עבור לתוכן

צריך תוכנת FIREWALL שלא מאיטה את המחשב.

Featured Replies

פורסם

עד אתמול השתמשתי בסידרת NORTON INTERNET SECURITY 2002/2003, והיה מאטה את ביצועי המחשב באופן

משמעותי, מישהו מכיר תוכנת FIREWALL שעובדת ברקע בלי להפריע לביצועים.

תודה מראש.

פורסם

אם יש לך חלונות XP אתה יכול לנסות להשתמש בפיירוול שמותקן כבר שם. הוא יתפוס לך פחות משאבים אך זה בא על חשבון האמינות ולא בטוח שהוא יסנן את הכל.

אתה יכול לנסות את zone alarm שהוא ידידותי יותר ותופס פחות משאבי מערכת.

פורסם

"אם יש לך חלונות XP אתה יכול לנסות להשתמש בפיירוול שמותקן כבר שם" אתה צוחק נכון ? ::)

פורסם

"אם יש לך חלונות XP אתה יכול לנסות להשתמש בפיירוול שמותקן כבר שם" אתה צוחק נכון ? ::)

למה צוחק? הוא אמנם בסיסי ביותר אך הוא מספק הגנה טובה למי שידו אינה משגת בפיירוול מיקצועי. ומכיוון שלא מתעסקים בווארז אז זה פיתרון טוב וזמני.

פורסם
  • מחבר

למה צוחק? הוא אמנם בסיסי ביותר אך הוא מספק הגנה טובה למי שידו אינה משגת בפיירוול מיקצועי. ומכיוון שלא מתעסקים בווארז אז זה פיתרון טוב וזמני.

אני מכיר את ה-FIREWALL הזה, הוא לא מסנן כלום, כל האקרים כבר יודעים איך לפרוץ אותו.

אז ה-ZONE ALARM הוא טוב?

פורסם

באמת כדי לנסות להשתמש בזה של xp. הוא אומנם פשוט אך אני מאמין שאין איום של ממש על המחשב שלך כך שזה יספיק כדי לסנן את רוב הההתקפות. וקצת אוף - טופיק, למה ישר צריך לחשוב על ווארז אם אדם משתמש בתוכנה שעולה כסף, אני למשל קבלתי את הנורטון הזה כבאנדל עם לוח האם.

פורסם

יש כאלה שאומרים שה ZONE ALARM טובה,אני אישית לא אהבתי את התוכנה.

פורסם

באמת כדי לנסות להשתמש בזה של xp. הוא אומנם פשוט אך אני מאמין שאין איום של ממש על המחשב שלך כך שזה יספיק כדי לסנן את רוב הההתקפות. וקצת אוף - טופיק, למה ישר צריך לחשוב על ווארז אם אדם משתמש בתוכנה שעולה כסף, אני למשל קבלתי את הנורטון הזה כבאנדל עם לוח האם.

הסיבה שאמרתי את זה היא מפני שהתוכנות של נורטון יקרות מאוד ולא כולם מקבלים או קונים. אני לא מאשים אף אחד אבל זה המצב.

אם קיבלת את זה כתוספת למחשב - הרווחת.

פורסם

אני ב-XP ועובד עם ZONEALARM ומאד מרוצה. נדמה לי שיש גם גירסה חופשית כך שתוכל לנסות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים