עבור לתוכן

מעוניין לעשות רשת וADSL וצריך עזרה

Featured Replies

פורסם

היי

טוב אז אני עושה ADSL בתחילת חודש הבא ורוצה עזרה.

אני מעוניין לעשות רשת ביתית (שני AMD) אז אני מחבר למחשב שלי כרטיס רשת אחד ולאחי יש באון בורד (7VRXP).

לי יש מודם שתומך בADSL של סמרט 92 ולאחי הוא מקבל מודם מהחברת אינטרנט, אני יודע שאני לא חייב שני מודמים אבל אני רוצה שאחד מאיתנו יוכל לגלוש בלי שהאחר יצטרך להפעיל את המחשב.

זה יעבוד?

בקצרה:

לכל אחד יהיה מודם שתומך בADSL ולכל אחד כרטיס רשת אני רוצה ששנינו נוכל לגלוש באינטרנט בו זמנית ואם אחד יכבה את המחשב זה לא יפריע לשני.

תודה מראש.

פורסם

קצת מבולבל...

אבל אם לשניכים יש מודם של ADSL כדאי לכם למכור אחד ולקנות נתב, או לחלופין למצא נתב עם מודם ע"מ לשתף אינטרנט ללא תלות בשני.

אם אחד מחובר לקו הטלפון, השני לא יכול לחייג, כיוון שתחום התדרים הגבוה בקוי הטלפון "תפוס" על ידי האחר.

מקסימום תוכל להמתין עד שהוא יסיים ואח"כ תוכל לחייג לאינטרנט.

לכן אני ממליץ לך על האופצייה של Hub עם נתב .

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי

מה זה נתב מודם?

אני רוצה למשל שאני מכבה את המחשב אז גם הוא יוכל לגלוש וכך הפוך.

ושיהיה זול!!!

פורסם

אם אתה רוצה לשים מודם בכל מחשב, שני המחשבים אכן לא יהיו תלויים אחד בשני, אבל גם לא יהיו יכולים להיות מחוברים באותו זמן.

ברגע שמחשב אחד מחובר, הוא משתמש בקווים של ה-ADSL, והשני לא יכול להשתמש בהם באותו זמן. מה גם שכשאחד מחובר, הוא משתמש בשם משתמש והסיסמא של הספקית אינטרנט, ואי אפשר להתחבר בו זמנית על אותו שם משתמש וסיסמא. המחשב השני יוכל להתחבר רק כשהראשון מנותק.

התפקיד של נתב (כשמו כן הוא) הוא לנתב את האינטרנט ממודם ADSL אחד, לשניים (או יותר) מחשבים. אתה מחבר מודם ADSL אחד אל הנתב, ואותו לשני מחשבים (או יותר), וככה שני מחשבים יכולים להיות מחוברים באותו זמן לאינטרנט, וגם לא תלויים אחד בשני.

פורסם
  • מחבר

אבל אם יהיה לי רשת אז אני לא יוכל להתחבר?

כמה עולה נתב? מה ההבדל בינו לבין HUB?

פורסם

אז תתנתק מהטלפון!!!!!! ותעבור לכבלים..... :lol:

אז בקיצור בכבלים אתה כן יכול לחבר 2 מודמים לקו אחד....

אם יהיה לך רשת עם נתב שמחובר אליו המודם אתה כן תוכל להתחבר לאינטרנט כשאחד מהמחשבים מכובה...

נתב/ראוטר עולה בסביבות ה 1000 שקל...

ההבדל בינו לבין האב זה שהראוטר גם מנתב את המידע מחוץ לרשת....והוא גם כמו הסויץ' לא חוסם את כל רוחב הפס כמו האב

פורסם
  • מחבר

אלף שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

ראיתי ב**** ב190 משהו.

פורסם

ראיתי ב**** ב190 משהו.

190 אולי אתה מתכוון ההאב הכי פשוט

פורסם
  • מחבר

190 שקל HUB

פורסם

ראיתי ב**** ב190 משהו.

790 אולי אתה מתכוון ההאב הכי פשוט

HUB/SWITCH פשוט -כ220 ש"ח

ראוטר - באמת מתחיל מ560 ככה.

אם היה את המודם ALCATEL (השחור של הADSL שבא פעם מבזק) היה אפשר לחבר להאב. תבדוק לגבי המודם שלך אם הוא יכול לתפקד כראוטר

פורסם

סליחה התבלבלתי כתבתי במקום 1 > 7

פורסם
  • מחבר

יש לי מודם סמרט לינק V92

אז אתם אומרים או רשת או ראוטר/אב

מה ההבדל בינהם

פורסם

במקום לקנות 2 מודמים

תקנה מודם אחד שהוא גם ראוטר וגם סוויץ' (האב קצת יותר מתוחכם) וגם מודם ADSL

אפשר למצוא את זה בלוחות של פורום פס רחב בתפוז במחיר מבצע (100 דולר אם אני לא טועה)

פה

פורסם

ראוטר סביר עולה בניו-יורק (אולי מישהו יכול להביא לך...) בין 40 ל-60 דולר. בד"כ אין הבדלים של סידרי גודל במחירי החומרה בארץ, אם כי לא בדקתי. אבל קניית ראוטר לא מבטיחה פיתרון של הבעיה ולא בטוח שיעבוד מול ספק האינטרנט שלך. ראה בפורום זה "ראוטר, ADSL וקווי זהב"

פורסם
  • מחבר

זה אב טוב

Intel InBusiness ( SH10T5EU ) - 5 Port HUB 10 Mbps CLASS II Repeater

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים