פורסם 2007 בינואר 818 שנים יש לי שאלה... היום יש לי אינטרנט במהירות 1.5 ויכול מאוד להיות שאני הולך לשדרג אותו ל 2.5 אז אני אצטרך מודם חדש??. ואם כן מה לקחת כדי שאני יוכל להפוך אותו לראוטר??
פורסם 2007 בינואר 918 שנים מחבר לא צריך מודם חדש יש לי ECI 270PR עד איזה מהירות אפשר להגיע איתו?? ^ ואי אפשר להפוך אותו לראוטר למה התכוונת?? רק תסביר לי מה יתן 2.5 הורדה מהירה יותר, גלישה מהירה יותר (יש לי רשת ביתית) מה עדיף להשאר עם 1.5 ?!?!? לא נראה לי
פורסם 2007 בינואר 918 שנים לגבי המודם אין לך מה לדאוג - מקסימום יחליפו לך אותו אם הוא לא יתאים אבל זה ממש לא נראה לי שהוא לא יעמוד ב-2.5 מגה ואפילו בהרבה יותר מזהדבר שני מודם זה לא ראוטר - בשביל מה זה חשוב לך אם הוא יכול להיות ראוטר אם כבר יש לך רשת?ואם יש לך רשת ביתית אז אין בעיה שבגללה לא תשדרג לחבילה יותר גדולה ואפילו עדיף
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים דבר ראשון ה270PR הוא מודם מצויין שתומך בקלות בעד 5מגה בלי שום בעיה.דבר שני השם B-Focus Router 270PR אומר משהו. המודם הזה יכול לשמש כראוטר בלי שום בעיה.
פורסם 2007 בינואר 1118 שנים שום מודם הוא לא ראוטר בכבלים(אבל אם זה עוזר לך אתה יכול לחבר לסוויץ' ולקבל עד 3 כתובות)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.