פורסם 2007 בינואר 818 שנים קח רשימה של 226 רצועות של מוזיקה אלקטרונית מכל הסוגיםתהנהhttp://rapidshare.com/files/10803697/psy.m3u.html^^רשימה לwinamp
פורסם 2007 בינואר 818 שנים אמממ ... אני אשתדל להעביר לך רשימה משלי ביממה שתיים הקרובות... [של איזה 10 שאני אישית אוהב..]
פורסם 2007 בינואר 818 שנים לא סקאזי = לא פסיכודלי? אם לא פסיכודלי תדע שאתה לא מבין כלום מהחיים לא סקאזי= לא מסחרה.
פורסם 2007 בינואר 818 שנים 04-yasim_g-gypsy_woman_(sunburn_radio_mix).mp305-kyau_and_albert-kiksu_(original_mix).mp312-phillipe_b.-ibiza_mi_amor_(original_12inch_mix).mp314-angelli_and_nelson-vegas_(7inch_mix).mp3הכל מאיזה דיסק שיש לי...
פורסם 2007 בינואר 818 שנים Toxic - IrreversibleExaile - Safe ModeExaile - VildernessExaile - Merry Go RoundThe Muses Rapt - Spiritual HealingTube - EpilepticTube - PersonalityTube vs Kox Box - Go CrazyTube - Land of Reason Tube - Meet The MonsterGMS - Ghost BustersGMS - JuiceHux Flux - IdiotAzax Syndrom & Toxic - Rainאלה מה שאני אוהב, בכל אופן...
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אוקיי אז, עשיתי רשימה חפוזה ! אם מישהו ממש רוצה ונתקל בבעיה להשיג את הטראקים שאני מעביר כאן אז יכול לבקש בפרטי מסן ואני אשלח בכיף. Infected Mushroom-Becoming Insane (Album Mix) [אני לא בטוח שהגרסאות שיש באינטרנט הם טובות] The Misted Muppet Snarling Zraw Vibe Tribe - Albert Balbert (Live Mix) Melicia - Not Bad Infected Mushroom - Suliman Bamboo Forest - Voyager (Solar System Remix) Sirius Isness - Aqua Buddha Spinal Cord - Kill The Groove Space Buddha - Isradelic Barak - Love And Distance Painkiller Vs Bliss - Out Of Phaze Twisted System - Business Hippy Pop Stream - Railways [קליל] Hypersonic - Another Dimension Dark Soho - Uring saracoma (live mpeg video) [הסאונד חתוך מתוך וידאו איכות מעולה] Dark Soho - Save me god (remix) Bullet Proof - Bolivia Miditec - Crystal Vision Remix Mahamudra vs Bizzare Contact - Bm Connection Mahamudra - Break Down [משו מטורף] Ibojima feat. Txiki Shaman - Berzerk קצת מטורפים של אסקימו Eskimo - Are You Serious (Remix) Eskimo - Carni-Valium Eskimo - Ready To Rock Eskimo - Electric Scream טעם של פעם [קצת גואה ופול און עם טאצ'ים של גואה] Omegahertz - Primeval Civillization Omegahertz - A Soul Rising Omegahertz - Onar Goasia - Yin and Yang Astral Projection - Nilaya - (Melicia Remix) Astral Projection - People Can Fly - (Delirious Remix) Man With No Name - Vavoom (Ananda Shake Rmx) הטראקים הם בין 2002ל-2006 +- חלקם חדשים , חלקם ישנים, אבל אני יכול להגיד רק שאני אהבתי אותם... יש עוד הרבה, בקרוב רשימת צ'יל ואלקטרוניקה ;P הם לא מסודרים לפי סדר עדיפיות ! אז אל תטעו ;P
פורסם 2007 בינואר 918 שנים PSYMASTER תודה לך רבה על רשימת השירים הזאתי מזמן חיפשתי משהו טוב לשמוע סוף סוף אפשר יהיה להינות
פורסם 2007 בינואר 918 שנים אם נמאס לך מסקאזי, הרשה לי להמליץ על מוזיקה ישנה יותר. הנה דיסקים קלאסיים, אך רלוונטיים גם היום (למעשה, לדעתי המוזיקה שעושים היום פחות מקורית ובעלת פחות עוצמה):MFG - The Prophecy MFG - Project Genesis (הטראק Intelligen Machine הוא ממש גאוני, כשמקשיבים לסאמפלים.) Inected Mushroom - Classical MushroomInfected Mushroom - The GatheringPsysex - Expressions of RageXerox & Freeman - Human RaceTrust in Trance 3 (רוב הטראקים נכתבו בידי Astral Projection. לא מבטיח שתתחבר לזה, צריך להתרגל לסגנון שלהם)Dark Soho - Sun Spot (כבד ואפל)California Sunshine - Trance (מאוד מלודי, tribalCalifornia Sunshine - NashaChakra & Edi Mis - The Promised Land (המוזיקה הזו הזדקנה. איכות הסאונד באמת לא משהו. אבל איכשהו זה סוחף).Sandman - Whitchcraft (זו לא מוזיקה למסיבה. לזה צריך להאזין בבית, בלילה, ולהגביר את הבאס. לדעתי זו יצירה גאונית).Spiral Active (פרוייקט של Yakov Biton. מאוד רציני, grinding, סמפלים מעולים, כולל טראקים שנכתבו עם Riktam, Bansi, Hallucinogen, Har El Prusky ו-DJ Goblin (מ-Psysex). מעולה ללילה!)אני מציע לך להאזין לפחות לחלק מהם. תן לדיסק כמה האזנות לפני שתשפוט. גם לא לא תאהב בסוף, הרווחת שיעור בהיסטוריה של הטראנס בישראל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.