פורסם 2007 בינואר 918 שנים מצטרף להמלצות של פסיי מאסטר , בהחלט קטעים מצוינים.אני אוסיף פה שני רליסים של פולאון עכשוי אם אתה אוהב:VA_-_The_Next_Generation-Compiled_By_Dna-2006 VA_-_Advanced_Options_2_Compiled_By_Future_Prophecyוהנה עוד אחד שעלה לי לראש:VA_-_Full_Moon_Festival-DVD-2006
פורסם 2007 בינואר 918 שנים component אחלה אלבומים חלק מהם יש לי קנויים, וחלק תקועים באוספים עוד מאמצע שנות ה-90 חייב מילה על Dark Soho - אפל.... :] זה פשוט... אין ... אני מחכה לאלבום החדש, נשמע מבטיח.. www.myspace.com/darksoho יש להם סקיצה מוקלטת מהאולפן של אחד הטראקים שיצאו הרבה הרבה רעש ועוד טראק למען האווירה - Dark Soho - Long way home [זה גם השם של האלבום האחרון, אז לא להתבלבל].
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חן חן ד"א, את את רוב המוזיקה שלי הכרתי מ-isratrance.com. הביקורות של shahar קולעות בול לטעם שלי. עוד לא התאכזבתי מאלבום אחד שהוא המליץ עליו, ושמעתי הרבה
פורסם 2007 בינואר 918 שנים חן חן ד"א, את את רוב המוזיקה שלי הכרתי מ-isratrance.com. הביקורות של shahar קולעות בול לטעם שלי. עוד לא התאכזבתי מאלבום אחד שהוא המליץ עליו, ושמעתי הרבה זהו שמי ;D האמת לא יוצא לחקור הרבה בישראטראנס, פה ושם קורא על סמים :-X נכנס לפורום לבדוק קצת אם יש מסיבות מעניינות [טבע - סמים] :-X רגע, זה אומר עליי משהו ?
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים עוד אחד מגניב לאוסף Opium Of The Masses - True Reality אופס, שכחתי לערוך תהודעה הקודמת :-\
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים האמת לא יוצא לחקור הרבה בישראטראנס, פה ושם קורא על סמים :-Xתקרא את ה-our reviews. מביקורות של אחד בשם full_on אני מתעלם. mike_a בד"כ קולע לטעם. אבל אם זה דיסק שהמליץ עליו shahar, אפשר ללכת לחנות ולקנות אותו בלי לשמוע קודם. ועשיתי את זה כמה וכמה פעמים.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים עוד אלבום ענק מ-2004 שנזכרתי בו - Electric Universe - Cosmic Experience למי שפסיכודאלי עושה לו את זה, טיונים לסטלנים
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים Astrix - Mescaline (1200 Micrograms RemixedAstrix & Sub6 - Control MeBizzare Contact - Run Away (Electro SunPanick & Sub6 - Cape ZionSilent Hill - Power System קצב מעולה...Astrix - Just In TimeAstrix - Future MusicAstrix - Take A ShotAstrix - Lost InsideAstrix - Adventure Modetalamasca_-_my_destinyWrecked Machines Vs Pixel - Mother FuckerPanick & Sub6 - Cape Zionפול און, אחד פרוגרסיב וכל השאר לפנים (=
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים הופה פתאום מתגלים להם כל הסטלנים אני עייף ומסטול אחרי עבודה.. כרגיל אז הכנתי משו קטן Bliss - Upsidedown (menog remix) Highko - Beast Nystagmus - The Immaculate Perception Vibe Tribe vs Ananda Shake- Party Highko - Lock and Keys Sungirl vs Iron_madness - buddhist pyramidi Penta - Neurotic Cell bliss - dirty boy vibe tribe vs ananda - impulses bliss - moniter access audiopathik and xikwry neyra and master pain - there will be blood brethren - moshi moshi dark nebula - space weed 1200 Mics vs. Sesto Sento - Boobla Cartoon Abomination - Americas First Ananda Shake - Make Me Shake (Ananda Shake Remix) Damage - Get Funked Up Ellis Vanghoul - Violent Energy רובם זה פולאון אבל יש גם קצת דארק, למה דארק לא בא לי טוב אחרי הביקור האחרון אצל הרופא אגב, אחלה טראקים PsyMaster מיסטד מאפט - ביזנס היפי גם Component :xyxthumbs: ועוד משו קטן, DiabloVT אחי !! עאסטריקס לפנים!! :jump: יאללה קרחנות
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים ;D הכי מצחיק שאני הכי ההיפך מלהיות ערס אבל אין כמו אסטריקס De King דרך אגב לפותח התראד, אם באמת אתה רוצה דיסק פול און טוב.. אז תוריד את הדיסק הזה של אסטריקס.. Artcore עד שהדיסק הקרוב שלו יצא (=
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים המוזיקה שלו יצאה לי מכל החורים יש לו הברקות פה ושם, אבל נמאס לי מהם תוך כמה שעות.
פורסם 2007 בינואר 1018 שנים :jump: Luminary - Dark Eyes (Funabashi pres Tom Porcell Remix) Dreas vs Mike Perry - Arctic Sweep DT8 Project - Hold me Till the End (Ronski Speed Remix) Armin Van Buuren - Control Freak (SVD Remix) Karen Overton - Your Loving Arms Joop - The future Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Louder Sunlounger - White Sand Richard Durand - Sunhump Orjan - Arctic Globe Arksun - Arisen Galen Behr vs. Hydriod- Carabella Nic Chagall - Monday Bar Nitrous Oxide - North Pole
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.