פורסם 2007 בינואר 818 שנים אז עדיף שתקנה את הN95 מאשר את הN93iאני אולי רוסי אבל לא גאידמק ;Dבכל אופן, אולי גם לN93i לא יהיה לי כסף, עד אז (דצמבר 2007 ~ ) נראה כבר מה המצב, הרי בקיץ אני קונה DSLR שזה יקח לי 4000~ ש"ח, לא סכום קטן כמובן, בטח לא בשבילי.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים נו באמת.עכשיו תגיד שכל פלאפון צדפה דק הוא חיכוי של המוטורולה, בסדר.זה לא קשור בכלל..אבל אי אפשר להתעלם מהדימיון הדק ביניהם.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים איפה בדיוק ראית שאמרתי שכל צדפה הוא חיקוי של מוטורולה?אני גם לא חושב שכל צדפה דק הוא חיקוי של מוטורולה.אבל זה.. זה פשוט מוגזם.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הם דומים רק בזה ששניהם נפתחים, כלומר צדפות.לא יודע מה קרה איתך, אני לא רואה שום דבר שדומה בעיצוב.אתה מוזמן לכתוב מה אתה רואה דומה.
פורסם 2007 בינואר 918 שנים בטח שהם דומים.אולי לא כ"כ אבל. כשתה מסכל על v3xxכשאתה פותח אותו נשאר בליטה כזאת למטה בסוף של הלוח מקשים... דומה מאוד ל n76
פורסם 2007 בינואר 918 שנים הם דומים במבט מהיר אבל אם מסתכלים לעומק אז רואים שהם שונים לגמרי אחד מהשני!
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לא מסכים איתךאותו עיקרון של עיגול באמצע עם שלושה כפתורי שליטה וגילה מהירה מכל צד, כפתורים מלבניים צמודים, לוח מתכתי ושטוח.. לא יודע מה איתכם, אבל צריך להיות עיוור בשביל לא להבחין בדימיון רב בין השניים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.