזק (שמזכה אותך ב-2 מכות אדרנלין רצופות). לכן אני ממליץ יותר להתמקד באחד מהתחומים עם השקעה מסוימת בשאר.

סידור מלאי החפצים:

בניגוד למשחקי Might & Magic הקודמים, במשיח אפל לא תוכל למכור חפצים שאספת- לכן אין צורך לאסוף כל חרב ומגן שתמצא בדרך ::)

לאכסון חפצים ברשותך תרמיל (שזה המסך הגדול) וחגורה (השורה מעליו).

אני ממליץ לסדר את החגורה כך שתסייע לך בפעולות מהירות בקרב. הסידור שלי:

1-4- נשקים לקרב פנים מול פנים

5-6- קסמים שמועילים לקרב

7- שיקויי מאנה

8- שיקויי בריאות

9-0 קשתות

כך בזמן קרב, תוך כדי לחימה כאשר אתה נפצע, לחיצה פשוטה על הספרה 8 תעלה לך נקודות חיים.

שימוש נכון בכלי הנשק ובסביבה:

במשחק תמצא כלי נשק מיוחדים (כמו פגיונות ברק). אויבים מסוימים רגישים לדברים שונים, כמו לדוגמא שאורקים רגישים לברקים ועכבישים רגישים לאש. שימוש בכלי נשק נכונים מול האויבים יפגע בהם יותר.

כמובן יש את העניין של מכה חזקה (כמו שאמרתי ע"י החזקת כפתור העכבר ל-2-3 שניות).

שימוש בסביבה לא חשוב פחות (למעשה חצי מהאויבים במשחק אפשר לחסל בעזרתה): תנצל קרבות ליד תהום כדי לבעוט את האויבים לעבר מותם, במקומות סגורים תשים לב לקורות שאפשר למוטט, ארגזים שתוכל לזרוק ודוקרנים שתוכל להדוף את האויבים עליהם.

אויב שיפול על מדורה בוערת (בעזרתך האדיבה כמובן) יחוסל מיידית. דבר נחמד נוסף הוא בשימוש בחץ וקשת, כשאתה מותח את החץ תתקרב למדורה כדי להדליק אותו באש לפני שאתה יורה אותו :angryfire:

* בהמשך המשחק יהיו לך כמה אופציות להמשך העלילה, ככה שתשפיע על מה שיקרה בשלבים האחרונים (ככה שיש גם סרטוני סיום שונים).

טוב זה הכל, אם יש לך עוד שאלות- אני כאן. רק אל תשכח לשלוח אליי את הצ'ק בזמן :D

פורסם
  • מחבר

אחיייי וואלה אתה ענקיייייייי מזה תודה על טיפים נהדריםםםםםםםםם ומשחק חזק........

תודה רבה תהיה בריא!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים